Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Sa M paketa mozes na Basic i ako imas promociju u okviru starog paketa zadrzaces je(50% recimo) i verovatno ce biti nesto malo preko za doplatu, mislim da mozes i na Premium ali ce ti doplata biti veca

Sa M paketa mozes na Basic i ako imas promociju u okviru starog paketa zadrzaces je(50% recimo) i verovatno ce biti nesto malo preko za doplatu, mislim da mozes i na Premium ali ce ti doplata biti veca
Nemam nikakvu promociju mislim imao sam ono 12 meseci po dinar i to je to, a da na basic predjem neka hvala jedino ako nesto ponude za premium ako ne nista.

Cek samo tako odem tamo i kazem da hocu da promenim paket i ako imam M paket i dace mi neku ponudu mislim ako hocu da predjem na NET TV PREMIUM na primer?
Mislim da ne mozes..Pre neki dan je isao mm da promeni za roditelje sa M na Basic, pitao ima li neka promocija da predje na premium i rekli su da nema, samo po punoj ceni..Oni su imali M paket i onu promociju Samsung tv za 1 din.

Upravo sam kontaktirao call centar. Imam L paket i hvatao sam neku promociju krajem prošle godine po sniženoj ceni 22 meseca. Kaže da prelaskom na Premium ne produžavam ugovor, zadržavam benefite, dobijam nove kanale, samo što će poslednja 2 meseca ugovora koštati 5000 po ceni premium paketa, a ne koliko bi iznosio L. Idem do poslovnice baš da proverim.

Cuda ocekujem.

Prilozi

• Screenshot_20250805_132027_Gmail.jpg
    Screenshot_20250805_132027_Gmail.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 189
Imam M paket sa fiksnim, rekli mi u poslovnica da ništa ne menjam jer će me prelazak na Basic koštati 4100 + 400 za fiksni, jer je to dodatna usluga. U prevodu, doplata 1200 za Basic paket.

Sličan info sam i ja dobio jer imam "M Sve", i prelazak bi me koštao 2-3 hiljade više plus potpuno novi ugovor na dve godine. Dok ne moram, neka hvala. Mada sam malo stekao utisak da im se ne bakće sa tim menjanjem jer ni sami nisu sigurni šta treba i kako još uvek

Poslednja izmena:
Bio danas u poslovnici, potpisao izmenu ugovora, sa L na Premium, razlika u ceni je 400 dinara. Dužina ugovora nepromenjena.

U novoj aplikaciji kada se napravi favorit lista kanala da li ima neka precica da se dodje do liste ili mora da se ide u podesavanja pa tamo prebaciti u zeljenu listu?

Čekam F1 Holandiju... Ako misle da presele F1 trku na Adrenalin, taman će to uraditi sad u pauzi šampionata. Pa ako ode na adrenalin ja ću njih mejlom kontaktirati uz upit da mi pruže sa M na Premium na nova 24 meseca pa trenutnoj ceni koju plaćam. Kad vidim da solidne promocije daju korisnicima L paketa, onda ni moj račun njima ne bi trebalo da bude uopšte mrzak.

Pa mislim da je i sada VN Madjarske bila na Adrenalinu. Kad nisam okapio, taman se navikao na f1 na tv kad ono medjutim...

Nazad
Vrh Dno