Poco x4 gt, имао сам у А1 мрежи док сам био, сам уређај подржава VoLTE. Сачекаћу који дан да видим да ли ће прорадити.Koji telefon? Meni na Vivo nije hteo da aktivira, morao sam da prebacim SIM u Huawei da aktiviram, pa da vratim
Poco x4 gt, имао сам у А1 мрежи док сам био, сам уређај подржава VoLTE. Сачекаћу који дан да видим да ли ће прорадити.Koji telefon? Meni na Vivo nije hteo da aktivira, morao sam da prebacim SIM u Huawei da aktiviram, pa da vratim
O kojim tačno modelima Vivo i Huawei telefona se radi?Koji telefon? Meni na Vivo nije hteo da aktivira, morao sam da prebacim SIM u Huawei da aktiviram, pa da vratim
Meni se pojavio 1 dan nakon aktivacije, ne ide to bas tako odmahСамо
Само да потврдим да ми се појавио VoLTE данас, након синоћне активације кодом. Такође у Македонији и Грчкој роминг нет је 4г+ и 5г у зависности од доступности, аутоматски се повезао на мреже без да ја бирам оператера у ромингу.Meni se pojavio 1 dan nakon aktivacije, ne ide to bas tako odmah![]()
Vivo x200 Pro za kinesko tržište i Huawei P40 i P40 LiteO kojim tačno modelima Vivo i Huawei telefona se radi?
Da li si prethodno obavešten SMS-om da ti je usluga aktivirana ili si to uradio na svoju ruku?Само да потврдим да ми се појавио VoLTE данас, након синоћне активације кодом. Такође у Македонији и Грчкој роминг нет је 4г+ и 5г у зависности од доступности, аутоматски се повезао на мреже без да ја бирам оператера у ромингу.
Нисам обавештен поруком, укуцао сам онај код 801, писало је да је тад активиран VoLTE то вече га нисам имао, али се тек сутрадан само појавио VoLTE поред сигнала за мрежу.Da li si prethodno obavešten SMS-om da ti je usluga aktivirana ili si to uradio na svoju ruku?
Dakle aktivirao si u podešavanjima, ukucao kod i restartovao telefon. Uradio isto. Videću sutra da li ću imati Volte.Нисам обавештен поруком, укуцао сам онај код 801, писало је да је тад активиран VoLTE то вече га нисам имао, али се тек сутрадан само појавио VoLTE поред сигнала за мрежу.
Да, да, већ ми је у подешавањима телефона био укључен, потом сам укуцао онај код и писало је да је активиран, рестартовао сам телефон, то вече се није активирао VoLTE, тек сутрадан око поднева се појавила иконицаDakle aktivirao si u podešavanjima, ukucao kod i restartovao telefon. Uradio isto. Videću sutra da li ću imati Volte.
Ja npr. opciju ukljucivanja/iskljucivanja VoLTE nemam za GlobalTel SIM karticu, iako telefon podrzava VoLTE i radio je lepo (opcija je bila vidljiva) sa SIM karticom drugog operatera.Да, да, већ ми је у подешавањима телефона био укључен, потом сам укуцао онај код и писало је да је активиран, рестартовао сам телефон, то вече се није активирао VoLTE, тек сутрадан око поднева се појавила иконица
Je li koristis fizicku SIM ili eSIM na GlobalTel-u na kome imas omogucen VoLTE?Да, да, већ ми је у подешавањима телефона био укључен, потом сам укуцао онај код и писало је да је активиран, рестартовао сам телефон, то вече се није активирао VoLTE, тек сутрадан око поднева се појавила иконица
Физичку симJe li koristis fizicku SIM ili eSIM na GlobalTel-u na kome imas omogucen VoLTE?
Preptostavljam da imaju neku listu dozvoljenih i nedozvoljenih telefona, probaj prvo da aktiviraš u drugom telefonu, pa da prebaciš karticu nazad kod tebe, ili eventualno istraži šta su radili Pixel korisnici u A1 mreži, kako se preko Shizuku dozvoli uključivanje VoLTEJa npr. opciju ukljucivanja/iskljucivanja VoLTE nemam za GlobalTel SIM karticu, iako telefon podrzava VoLTE i radio je lepo (opcija je bila vidljiva) sa SIM karticom drugog operatera.
Koliko vidim, IMS (IP Multimedia Subsystem) mi nije registrovan (prijavljen), kao na slici sa donjeg linka, a da bi imao ponudjenu VoLTE opciju IMS mora biti registrovan.
Ništa od aktivacije na ovaj način. Prijavio problem. Napisana reklamacija. Sada čekam. Broj je inače prenet u Globaltel iz druge mreže.Нисам обавештен поруком, укуцао сам онај код 801, писало је да је тад активиран VoLTE то вече га нисам имао, али се тек сутрадан само појавио VoLTE поред сигнала за мрежу.
Imam dva broja prenesena iz druge mreže u Globaltel i još pre nekog vremena sam na oba pomoću ovog koda aktivirao VoLTE. Oba fizičke kartice. Na jednom koji je u iPhone-u 14 PM već neko vreme radi VoLTE, ali mi se čini da i tu ponekad ume da zakaže. Ali na drugom broju koji koristi sin (Xiaomi 11 Lite NE) nikako da proradi, čim se uključi, pojavi se ikona gore desno, ali obavljanje poziva postane nemoguće, posle par sekundi veza zaćuti i ništa se ne može osim da se prekine. Čim se isključi VoLTE, sve normalno radi.Ništa od aktivacije na ovaj način. Prijavio problem. Napisana reklamacija. Sada čekam. Broj je inače prenet u Globaltel iz druge mreže.
Kod globaltela ne moze da se deli roming internet. Nama nije radio u Rumuniji.Da li postoji rešenje za ovaj hotspot kad ne radi u romingu. Evo stigli u Španiju i kad šerujem net preko hotspota taj drugi mob ne može da koristi.
Imao sam dokupljen roming paket od 1 GB pošto ne koristim Freepaid.Jesi li mozda bio dokupio neki roaming internet? U freepaid paketu ima 1gb travel internet, i mislim da nam je taj 1gb vazio u Rumuniji, ali nije radio hotspot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari