Šta je novo?

Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista

Gde uzimate kablove?
Evo, da probam da ti odgovorim sa svojim iskustvom. CABLE MOD šalje svoju robu u Srbiju. Neke exstenzije uzimao sam i sa AliExpress-a i sa ovim TEUCER ekstenzijama nisam imao ni najmanjih problema. Ima čovek iz Beograda koji pravi dobre ekstenzije, ali sam zaboravio kako se zove. Ako si mislio na takve kablove...

Evo, da probam da ti odgovorim sa svojim iskustvom. CABLE MOD šalje svoju robu u Srbiju. Neke exstenzije uzimao sam i sa AliExpress-a i sa ovim TEUCER ekstenzijama nisam imao ni najmanjih problema. Ima čovek iz Beograda koji pravi dobre ekstenzije, ali sam zaboravio kako se zove. Ako si mislio na takve kablove...
Mixer PC kablovi?

Mixer je iz NS

Malo skidao paučinu posle dužeg vremena....
AGC_EGO_20250718_124908455.jpg

Osim creva za vodu (CPU), bukvalno se ne vidi ni jedan kabl!
Odlicno! Pride, volim tu hladno plavu boju u ovim letnjim mesecima.
Spusta ambijentalnu temp u sobi za cirka 2-3C, cim je vidim.
"Real feal".

vidi se onaj ruzni kabl od front audio konektora, ostao iz 90tih…

ne znam zasto to neko povezuje, pogotovo zasto bi koristili integrisan dac.

ja taj kabl izvadim iz svakog kucista koje sam imao

vidi se onaj ruzni kabl od front audio konektora, ostao iz 90tih…

ne znam zasto to neko povezuje, pogotovo zasto bi koristili integrisan dac.

ja taj kabl izvadim iz svakog kucista koje sam imao
Aman jel si tolika picajzla? *** covek ulozio toliki trud a ti pišaš po tome?! Aman...
Tastatura samuraj!!!

da :)

kada vec zelis da ti izgleda savrseno, odradis savrseno :)

Aman jel si tolika picajzla? *** covek ulozio toliki trud a ti pišaš po tome?! Aman...
Tastatura samuraj!!!
Nije jedini, i ja taj grozni "senf kompilacija" kabl ne uključujem nikad i uvek mi je negde smandrljan pozadi. Koji će mi đavo, ionako slušam muziku na bluetooth slušalicama...

Oblepiću to šareno na kraju audio kabla crnom izolirkom i valjda će to onda biti bolje.

Imam i termobužir, ali trebalo bi izvući žice iz konektora da se navuče na kabel, previše je to cimanja. Ako se pažljivo namota izolirka, izgledaće skroz ok.

Imam i termobužir, ali trebalo bi izvući žice iz konektora da se navuče na kabel, previše je to cimanja. Ako se pažljivo namota izolirka, izgledaće skroz ok.
Jel ne moze da se prevuce preko konektora?

Ja u soku, moracu i ja sad da otkacim audio konektor na maticnoj. :D
USB-ove necu da diram. Oni mi ponekad i trebaju.

Pa ti bangavi USB-ovi su bane of my existence, Evo Morfeus ima 4 tipa A i 1 tip C. Ovi A su standardno par kablova u jednom pa dva takva hibridan kabla i brate treba to saviti, kakvi kablovi od napajanja ono je laganica, plus onaj dzek na maticnoj gde treba da se ubodu ona plastikica samo gledam kako ce da pocupaju. Znaci ti USB A kablovi to nema sanse da se sakrije pogotovo kada jedan od njih ide pod uglom od 90 stepeni na plocu, pa to viri i strci samo tako. Ajd, onaj C tip i nije toliko strasan. I sta posle svih tih budzovana ja da cupam onog audio nesrecnika dole sto se jedva vidi? Necu bre, necu iz princip!

Cekaj malo vi ne prikljucujete sve kablove koji dolaze uz kuciste???
povezem front usb konektore, sta ce mi za audio, imam external dac, necu valjda da slusam muziku na integrisanoj zvucnoj?
Ja u soku, moracu i ja sad da otkacim audio konektor na maticnoj. :D
USB-ove necu da diram. Oni mi ponekad i trebaju.
ja sam kupio ovo na AE i zatvorio sve 3.5mm rupice :)

Vrh Dno