Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Ako su svi tako počeli da rade, onda peršun.

Probaj u SBB da se pozoveš na ono što Ira piše i vidi šta će da ti odgovore ili kažu.
Ira piše onako kako propisi (a u njih spadaju i zakonska i podzakonska akta) kažu i nema tu šta da bilo ko iz SBB kaže ili odgovori a što je u protivnosti sa istim.

U stvari, oni mogu da kažu svašta samo što ako to nije u skladu sa onim što propisi kažu... ma jasno ti je već...

Shvatio sam, ovo sto sad SBB radi je veoma lose za njih, i veoma je slicno kao debeli propust sto je Supernova uradila tj nije eksplicitno napisala da se cene menjaju. Ovde nije naravno problem da nisu blagovremeno obavestili korisnike o promeni cena - vec o promeni kanala.

Naravno da ce sad doci likovi poput “Zabavni” (mozda je i zensko po ovim sto pise tj koliko paznje trazi), ali ne obazitite se na to

PS: iskreno se nadam da ce da poprave ovu zbrku, jer kao sto kaze neko, koja je poenta svega ovog ako oni mogu sutra poseban kanal da ubace samo za ligu sampiona, ali da mozes da gledas samo uz doplatu. Naravno da je to krsenje ugovora, nema potrebe ni da pricamo o tome

Caka je u tome što ništavnost ugovora, ili pojedinih članova (delova) ugovora, mora da proglasi neki sud, ne možemo mi samo da kažemo ovo nije po zakonu, to ne važi.... Za SBB važi ono što je korisnik potpisao, a ako korisnik ne želi da potpiše takav ugovor ili aneks, onda ne može da dobije uslugu... Dakle mora neko, ili neka organizacija (udruženje), da tuži SBB, a ta procedura traje i košta. Na to su svi "provajderi" računali. Zato nas i veslaju svako malo, i uzimaju sve više i više para.....

Caka je u tome što ništavnost ugovora, ili pojedinih članova (delova) ugovora, mora da proglasi neki sud, ne možemo mi samo da kažemo ovo nije po zakonu, to ne važi.... Za SBB važi ono što je korisnik potpisao, a ako korisnik ne želi da potpiše takav ugovor ili aneks, onda ne može da dobije uslugu... Dakle mora neko, ili neka organizacija (udruženje), da tuži SBB, a ta procedura traje i košta. Na to su svi "provajderi" računali. Zato nas i veslaju svako malo, i uzimaju sve više i više para.....
Po toj logici ne možemo mi da kažemo da je protivzakonito opljačkati banku ili ubiti čoveka već to sud mora da utvrdi.

E, umalo da zaboravim, izraz "propisi" podrazumeva i zakone i podzakonske akte (uredbe, pravilnike, stručna uputstva...)

da ne nastavljamo više sa time. hvala na razumevanju.
a i @Zabavni (trenutno) ne može da piše u temi.

Da ponovimo
Dali je neko sa Eon premium stari pokusao pod istim uslovima (mi imamo 30 posto i 2 boxa bez takse) da predje na ovaj novi Premium.Dali daju uopste sada taj popust

mnogo buke ni oko čega. evo trka sutra na kanalu koji imam. a cele kvalifikacije izađu na netu možeš ih komotno pogledati kao da si bio na poslu pa došao kući i premotao unazad.

Sve mogu da nađem na internetu što mi se gleda pa opet plaćam kablovsku jer želim da kad zabodem fotelju u sobi i otvorim pivo samo kliknem da daljincu dugme i pustim sadržaj koji sam platio jer tako sam u mogućnosti. Da se ne širi sad diskusija u tom smeru, jesam li ili nisam dobio šta sam platio, nije to poenta, već da "imaš na internetu" nije argument, svega ima na internetu svakako i po toj logici kablovski operateri ne bi ni postojali.

mnogo buke ni oko čega. evo trka sutra na kanalu koji imam. a cele kvalifikacije izađu na netu možeš ih komotno pogledati kao da si bio na poslu pa došao kući i premotao unazad.
Pa i trka će da bude na netu... Idi u 15h na bazen, vozi bajs, idi na posao, šta god, pa pogledaj kad dođeš kući i premotaj.

Kakva besmislena logika.

F1 app na firesticku rešio problem, 27e za godinu dana, rešeno.

Slažem se sa svima. Ovo je užasno, bez kvalifikacija F1 kao da gledam finale bez polufinala bilo čega. Ima da ih pljujem gde stigne i da završim sa njima čim dobijem priliku! Pa pre par meseci sam produžio ugovor bap sto je sk puštao F1... Bedak...

Mnogo sam besan. Iz efektive mi rekoše da nema dovoljno osnova za raskid jer su promenili programsku šemu za F1.

Može li mi neko reći koja je prednost SBB EON TV platforme u odnosu na, na primer, MTS Move TV?
Osim N1 i Nova TV, mi samo gubimo. Ako bolje razmislim, j... se. Bye, bye SBB.

Prednost platforme je intuitivnost i brzina interfejsa, izmedju ostalog... MTS tu kaska godinama.

100% се слажем са тобом.! Зашто кукати на СББ, када све то у основном пакету имам у телекому и `ладно све могу да гледам. Заборавио сам и да имам F1 TV налог, па исто тако могу да гледам. Е, јесам и ја билде. Све ово имам, а жалим се што плаћам СББ премијум пакет и немам то што сам до пре 7 дана имао.
А имам и пун камион разноразних листи које раде већ годинама где имам и скај спорт Ф1 4К, и аустралијски стен спорт који преноси све гренд слемове у тенису. А имам и јуроспорт плејер и јуроспорт 360 немачки и италијански са свим теренима покривеним за време гренд слемова. Баш сам глуп.

Posto sport ne gledam, da jedan od retkih sam koji to radim, SBB dizanjem cena za sijaset kanala koji vrte jedno te isto mesecima, ako ne i godinama je idiotizam. Primera radi, CN, Disney, Animal Planet, History i mnogi drugi, ukljucujuci filmske vrte jedno te isto. I ne samo jedno te isto, mnogi kanali u nazivu imaju jedno, a ono reality show. Od Premium paketa, srecom CAM modul, imam memorisano jedno 30 kanala, od kojih verovatno gledamo 10 u vrh glave. Jos je vrh sto su redovne kanale, koji su jos od davnina, kada je bila analogija, premestili u Premium paket. Tj. pre ovoga u onaj Full paket. Ko god da im radi ova paketna resenja je dbil.

Ma, ... Testiraće korisnicima živce neko vreme, biće par stotina prijava, žalbi, loših feedback-ova, biće dalje u razgovoru sa njima kao na pijaci.

18.05. ove godina smo obnovili UO, davili nas kao zmija žabu, XY godina smo na Premium paketu - nema ništa tu od ekskluzive. Koliko vidim, ide lagano downgrade..

Sve bilo jasno kad je SK otišao kaputt, a došla Aren#

Može li mi neko reći koja je prednost SBB EON TV platforme u odnosu na, na primer, MTS Move TV?
Osim N1 i Nova TV, mi samo gubimo. Ako bolje razmislim, j... se. Bye, bye SBB.
Miljama najbolji Eon boks sa otključanim androidom 11 i fluidnost u radu. Nijednom u 5 godina mi nije zakucao i sl. Imam na njemu i mnoge druge aplikacije, sem Netfliksa. Bukvalno ga koristim kao smart boks i ravnopravan, ako ne i bolji od Šaomijevog boksa, koji ima Google Tv. i Amazon fire, kojeg takođe imam. A i mnoge druge bokseve sam probao...To je moje mišljenje, a ovo za kanale je nažalost očekivano, od kada su prodati...Moji imaju Mts Iris boks, pre toga Supernovin Move i svaki dan bar jednom zakucaju, plus nema otključanog androida bez petljanja i akrobacija i to opet zeza...

Trenutno rešenje: Eon boks, TvMate, neka dobra iptv lista i pičite...

Opet kažem, po mom mišljenju...
Sada, svako ima svoju računicu 😉

Poslednja izmena:
Miljama najbolji Eon boks sa otključanim androidom 11 i fluidnost u radu. Nijednom u 5 godina mi nije zakucao i sl. Imam na njemu i mnoge druge aplikacije, sem Netfliksa. Bukvalno ga koristim kao smart boks i ravnopravan, ako ne i bolji od Šaomijevog boksa, koji ima Google Tv. i Amazon fire, kojeg takođe imam. A i mnoge druge bokseve sam probao...To je moje mišljenje, a ovo za kanale je nažalost očekivano, od kada su prodati...Moji imaju Mts Iris boks, pre toga Supernovin Move i svaki dan bar jednom zakucaju, plus nema otključanog androida bez petljanja i akrobacija i to opet zeza...

Trenutno rešenje: Eon boks, TvMate, neka dobra iptv lista i pičite...

Opet kažem, po mom mišljenju...
Sada, svako ima svoju računicu 😉
Виђао сам њихове боксове ту и тамо, могу ли се формирати, који је интерфејс унутра ако није ЕОН? Јер беше нека давна прича да са њима ни не може Бог зна шта да се ради, малтене за бацање... Ако су скроз откључани онда су дефинитивно бестбај...

Eon je aplikacija, a inače je regularni Android boks i to jedan od boljih. Može skoro svaka aplikacija da se instalira, sem Netfliksa, jer nije sertifikovan za njega. Ja imam jednu generaciju pre ovog najnovijeg sa androidom 11, T2 tjuner za zemaljsku digitalnu i sve radi odlično. Postoji i verzija sa androidom 9, ali je na njemu zaključan wifi. Ovi najnoviji modeli imaju čak i android 12.
E sada, valjda kada otkazeš pretplatu, zaključa se boks i ne može da se koristi. Ali, čitao sam da i to može da se sredi. Nisam probao u praksi. Svakako je moj iznajmljen i moram da ga vratim, kada raskinem ugovor.

E da, kupio sam i džojstik klincima, povezao ga bežično i igraju i android igrice. Sasvim dobro rade, većina njih...

kao što u naslovu piše, nije tema za EON box i EON aplikacije. takođe, nije ni tema za poređenje sa drugim provajderima. postoje zasebne teme za EON box i EON aplikacije. otvorite temu za poređenje ovih rešenja kod više provajdera.
hvala na razumevanju

skrenuo bih pažnju i na to da EON nije SBB-ov.

kao što u naslovu piše, nije tema za EON box i EON aplikacije. takođe, nije ni tema za poređenje sa drugim provajderima. postoje zasebne teme za EON box i EON aplikacije. otvorite temu za poređenje ovih rešenja kod više provajdera.
hvala na razumevanju

skrenuo bih pažnju i na to da EON nije SBB-ov.
Izvinjavam se. I ovo za Eon je tačno, moja greška. Neću više u offtopic.

Vrh Dno