Ovo ako ne moze u reziji uradi sam, kum, drugar popraviti onda penzionisati masinu, sukudo je davati tolike pare majstorima koji realno deru.Opet nam crkla "heat pump" na Bosch dishwasheru.
Originalna trajala 10 godina, posle na godinu dana crkavaju.
Šta raditi, kupiti i zameniti treću po redu (oko 15-16k din je pumpa), dakle izašlo bi do sada ~50k na popravke i to "sam svoj majstor" ili kupiti novu mašinu?
Bosch je serije 6 ovaj koji crkava redovno, kapiram da su nove preko 100k din.
Ili se spustiti u seriju 4? 45 cm potpuno ugradna je u pitanju.
Majstorima ništa nije plaćeno, sam deo košta 15-16k.Ovo ako ne moze u reziji uradi sam, kum, drugar popraviti onda penzionisati masinu, sukudo je davati tolike pare majstorima koji realno deru.
Masina je odlicna.Baci pogled i na Aeg/Electrolux oni daju 5 godina garancije.Predlog za novu:
Mišljenja? Osim što nema 5 godina garancije.![]()
Ugradna mašina za sudove 45 cm Serija 4 SPV4EMX24E
www.studiosm.rs
Moj komsija je neki dan izbacio Electrolux masinu za sudove oznaka BD46.Ta masina je kupljena 1988-9 godine tad je bila placena oko 730 maraka i trajala do skoro.AEG/Elektrolux мени делују доста боље од Bosch, ја узех Siemens (Bosch) јер ми је цркла машина, ова била на попусту а требало је брзински набавити нешто. Да је био AEG/Elektrtolux за те новце не бих имао дилему. Чак и са дебелим попустом је прескупи пластиканер...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari