havijer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2005
- Poena
- 735
Svejedno, office upotreba par sati mesečnoKoji budžet za mišonju i koja vrsta baterije (integrisana ili ne)?
Svejedno, office upotreba par sati mesečnoKoji budžet za mišonju i koja vrsta baterije (integrisana ili ne)?
Od cetvrtka ima kod LindeIma li neki budzetski mišonja da valja kao ispomoć seniorima koji ne mogu da se naviknu na tačped laptopa… ako može da se izvoljeva onda bežični sa AA baterijom?
Pitao si za bežični usb c miš, taj koji sam ti ostavio link je baš takav.A da li postoje miševi sa usb c ulazom pošto na laptopu imam samo takvu opciju?
Kakav je ovaj Lindin? Valja li čemu vidim da je 700 dinerosa… to bi bilo brzopotezno rešenje da se ne čeka dostava sa Alija.Od cetvrtka ima kod Linde
Baš javi kakva je. Ja sam jednom ovde kod Kineza kupio izolor traku. Bila je tvrda, kruta, ništa sa njom nisam mogao. Iskoristio sam he da napravim "grip" za dečiji reket.Izolirka 4kom 46centi, MKD + novčići u SaveNow
Pogledajte prilog 501132
I just found this on AliExpress:
US $5.25 | GEYA Color Electrical Insulation Tape Electrical Tape Ultra-Adhesive PVC Waterproof Tape 1 Roll 10 Meters Black Red Blue Yellow
![]()
GEYA Color Electrical Insulation Tape Electrical Tape Ultra-Adhesive PVC Waterproof Tape 1 Roll 10 Meters Black Red Blue Yellow - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
14.38$ kupon prodavca + MKD Coins
US $26.98 | Rocoren USB Charger 100W GaN Charger 6-ports Desktop Fast Charging Type C Charger Portable Power Station For iPhone Xiaomi POCO
![]()
Rocoren USB Charger 100W GaN Charger 6-ports Desktop Fast Charging Type C Charger Portable Power Station For iPhone Xiaomi POCO - AliExpress 202192403
![]()
162 in 1 Professional Manual Screwdriver Set, Magnetic Bits, iPhone & PC & Computer Repair Tool, DIY & Home & Men's Gift. - AliExpress 1420
Naručio kolega pa sam imao priliku da probam. Oduševio sam se i brže bolje naručio dok je cena iole korektna. Sad vidim da na drugim linkovima ide x2 i skuplje. Mislim da je ovo najjeftinija ponuda.
Ne pise od kog su materijala, ali za 40 dinara bice dobri za nesto, hvala.Peskiri 0.36$ : d
US $8.16 | Quick-Drying Striped Towel Set For Soft And Absorbent Bathroom Experience Bath Towel Or Hand Towel
![]()
Quick-Drying Striped Towel Set For Soft And Absorbent Bathroom Experience Bath Towel Or Hand Towel - AliExpress 15
To ima i u zalivanje za 0,10$Peskiri 0.36$ : d
US $8.16 | Quick-Drying Striped Towel Set For Soft And Absorbent Bathroom Experience Bath Towel Or Hand Towel
![]()
Quick-Drying Striped Towel Set For Soft And Absorbent Bathroom Experience Bath Towel Or Hand Towel - AliExpress 15
tanki, sintetika naravno, vise su da se prebace preko lezaljke ili asure eventualno na suncanju...U kom smislu kao cebe? Debeli/sintetika...
Je l' ovo manuelni kao sto pise u opisu ili aku? Pitam zato sto ovaj jedan review sa slikama ima aku odvijac na slici koliko vidim 🤔
Potpuno ista situacijaTop, evo upravo sam porucio i ja iako mi realno ne treba hahhaha![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari