Ne znam jel ima veze sa ovim, ali evo me trenutno u Hrvatskoj, i primetio sam da su uveli naplatu parkinga u Kauflandu, ne postoje uopšte rampe, skenira se tablica i nakon 2h besplatnog parkiranja, kreće naplata, pošto rampe nema, tehnički možeš samo da izađeš bez plaćanja, ali navodno imaju pristup informacijama o tablicama i mogu da šalju kazne.ЕУ је коначно почела ово да доводи у ред и да дели податке о власницима возила на нивоу ЕУ.
Ja sam porucio pre mesec dana. Dobio samo potvrdni mejl da su primili zahtev i vise nista. Nisu poslali papire da potpisem.Da li je neko skoro porucio grčki tag i da je dobio na adresu? Vidim da ljudi pišu da se ceka dugo. Ja sam porucio mesec dana ranije, valjda ce stici pre puta
Ja sam im otkazao da mi šalju ako će to da traje još nekoliko meseci. I ako sam dobro shvatio, na bilo kojoj od tih "Customer Service Points" koje su na nekim naplatnim stanicama (između ostalog i Evzoni) možeš da dođeš sa pasošem i da uplatiš 15 evra i dobiješ TAG odmah.We would like to inform you that your application has been successfully completed. Due to the volume of applications you have not yet been served. We will soon send you the forms to sign. Due to the fact that the electronics applications are served by chronological priority and the preparation procedure takes a few months.
Also, we would like to inform you that you could visit a customer service point to receive the device immediately . Please inform us if you pick the transponder in this way, in order to cancel the procedure of delivering the parcel to you.
Customer Service Points are located at:
- Alexandroupoli use exit 41 Monday – Friday 09:00 to 17:00(during your trip you will find information signs).
- Promachonas toll station (direction Thessaloniki) Monday-Friday 09:00 to 17:00.
- Malgara toll station (direction Kipoi) Monday-Saturday 08:00 to 20:00, Sundays 10:00 to 18:00.
- Thermi central office Monday-Friday 09:00 to 17:00.
- Thessaloniki toll station (direction Igoumenitsa) Monday-Friday 08:00 to 20:00 and Sundays 10:00 to 18:00.
- Analipsi toll station (direction Igoumenitsa) Monday-Friday 09:00 to 17:00.
- Euzoni toll station (direction Thessaloniki) Monday – Friday 09:00 to 17:00.
- Pamvotida toll station (direction Kipoi) Monday – Friday 09:00 to 17:00.
You can visit any of our Customer Service Points on their working hours to make the procedure by presenting the necessary documents (see attached) and paying the initial top up amount. The initial top up amount for vehicles of Category 2 is 15€/vehicle.
Da tako sam uradio i dobioJa sam poručio grčki TAG online 2. jula. Danas sam dobio mail od njih:
Ja sam im otkazao da mi šalju ako će to da traje još nekoliko meseci. I ako sam dobro shvatio, na bilo kojoj od tih "Customer Service Points" koje su na nekim naplatnim stanicama (između ostalog i Evzoni) možeš da dođeš sa pasošem i da uplatiš 15 evra i dobiješ TAG odmah.
Ja sam poručio grčki TAG online 2. jula. Danas sam dobio mail od njih:
Ja sam im otkazao da mi šalju ako će to da traje još nekoliko meseci. I ako sam dobro shvatio, na bilo kojoj od tih "Customer Service Points" koje su na nekim naplatnim stanicama (između ostalog i Evzoni) možeš da dođeš sa pasošem i da uplatiš 15 evra i dobiješ TAG odmah.
Mozes ovdje pogledati.Jel' išao neko do CG ovih dana, predeo oko Boke? Jel' manja gužva na granici za vikend preko Jabuke ili preko Bosne pa na Trebinje?
Jel' išao neko do CG ovih dana, predeo oko Boke? Jel' manja gužva na granici za vikend preko Jabuke ili preko Bosne pa na Trebinje?
Super, hvala za info.Bas malopre pricam sa kolegom koji je sinoc dosao iz CG. Vratio se juce preko Jabuke i uopste nije bilo guzve.
Super, poslužiće.Mozes ovdje pogledati.
E takva info mi treba, tu je pre mesec dana pušten objedinjeni prelaz što je dosta usporilo protok.Kod trebinja je pakao guzva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari