Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Instalirao ja apk, verziju iz maja, pokreće se i izgleda da radi, došao sam do ekrana sa unosom usera ali to nemam (ne još)...

Meni sinoć stigao update aplikacije, a i dalje sam na starom paketu - L po ceni M uz 50%. Nova aplikacija je po meni svetlosnu godinu ispred stare iako i dalje pola svetlosne godine iza EONa. Menjanje kanala je mnogo brže kao i generalno navigacija kroz aplikaciju. Onaj neki izbornik kanala je super stvar i olaksava kretanje kroz kanale. Konačno je moguće filtrirati kanale tj ostaviti samo kanale iz liste omiljenih i složiti ih po željenom redosledu samo što numeracija kanala ostaje kako je yettel prvobitno postavio. Problem numeracije donekle rešava padajući meni sa listom kanala (izbornik) jer se kroz njega brzo dolazi do željenog kanala. Zadržali su onu kategorizaciju sadržaja - serije, filmovi, domaći filmovi... što je bila kul stvarčica i na staroj aplikaciji. Nedostaje im search i snimanje. Dizajn je ok. Čudno deluje što se zaustavi video sadržaj u pozadini kad se aktiviraju epg, početna stranica i ostale stavke iz menija. Vizuelno lepo.

Biće ogromna šteta kad Eon crkne odnosno kad ga ubiju. A ubiće ga sigurno. Njihova poluproizvod aplikacija to nema nikad da dostigne.

Meni sinoć stigao update aplikacije, a i dalje sam na starom paketu - L po ceni M uz 50%. Nova aplikacija je po meni svetlosnu godinu ispred stare iako i dalje pola svetlosne godine iza EONa. Menjanje kanala je mnogo brže kao i generalno navigacija kroz aplikaciju. Onaj neki izbornik kanala je super stvar i olaksava kretanje kroz kanale. Konačno je moguće filtrirati kanale tj ostaviti samo kanale iz liste omiljenih i složiti ih po željenom redosledu samo što numeracija kanala ostaje kako je yettel prvobitno postavio. Problem numeracije donekle rešava padajući meni sa listom kanala (izbornik) jer se kroz njega brzo dolazi do željenog kanala. Zadržali su onu kategorizaciju sadržaja - serije, filmovi, domaći filmovi... što je bila kul stvarčica i na staroj aplikaciji. Nedostaje im search i snimanje. Dizajn je ok. Čudno deluje što se zaustavi video sadržaj u pozadini kad se aktiviraju epg, početna stranica i ostale stavke iz menija. Vizuelno lepo.
Da, malo su po meni zeznuli epg, nema da se lepo na klik menjaju emisije, već se mora više puta pritiskati dok se jednu emisiju prođeš, nema opcije snimi koju sam koristio svakodnevno.
Ne mogu EON da ubiju nikada jer EON platforma nije prodata, mogu jedino da je zamene za neku drugu platformu.
Tako je Search nisam ni ja video, a tražio sam.

Stigao mi napokon update. Podseća na EON, ali nije.
Odlična stvar što može da se promeni radpored kanala.
Samo "da li neko zna, kako promeniti početnu stranicu ili kako god se zove?
Kada sam došao sa posla, video da je nestajala struja, jer me je čekao uključen TV (ranije se to nije dešavalo)
Nego moje pitanje glasi: na početnoj stranici stoji RTS2 i neki film i dugme nastavi sa gledanjem, šta god da pustim i ugasim box, kada se uključi opet je sve isto. Taj film na pola (može da se nastavi gledanje) i ako nisam gledao taj film. Kako to izmeniti?

Kako vam stižu ti apdejti? Jel ručno pokrećete ili se samo ažurira? Meni još ništa nije stiglo ni na box ni na app na drugom tv-u

Ja sam dobio mejl pre neki dan da ce raditi "unapredjenje" - danas. A onda malopre i mejl da su zavrseni radovi. Pretpostavljam da je stigao novi softver, ali nisam u bg da bih proverio...

Možda mi na starim paketima ne dobijamo ništa dok ne obnovimo ugovor. Ja nisam dobio ni obaveštenje ni softver, samo usmeno iz poslovnice da će skupo da me košta ako hoću da pređem na novi ugovor

Ja sam na starom M paketu, za dinar do decembra posle 3200

Ja na M sve. Za to su mi rekli da će skupo da me košta, kao i da za nas na tim ugovorima spremaju ubacivanje kanala besplatno. E sad, šta je istina od ta dva...

Ja na M sve. Za to su mi rekli da će skupo da me košta, kao i da za nas na tim ugovorima spremaju ubacivanje kanala besplatno. E sad, šta je istina od ta dva...
Za vas što imate Yettel sve? Jer ja imam optički internet i TV M, a imam i račun u Yettel banci, samo nemam mobilni kod njih. Meni ne treba TV osim za F1 ali nemam s kim da delim TV jer svi hoće da gledaju Kesića. 😀

Izgleda da se i ovde razlikuju ugovori i promocije od korisnika do korisnika, tako da je najbolje otići do poslovnice ili ih nazvati i raspitati se lepo.

Kao što rekoh, kad nam dođe vreme pred obnovu, samo im predočiti alternativu, odnosno koliko bi koštao A1 na 24 meseca a koliko oni.

Sad recimo da neko vaga, Net i XploreTV Plus za nove korisnike 6 meseci za dinar ostalih 18 po 3.500 to je 63.000.

Yettel Premium bez ikakvih benefita bi bio 120.000. Da bi bili konkurentni ceni oni bi morali celu godinu da daju za dž ili celu UO sa 50%.

I samo kažeš gospodo ja da dajem 1000€ umesto 500€ nisam lud. Pa njima kako bude odgovaralo.

Na novoj aplikaciji, kako da otvorim kratak info o emisiji koja je prošla, a da je ne pustim? Na “ok” naredne prikazuju kratak info, prethodne puštaju od početka a taster “i” uvek kratak info emisije koja je u toku.
Nisam toliko mator, ali ovo je toliko neintuitivno da je strasno. U kategoriji “danas pogledajte” negde ti da info, negde te prebaci na kanal
Ko je bre ovo pravio?

Da li se zna kada ce azuriranje i na android tv aplikaciji? Imam 2 boxa i oba su dobila novu aplikaciju ali android tv jos uvek nije. Mozda neko zna neki drugi nacin za instalaciju aplilacije?
To znaju samo stručnjaci u Yettelu...

Primecujem da niko ne prica detaljno o novoj aplikaciji.

Upravo je i meni stigla na yettel box ali ne i smart tv.

Verzija je 3.20.1.0

Daleko je brza i bolja od prethodne.
Takvu vec imaju madjari i bugari sto se moze i videti u playstore po slikama.
Po mom misljenju mix Eona i Oriona i Hbo max vizuelno.
Mogu se cak usuditi i reci da mi je lepsa od Eona.
Nije mi samo jasno ako se vec pojavila aplikacija zasto je nema u playstore jos uvek? Zar im je toliko tesko da je updejtuju?

Kako vam stižu ti apdejti? Jel ručno pokrećete ili se samo ažurira? Meni još ništa nije stiglo ni na box ni na app na drugom tv-u
Samo se ažurira kad oni puste.
Primecujem da niko ne prica detaljno o novoj aplikaciji.

Upravo je i meni stigla na yettel box ali ne i smart tv.

Verzija je 3.20.1.0

Daleko je brza i bolja od prethodne.
Takvu vec imaju madjari i bugari sto se moze i videti u playstore po slikama.
Po mom misljenju mix Eona i Oriona i Hbo max vizuelno.
Mogu se cak usuditi i reci da mi je lepsa od Eona.
Nije mi samo jasno ako se vec pojavila aplikacija zasto je nema u playstore jos uvek? Zar im je toliko tesko da je updejtuju?
Da video sam slike samo što je naša izgleda malo unakažena, kod njih ima opcije snimi, kod nas je magično nestala, takođe opcija search isčezla, da radi brže fluidnije i bolje to stoji. Čak mi se čini da su i slike na kanalima bolje.

Kod mene nakon najavljenih, i zavrsenih radova na "unapredjenju", nikakve promene a jos manje unapredjenja ja ne vidim. Cak kad sam ukljucio tv, sve crno, morao sam da resetehjem uredjaj on/off. Oni su hit.

Ja sam resetovao box na fabrička podešavanja i povukao je novu verziju 3.20.1.0 posle sam se samo ulogovao i sve ok.
Možda pomogne nekom ,sve u svemu aplikacija je mnogo bolja a čini se i slika ;)
Login isti kao za web verziju, korisničko ime i pass? Ja se logujem na webu preko broja mobilnog, ne znam ni koje mi je korisničko ime, pa da nešto ne zeznem.

Nazad
Vrh Dno