Sto se tiče novih paketa i uslova, razgovarao sam sa podrskom, trazio da mi ponude opcije i situacija je ovakva, drugo nema ništa za izbor:
Ja trenutno imam eon premium duo sa 30% popusta, cena 3430din mesecno...
Tražio sam da mi ubace nove kanale, kazu ne moze jer nisu deo nekog dodatnog paketa, samo nov paket ako se uzme - net tv premium, ne mora nov ugovor, ostaje 30% popusta cena je veca za 100din, sa popustom 3500din.
To je meni bilo ok jer se dobija i za moj paket 100 mbps brži net, i nije mi problem tih 70din, ali sam im trazio da mi ostave eon naloge 3/5, sto su rekli da ne moze, sto meni ne odgovara...
Ne zelim da se odricem necega sto sad imam i treba mi, tako da nista, cekam istek ugovora pa cu verovatno ici na druge varijante...
I sami priznaju da nikad nije bilo da premium nalog ne dobije sve kanale i ukljuci nove, ali eto nova firma novi paketi novi uslovi.
Da nisu toliki ciketani, mozda bi se i dogovorili, ovako, posto nema kastomizacije naloga, ništa...
A njihov sam klijent 25 godina od samog nastanka u kg... No sad je to neka druga firma...
Dakle, kome nisu bitni slotovi, verovatno bez potpisivanja novog ugovora, moze ako zeli sa trenutnim uslovima tj. akcijama ako ima, da predje na novi paket i dobije sve kanale...
Ovima sa paketima ispod premium se svakako ne preporucuje nikakav prelazak i promena paketa sem ako ne placaju priblizno ceni novog premium paketa, jer basic paket nicemu ne sluzi a skup je...