Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nema u dm sagrotan sapun? Ja to koristim godinama, samo prespem u xiaomi

Kad se vec pominju ti gedzeti, ima li neka preporuka sa Alija da provereno radi dobro?
Edit: Nađoh ovo, 600ml za 12ak dolara, jel to ok cena ili može još niže?
1000015336.png

Poslednja izmena:
16.92$ je sad kroz MKD Coins + kupon prodavca. Mnogo bolja raspodela po portovima a neki cak i ne pregovaraju ponovo kad se prikljuci nesto dodatno, valjda po grupama radi.

Za te pare ok mada ga ne bih forsirao nikad do kraja

I just found this on AliExpress:
US $41.24 | Rocoren 200W GaN Charger 6-ports Desktop Fast Charging USB Type C Charger Portable Power Station For iPhone 16 Pro Max Xiaomi 14

Ovaj od 100W je bio 8.5$ ali nestao je brzinom svetlosti (bar EU varijanta), mozda se pojavi opet

Poslednja izmena:
@Lanikor
Dobre specifikacije kod ovog od 200 w dok ovaj drugi od 100 w baš ima tanke specifikacije za single port use.

Može li neka preporuka za provereno dobar (ali naravno ne preskup) usb hub (ugreen ili baseus ili...) Treba mi net, hdmi (1 ili 2), što više usb?

16.92$ je sad kroz MKD Coins + kupon prodavca. Mnogo bolja raspodela po portovima a neki cak i ne pregovaraju ponovo kad se prikljuci nesto dodatno, valjda po grupama radi.

Za te pare ok mada ga ne bih forsirao nikad do kraja

US $41.24 | Rocoren 200W GaN Charger 6-ports Desktop Fast Charging USB Type C Charger Portable Power Station For iPhone 16 Pro Max Xiaomi 14

Ovaj od 100W je bio 8.5$ ali nestao je brzinom svetlosti (bar EU varijanta), mozda se pojavi opet

Kakvo vam je direktno iskustvo sa brendom Rocoren?

Uglavnom koristim Baseus chargere kao powerstation i pouzdani su. Ali ova cena za 200w nije za odbacivanje :)

Imam njihove kablove, drze se dobro.

Racunaj da su otprilike u rangu Essager-a, mozda nesto malo iznad.

Kakav je ovaj Lindin? Valja li čemu vidim da je 700 dinerosa… to bi bilo brzopotezno rešenje da se ne čeka dostava sa Alija.
I više nego pristojan za ove novce. Uzeh ga isto kao brzopotezno rešenje.
Kvalitet plastike nista specijalno ali je čvrst, ne krcka. Skrol je skoro nečujan, nema otpor, kao infinite scroll. Klik je dobar. Dugmići sa strane su malo "gnjecavi" ali rade posao. Idu 2 aa baterije, dobijaju se u pakovanju. Nema on/off dugmeta, gasi se sam posle određenog vremena neaktivnosti. Po uputstvu trajanje baterije je oko 3 do 6 meseci. Manji je od standardnog, leži ok u ruci.

Kad se vec pominju ti gedzeti, ima li neka preporuka sa Alija da provereno radi dobro?
Edit: Nađoh ovo, 600ml za 12ak dolara, jel to ok cena ili može još niže?
Pogledajte prilog 501487
Ova je proverena ima 4 nivoa pene, puni se Tipe-c
Screenshot_1.png

Prilozi

• IDG_20250809_081349_976.jpeg
    IDG_20250809_081349_976.jpeg
    211.9 KB · Pregleda: 105
Jutros mi nudi ovaj Essager od 100W punjac koji je popularan na ovoj temi za 10.5$ uz MKD novcice. Da li je ovo dobra cena ili to ide jos ispod? Ne zuri mi se, mogu da cekam, pa ako ide znacajno ispod 10.5$ onda bih sacekao.

Kupio sam ga. Mislim da sam sto se tice punjaca i kablica sada miran narednih 5 godina :)
Samo da se ispravim: 10.5$ me je kostalo jer su mi uracunali i store kupon os 2$.
Dakle osnovna cena je bila oko 17.5$, na coins sam dobio oko 5$ popust i jos 2$ na kupon (za koji nemam pojma ni odakle mi).

Daj link za taj od 100 ako ti nije tesko.
US $9.87 | DK 30W USB C Charger GaN Charger Quick Charge 3.0 Type C Phone Adapter For iPhone 16 15 14 Samsung Xiaomi PD Fast Wall Charger
Oko 0.5$ nznm dal je valjana marka/punjac.

Ako je taj onda je sa novcicima i kuponom
US $42.05 | Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
radnje 17$... bar meni.

Poslednja izmena:
Jel to samo mene kinez keca ili i vama ne radi popust sa novcicima iz igre zalivanja?
Tipa ako idem u pretragu pod opcijom shop items with coins discounts i nadjem npr ovaj 100w punjac(wishlistovan je pa znam da je 100% isti artikal) , oni mi i dalje daju neku levu(vecu) cenu.

Eeee da, i ponavlja iste artikle, nekih 10-15 i samo obrce stranicu sa istim.
Pogledajte prilog rtyetryrtytry.mp4

Poslednja izmena:
Popust ne daje kad je predmet prikazan kao rezultat pretrage(sekcija zalivanje).

Da da da, ladno iskljuci novcice. Jel ima neka fora da se to prevesla ili....

Odavde, 10.74$ uz kupon

ESSAGERYJ2

US $18.85 | Essager 100W US/KR Plug USB Type C GaN Charger For Laptop Macbook PD Fast Charging For iPhone 16 15 14Pro Samsung Charge Adapter
Jel šljaka ovaj punjač za punjenje laptopova? Poručio za 10 dolara, zatrebaće svakako.

Laptop ima c type za punjenje, ali ima i klasičan. Koji kabl koristiti za punjenje laptopa preko c type?

Vrh Dno