Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Nije tacno, zovu svakako.
Samo sto nece dobiti istu ponudu kao za prelazak u A1.

Meni juce.

Šta "eto"? Ti si rekao da ne zovu uopšte.
Zovu samo što je "rat" na relaciji A1-MTS već godinu dana i javna je tajna da se dobijaju bolji uslovi u odnosu na Yettel.
Primera radi, za prenos iz Yettela u MTS dobija se 6 meseci po 1 dinar, a iz A1 čak 12 meseci s tim što ima i mogućnost da bude popust i za drugu godinu kao što je već pominjao drug @boban01 :D
Slične su promocije i u kontra smeru kad je u pitanju odlazak iz MTS-a, pa ko voli neka rizikuje, testira :D

Šta "eto"? Ti si rekao da ne zovu uopšte.
Zovu samo što je "rat" na relaciji A1-MTS već godinu dana i javna je tajna da se dobijaju bolji uslovi u odnosu na Yettel.
Primera radi, za prenos iz Yettela u MTS dobija se 6 meseci po 1 dinar, a iz A1 čak 12 meseci s tim što ima i mogućnost da bude popust i za drugu godinu kao što je već pominjao drug @boban01 :D
Slične su promocije i u kontra smeru kad je u pitanju odlazak iz MTS-a, pa ko voli neka rizikuje, testira :D

Eto

Pisao Telekomu im mejl da tražim najpovoljniju ponudu i najavio da ću otići.
Zvali me i ponudili :

za 3 telefona :
Omorika S
1mesec x1999d+5mes x1789d+18mes x2300d=1999+8.945+41.400=52344din
52344x3=157.032d+131180=288.212din

ja rekao da znam da nude lite po opisanim popustima...kaže lik nema toga....

box 4 crveni adsl 6559din
8meseci po 50 %
8mesx 3279din +18mes x6559=26236din+104944=131.180din za 24meseca

kaže lik ne može više, zahvalio se i nadam se boljem....

IMAM PITANJE:
A1 ? ja tamo ništa nisam povoljno video, zato sam gledao yettel 2000din mesečno sve vreme
NEO super je 2999dinara mesečno
Neo 30 2399din a to mi za decu malo neta verovatno....
Jel daju oni neki popust kada se pređe kod njih?
Na šta ste se prijavljivali u A1 kada ste podnosili zahtev za prelaz iz MTSa ?

… prenesi broj u A1 - ako odeš na prepaid, dobićeš 6 meseci Mega plana bez nadoknade… na postpaid cene koje si postavio, prilikom prenosa dobio bi popust 50%… naravno, svrati do njihove poslovnice i nagovesti im da upravo to želiš, 50% popusta na tarifu nakon prenosa…

… prenesi broj u A1 - ako odeš na prepaid, dobićeš 6 meseci Mega plana bez nadoknade… na postpaid cene koje si postavio, prilikom prenosa dobio bi popust 50%… naravno, svrati do njihove poslovnice i nagovesti im da upravo to želiš, 50% popusta na tarifu nakon prenosa…

čekam da me zovu jer ni mejlom ni telefonom kol centar neće da kaže kakve pogodnosti se mogu dobiti.
50% na koji period ?

Na 24 meseca, cela UO… prelistaj temu par strana unazad, oko toga ide česta diskusija… ako te pozovu, reci da bi preneo broj iz MTSa pod tim uslovima…

Nisam upucen ali kako MTS zna da hoces da prebacis broj kod drugog operatera?
I sta ako MTS ne pozove, da li si onda u obavezi da prihvatis ponudu A1 i preneses broj?

Stigne im zahtev od A1. Ne znam da li se desilo da nekoga nisu zvali, ali da, u scenariju gde te mts ne zove, tehnicki si prihvatio ponudu kada si otisao da prebacis broj.

Presli iz MTS u A1. Preko virtualne prodavnice zakazao poziv, uzeo NEO 5+5 paket uz popust od 40% na ceo ugovor (1120rsd mesecno). Nije lose...

Pozdrav svima :)

Mislim da sam napravio malu gresku, pa ako neko moze da da neki savet.

Naime, u yettelu sam uspeo da dobijem 50% popusta tako sto sam podneo zahtev za prelazak na pripejd (cim mi je istekla UO), kao i vise osoba iz moje okoline. Uvek je bila ista procedura, podneses zahtev za prelazak na pripejd i zovu te ili istog dana ili sutra i nude UO 24 meseca sa 50% popusta.

I onda sam savetovao isto prijatelju koji je u MTS mrezi, medjutim na iznenadjenje, u poslovnici mts cim je hteo da prebaci na pripejd (isto nakon isteka UO - soko lite), oni su mu odmah na licu mesta izdali novu sim karticu i odmah ga prebacili na pripejd bez ikakvih pitanja.

Tek sad na forumu vidim da je procedura za mts da se trazi prelazak u A1 mrezu :(

Pri tom, prilikom izdavanja nove sim kartice su mu rekli da ne moze sa pripejda da predje u drugu mrezu - ne znam da li je to tacno?

Ako imate neki savet - unapred hvala :D

To je bilo ranije , pa kao mora da prodje 60 dana. Računa se zadnjih 60 dana da je u isto mrezi. I meni rekli ne može kad izvadio broj iz Box paketa. Prebacio ga na pripejd I prebacio u A1 I uzeo besplatan mega plan 12 meseci.
Ako ga odbiju za prenos , neka se zali ratelu. To rade sa zadrze korisnike . Nestala opšte bezanija iz Mts-a u drugom kvartalu ove godine. 19000 korisnika im otišlo a došlo samo 9000.

Prilozi

• Screenshot_20250808_230753_Gallery.jpg
    Screenshot_20250808_230753_Gallery.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 22
Da li neko zna zasto stoji u mts app da je Deezer 599rsd mesecno, kada je on besplatan u Soko Lite paketu?

Vrh Dno