Generator
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poena
- 195
Minus 100 din za el.racun ili ne?Pozvali iz call centra i poslali aneks za prelaz na premium paket za 399din. Nema produžetka ugovora kao u početku haosa.
Pristao sam naravno.
Minus 100 din za el.racun ili ne?Pozvali iz call centra i poslali aneks za prelaz na premium paket za 399din. Nema produžetka ugovora kao u početku haosa.
Pristao sam naravno.
Tako je... 1999dinMinus 100 din za el.racun ili ne?
kako se to dobije?Malopre i ja skocih do poslovnice da promenim paket, sa L po ceni M 50% ceo ugovor na Premium za 2100 din (-100 din za el.racun) do kraja isteka istog.
Cek samo tako odem tamo i kazem da hocu da promenim paket i ako imam M paket i dace mi neku ponudu mislim ako hocu da predjem na NET TV PREMIUM na primer?Trazis promenu paketa
Nemam nikakvu promociju mislim imao sam ono 12 meseci po dinar i to je to, a da na basic predjem neka hvala jedino ako nesto ponude za premium ako ne nista.Sa M paketa mozes na Basic i ako imas promociju u okviru starog paketa zadrzaces je(50% recimo) i verovatno ce biti nesto malo preko za doplatu, mislim da mozes i na Premium ali ce ti doplata biti veca
Nije ni meni.Da li su Vam na mejlove stigli računi za jul mesec?
Obično stignu do 4. u mesecu!?
Mislim da ne mozes..Pre neki dan je isao mm da promeni za roditelje sa M na Basic, pitao ima li neka promocija da predje na premium i rekli su da nema, samo po punoj ceni..Oni su imali M paket i onu promociju Samsung tv za 1 din.Cek samo tako odem tamo i kazem da hocu da promenim paket i ako imam M paket i dace mi neku ponudu mislim ako hocu da predjem na NET TV PREMIUM na primer?
Nadam se da ce da u potpunosti izjednaciti Sbb i Yettel usluge.Cuda ocekujem.
Možda je neko probao već sa ručnom instalacijom apk?Mislim da je to svetlosnu godinu od njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari