Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Za par sati mesecno uopste ne treba da se ogranicavas takvim misevima, uzmi neki bezicni bilo koji

Izolirka 4kom 46centi, MKD + novčići u SaveNow

Pogledajte prilog 501132

I just found this on AliExpress:
US $5.25 | GEYA Color Electrical Insulation Tape Electrical Tape Ultra-Adhesive PVC Waterproof Tape 1 Roll 10 Meters Black Red Blue Yellow
Baš javi kakva je. Ja sam jednom ovde kod Kineza kupio izolor traku. Bila je tvrda, kruta, ništa sa njom nisam mogao. Iskoristio sam he da napravim "grip" za dečiji reket.

14.38$ kupon prodavca + MKD Coins

US $26.98 | Rocoren USB Charger 100W GaN Charger 6-ports Desktop Fast Charging Type C Charger Portable Power Station For iPhone Xiaomi POCO

Preskupo, jako je loš:

Preskupo, jako je loš:

Prilozi

• -1106200964242330164.jpg
    -1106200964242330164.jpg
    105.1 KB · Pregleda: 69
Nije los nego mu punjenje velikih potrosaca nije namena, zato je nasvirano 6 portova na njemu.

Za laptopove i slicno jos je tu Essager 100W, on je uvek medju jeftinijima

EDIT: 200W varijanta je zato ozbiljnija dosta, cak i sa vise potrosaca, standardno pregovaranje potrosaca po ukljucivanju novog je tu ali dobro

~24$

US $41.24 | Rocoren 200W GaN Charger 6-ports Desktop Fast Charging USB Type C Charger Portable Power Station For iPhone 16 Pro Max Xiaomi 14

Poslednja izmena:

Naručio kolega pa sam imao priliku da probam. Oduševio sam se i brže bolje naručio dok je cena iole korektna. Sad vidim da na drugim linkovima ide x2 i skuplje. Mislim da je ovo najjeftinija ponuda.

Je l' ovo manuelni kao sto pise u opisu ili aku? Pitam zato sto ovaj jedan review sa slikama ima aku odvijac na slici koliko vidim 🤔

Je l' ovo manuelni kao sto pise u opisu ili aku? Pitam zato sto ovaj jedan review sa slikama ima aku odvijac na slici koliko vidim 🤔

Aku je. Naravno, ima opciju da isključiš elektroniku i odvijaš/zavijaš ručno, sve po potrebi.
Inače, bitovi deluju baš kvalitetno, nisu rađeni od neke šugave legure, tako da bi trebalo da fino potraju.

Top, evo upravo sam porucio i ja iako mi realno ne treba hahhaha :D

Jel naleteo neko na neke dečije stikere sa čičak trakom? Nešto sto može da se nalepi na ranac, otprilike da su oko 5cm precnika.
Ili ako imate ideju kako da ih uopste tražim...

Ja tako kad ne znam nesto kako se zove nadjem sliku pa pretrazujem Aliju preko slike, tako odmah nadje sta treba.

Koji M.2 NVMe SSD ili 2.5'' SATA SSD (512gb - 1tb) preporučujete za skladištenje podataka? Najbolji odnos cena-kvalitet. Koristio bih ga kao eksterno rešenje

Vrh Dno