Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Nase kartice se kace na neke 5g mreze u romingu, vrv zavisi kakav ugovor imaju nasi sa stranim operaterima

Koliko izvlačite brzinu na One? Meni na mtel ako dodje do 6,7, presrećan sam. Generalno jako loše, posebno tokom dana kada više ljudi koristi.

Mts nije hteo da se kači na 5G u CG, samo 4G, pa sam uplatio na mtel kartici dodatak, i brzine su odlične. Nikad ispod 700Mbps na 5G, a često je išlo preko 1000Mbps. 4G im je užasan godinama, od kako imaju 5G savršeno radi. Na One sam izvlačio max 750Mbps na 5G.

Koji dodatak za 5g? Meni se kači na 4g i loše su brzine jako. Ako možeš da pojasniš.

Pitao sam za upustvo. Da li preko mtel aplikacije ili drugačije nekako? U mtel aplikaciji ne nalazim tu opciju.

U mtel aplikaciji sam kupio dodatak za net i radi 5G ali na mtel kartici, a ne na mts kartici. Na mts kartici soko max sam imao samo 4G net u CG, nisam ih cimao zašto ne funkcioniše 5G u romingu.

Istekla UO u mts-u, nudili su mi Soko Lite 1800 prvih 12 meseci i 3750 drugih 12 meseci. Otisao sam u A1 sa namerom i da ostanem u A1, dobio sam 50% na UO. Posle 2 sata su me zvali iz mts-a da ponude Soko Lite prvih 12 meseci po 950, drugih 12 po 1825.

To svima nude kada podnesu zahtev za prenos broja u A1, i ja sam tako dobio, kao i moj kolega na istu foru i na moj nagovor, a bili smo obojica na prepaid.

Evo vesti o uvođenju ovde, a detalja ponude ovde, baš je od danas ponuda. Čini se da važi sve isto kao u A1, počevši od mesečne naknade od 350 dinara.

Nece da otvori stranicu. Kod A1 ne moze na Apple satovima,kako je u Mts?

Ne pominju se nikakva ograničenja, ne znam šta mi malopre bi da napišem da važi sve isto kao u A1, pardon. Ne pominje se ni ograničenje potrošnje interneta, koje je tamo 2 GB. Ali tehničke stvari jesu iste: cena (zapravo 350 umesto 349 iz A1), mora postpejd, mora eSIM, mora VoLTE, najviše dva dodatna uređaja...

Istekla UO u mts-u, nudili su mi Soko Lite 1800 prvih 12 meseci i 3750 drugih 12 meseci. Otisao sam u A1 sa namerom i da ostanem u A1, dobio sam 50% na UO. Posle 2 sata su me zvali iz mts-a da ponude Soko Lite prvih 12 meseci po 950, drugih 12 po 1825.
Када је то било ?
Мени речено да од августа су много ригорознији и много мање дају.
Информација шта је ко избоксовао сада у августу је добродошла....
имам 3 постпејд уговора на телефоне и један бокс 4 црвени , истиче крајем августа....
Мислио да тражим за све 24 месеца по 50 посто али кажу да тога више нема....

Ja sam bio sa kolegom 01.08 i podneli zahtev za prenos broja u A1 iz mts-a, posle sat-dva zvali i dali mu soko lite u proseku 1300 mesečno. Jučeu stigao ugovor i sim kartica, danas bi trebalo dau aktiviraju tarifu, tako da to sa 01.08 nije tačno da ne daju ili su rigorozniji po tom pitanju.

Ja sam bio sa kolegom 01.08 i podneli zahtev za prenos broja u A1 iz mts-a, posle sat-dva zvali i dali mu soko lite u proseku 1300 mesečno. Jučeu stigao ugovor i sim kartica, danas bi trebalo dau aktiviraju tarifu, tako da to sa 01.08 nije tačno da ne daju ili su rigorozniji po tom pitanju.
u A1 ste podneli zahtev za prenos pa su nakon sat-dva zvali iz MTSa?
i kako se onda odustane od toga što ste u A1 podneli zahtev za prenos...
i šta se dobilo?

1300 dinara prosek ? koji popusti su?
nešto 50% , nešto po 1din?
3749 din je redovna cena, 1999din prve godine u startu nude....

12 meseci 950 a drugih 12 meseci 1824 cini mi se sa e-racunom. Mts poništi zahtev za prenos ako prihvatiš njihovu ponudu.

12 meseci 950 a drugih 12 meseci 1824 cini mi se sa e-racunom. Mts poništi zahtev za prenos ako prihvatiš njihovu ponudu.
to je odlično,
Meni odgovara i omorika S a imam tri takva broja. Generalno bi mogao za sva tri broja to da tražim . Imam i broj u boxu.
Alternativa mi je Yettel 50 po 2000din mesečno i otišao bi makar iz inata

Danas na istom mestu merim 400+ na 5g, pa posle 20 min 3,4. Sjajno baš

5G ne možeš ni da zakačiš, jer MTS još uvek ne daje 5G roming pristup svojim karticama kao što daju A1 i Yettel

Pričam za mtel CG karticu.

Nazad
Vrh Dno