Koji dodatak za 5g?
na mtel kartici dodatak
Evo vidis, to nisam jos video da se kace negde na 5g, zanimljivoPodrzavaju i kace se.
Nece da otvori stranicu. Kod A1 ne moze na Apple satovima,kako je u Mts?
Када је то било ?Istekla UO u mts-u, nudili su mi Soko Lite 1800 prvih 12 meseci i 3750 drugih 12 meseci. Otisao sam u A1 sa namerom i da ostanem u A1, dobio sam 50% na UO. Posle 2 sata su me zvali iz mts-a da ponude Soko Lite prvih 12 meseci po 950, drugih 12 po 1825.
u A1 ste podneli zahtev za prenos pa su nakon sat-dva zvali iz MTSa?Ja sam bio sa kolegom 01.08 i podneli zahtev za prenos broja u A1 iz mts-a, posle sat-dva zvali i dali mu soko lite u proseku 1300 mesečno. Jučeu stigao ugovor i sim kartica, danas bi trebalo dau aktiviraju tarifu, tako da to sa 01.08 nije tačno da ne daju ili su rigorozniji po tom pitanju.
to je odlično,12 meseci 950 a drugih 12 meseci 1824 cini mi se sa e-racunom. Mts poništi zahtev za prenos ako prihvatiš njihovu ponudu.
u avgustu ?Sve isto kao sto je tobacco road napisao se i kod mene desilo.
u avgustu ?
isto A1 ?Da da, juce bas.
isto A1 ?
Yettel mi je povoljniji od A1 a zbog količine NETa ali može biti da MTS na njih ne reaguje isto kao na A1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari