Valjda, nisam isao "claim credit" vec mi je odmah izaslo, onaj kao zeleni dzak sa novcicima. Otvorio i dobio ovo![]()
ovo znaci 100 + 800 + 5800 povracaja
5800 / 4 = 1450
znaci sa kupovinom od 6450 ili vise dinara dolazimo do povracaja od 6700
Valjda, nisam isao "claim credit" vec mi je odmah izaslo, onaj kao zeleni dzak sa novcicima. Otvorio i dobio ovo![]()
ovo znaci 100 + 800 + 5800 povracaja
5800 / 4 = 1450
znaci sa kupovinom od 6450 ili vise dinara dolazimo do povracaja od 6700
Meni ovo palo na pamet.Pa verovatno njoj manje cene jer nije poručivala pa da je navuku da krene ...
Ne mora, naplaćuje se samo taj artikal sa flash sale-a, ali tih 99 dinara moraju da se plate karticom ili preko PayPal-a, ne može iz kredita i nije moguće dodavati dodatne stavke u korpu. Pritom, ako naletiš na link gde ti aplikacija javlja da je promotivni artikal rasprodat tj. van zaliha, biraj nešto za šta smatraš da neće biti predmet potražnje i za čim nije velika konkurencija, jer se, izgleda, promocija obavlja globalno. Ja sam se opredelio za držač kamere koji se kači na rancu.Kad iskoci video, da se moze dobiti, tablet,tel, jel se mora nesto jos naruciti?
super ako je tako, ali šta god stavim u korpu to kao da svi požure da podignu cenu...da ne pričam za to u korpi, cena se naduva iz sata u sat...Ne znam da li je već pisano ali sam juče skapirao jednu foru, ako stavite u korpu npr foliju za pakovanje sa drškom koja košta 500 dinara i onda posle par dana ukucate u search taj isti pojam dobićete rezultate istog proizvoda po vidno jeftinijim cenama. Ja sam tako na korpu od 4000 sa 5 artikala uštedeo jedno 800 dinara. Nije puno ali ne škodi, može svako da proba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari