Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

screenshot_2025-08-07-20-10-46-728_com-einnovation-temu-edit-jpg.501367

ovo znaci 100 + 800 + 5800 povracaja

5800 / 4 = 1450

znaci sa kupovinom od 6450 ili vise dinara dolazimo do povracaja od 6700
Valjda, nisam isao "claim credit" vec mi je odmah izaslo, onaj kao zeleni dzak sa novcicima. Otvorio i dobio ovo

Ako neko moze da objasni sledecu situacijju sa temua narucujemo sa mog naloga. Supruga ima samo nalog cisto da gleda sta je zanima i sibne mi link ja narucim
Jutros gledamo neke maskice za telefon kod nje maskica tipa 538 a kod mene kada otvorim link 700 i nesto, onda pogleda sto mi slala neke stvarcie pre par dana koje sam narucio za svaku stvar je razlika po 300 do 500 dinara
Kako?

Pa verovatno njoj manje cene jer nije poručivala pa da je navuku da krene ...

@Oswajac kada ti pošalje link ili item id, kucaj u pretrazi deo naziva artikla, skroluj naniže i ako vidiš da je primenjen popust na 12 sati, isto će se odraziti i u korpi. Druga opcija je da tokom pretraživanja to kupiš jeftinije.

• Like
Reagovanja: uji
Upravo. Ako nemaš šta bi naručio, slobodno izignoriši. Povraćaj u kreditu su i dalje pare koje idu njima, šta god da kupiš ili ne kupiš.

Zašto meni piše da paket šalju po Dexpress kuriru? Zar više ne sarađuju sa poštom?

Prvi su mi poslali po Dexpressu a reshipment iste robe šalju po Pošto tako da izgleda rade i sa jednim i sa drugima.

Sarađuju, ali uključuju i Dexpress ili City express kao alternativu (neki članovi su prijavljivali i Aks). Osim Transfernove, takođe i Milšped radi špediciju (poslednji Dexpress paket mi je stigao od njih, a ovaj koga takođe su poslali preko Daily-a, videću ko je špediter, mada najverovatnije je Milšped 100% vezan za njih). Džabe što sam ih iskritikovao Temu-u pošto su ostavili paket u magacinu i čekao još jedan dan da ga premeste u paketomat, oni su mi ipak preko njih opet poslali.

Ne znam da li je već pisano ali sam juče skapirao jednu foru, ako stavite u korpu npr foliju za pakovanje sa drškom koja košta 500 dinara i onda posle par dana ukucate u search taj isti pojam dobićete rezultate istog proizvoda po vidno jeftinijim cenama. Ja sam tako na korpu od 4000 sa 5 artikala uštedeo jedno 800 dinara. Nije puno ali ne škodi, može svako da proba.

9 avgusta uvece sam pokrenuo refund za trenerku 2400 dinara i još mi nije leglo , koliko ste najduže čekali da vrate pare na račun. Ja reko zbog vikenda nije leglo ma kakvi neme para , ranije je za 24 sata ležalo.

Kad iskoci video, da se moze dobiti, tablet,tel, jel se mora nesto jos naruciti?

Čekam poslednji paket od Temu-a. Stiže jutros poruka od City Express "Očekujte isporuku između 08:00-11:00". Super, danas radim od kuće, taman da pokupim.
Pre minut stiže nova poruka "Vaša pošiljka je isporučena na paketomat" :(

Kad iskoci video, da se moze dobiti, tablet,tel, jel se mora nesto jos naruciti?
Ne mora, naplaćuje se samo taj artikal sa flash sale-a, ali tih 99 dinara moraju da se plate karticom ili preko PayPal-a, ne može iz kredita i nije moguće dodavati dodatne stavke u korpu. Pritom, ako naletiš na link gde ti aplikacija javlja da je promotivni artikal rasprodat tj. van zaliha, biraj nešto za šta smatraš da neće biti predmet potražnje i za čim nije velika konkurencija, jer se, izgleda, promocija obavlja globalno. Ja sam se opredelio za držač kamere koji se kači na rancu.

Ne znam da li je već pisano ali sam juče skapirao jednu foru, ako stavite u korpu npr foliju za pakovanje sa drškom koja košta 500 dinara i onda posle par dana ukucate u search taj isti pojam dobićete rezultate istog proizvoda po vidno jeftinijim cenama. Ja sam tako na korpu od 4000 sa 5 artikala uštedeo jedno 800 dinara. Nije puno ali ne škodi, može svako da proba.
super ako je tako, ali šta god stavim u korpu to kao da svi požure da podignu cenu...da ne pričam za to u korpi, cena se naduva iz sata u sat...

SSD Kodak sa Temua polako crkava nakon čitavih 240 sati rada. Brzine upisa i čitanja pale na 2-3MB/s u najboljem slučaju, najčešće 2-3Mb/s.

Je l kupio neko neke led trake za kućište?

Onda sam ja imao sreće, jer ova dva što imam rade još uvek bez problema. 🫠 Jedan ima 4500, a drugi oko 500 radnih sati i oba su sa dosta upisa. Sve je uvek bekapovano, tako da ne brinem, ako neki vrisne, ali se nadam da će potrajati. Drugar ima dva komada, ali ih nisam skoro proveravao, pa ne znam u kakvom su stanju.
I njegovi i moji su pravili problem sa SATA kablom - rade neko vreme i onda počnu da brljave (nestanu ili rade sporo), pa mora da se mrdne malo kabl. Na kraju sam na svakom presavio i malo zategao SATA kabl na gore, da bude bolji kontakt i od tad nijedan ne pravi probleme. Očigledno je šaren (većinom loš) kvalitet, ali za tadašnju cenu je moglo da se rizikuje. Sad je totalno neisplativo.

Sto se tice SSD-ova nema pravila - isto je bilo i sa gomilom flesica sa AE pre 6-7 godina.
Par komada je jos uvek u svakodnevnoj upotrebi , ali bilo je i primeraka koji su
odavno "zavrsili karijeru".

Od novembra do sada Kodak je dolazio u gomili verzija ( razliciti kontroleri i memorijski moduli ).
Isto je i sa gomilom drugih generickih modela na koje samo lepe "brend".

@ecio

Spedicije su Transfera i Milsped i oni isporuku preusmeravaju na Postu , AKS , BEX , CITY , DEX...

TISP.jpg

Može li neko da mi preporuči neki proveren pristojan projektor do 5000? Imao sam prilike da vidim Magcubic HY320 ( mislim). Mislim da je plaćen manje od 50€. Vidim da ima nekih Hy 320 Ali nisu Magcubic, pa ne znam koliko to ima veze zato pitam za preporuku.Hvala.

Da li je bilo SSD od 128-256Gb koji su funkcionisali i po kojoj ceni.

Koji % od kupljenih SSD sa Temu se kvari

Vrh Dno