Meni je to bilo isto tako nešto mart ili april ne sećam se tačno. A imao sam i Flexiju kreditnu, ali tu nisam imao nikada nikakav problem i to sam je imao godinama.Desilo se to i jednoj mojoj drugarici krajem aprila, a i jednom drugu prošle godine, oboje su u UniCredit-u. Njima su makar bile osnovne kartice, pa su odmah znali šta se desilo. To su, doduše, sporadični slučajevi, a ubeđen sam da sam čuo da je za Flexiju nešto bilo masovno, ali i dalje ne znam otkud, hahah. Yettel zato korektno predlaže upravo to što si napisao, da internet kanal podrazumevano bude isključen i da se uključuje samo kad je potreban. Koliko se sećam, taj savet im i zvanično stoji na papirima koji stižu uz kartice.
Moze ovako da se vidi. Slucajno pritisnuh strelicuNe postoji način da saznam koje su transakcije obavljene kreditnom karticom, prikazuje samo šta je plaćano debitnom.
Mislio sam da ću makar uspeti ovo da popunim online i da odmah počnu da izrađuju dodatne kartice, a svakako bi što ti kažeš posle par dana moralo da se ode na potpisivanje uživo.Svakako se ovlašćavanje dovršava uživo, isto kao otvaranje računa, s tim što bi uz onlajn pripremu dovoljno bilo da do prodavnice svrati osoba koju ovlašćuješ, kako bi potpisala ugovor, a ovako morate oboje.
Na chat-u kazu kada bude proknjizena, kada se selektuje transakcija tada ce biti moguce naplatiti sa kreditne kartice (pod istim uslovima kao i do sada).Znaci samo podela na rate a revolving nista? 😑
Ja sam 31. jula podigao evre sa bankomata, sa Master debitne. Juče je proknjižena transakcija. Kad sam klinuo na Podeli na rate pisalo je da se ne može podeliti na rate (ja hteo revolving inače). Zvao njihov servis, ispričao problem, čekao 20 minuta i lik mi rekao da je otvorio tiket i da će valjda biti rešeno do ponedeljka.Na chat-u kazu kada bude proknjizena, kada se selektuje transakcija tada ce biti moguce naplatiti sa kreditne kartice (pod istim uslovima kao i do sada).
Uvek je moglo.Pa teško da podizanje na bankomatu može da se podeli na rate... 😅
Sve sto je preko 2000 mozePa teško da podizanje na bankomatu može da se podeli na rate... 😅
Hmmm na koj nacin. Bas probao rucno da ubacim karticu na apple pay i navodno banka odbija? :/ jel to dodje kao extra opcija u app kad se kartice fizicki posalju?Ne možeš da trošiš pare online dok ne provučeš fizički karticu kroz bankomat ili pos terminal. Jedino bi mogao da kroz app banke ubaciš karticu u Apple/Google Pay i da plaćaš telefonom u radnjama, ali online ne može.
Proveri u aplikaciji kakav je status tvoje kartice. Ako piše “u izradi”, moraćeš da sačekaš sa aktivacijom. Kada je moja kartica promenila status na “poslata”, uspela sam da je aktiviram i dodam u Apple Pay, mada sam to radila na sopstvenu odgovornost. Nisam sigurna da li to još uvek funkcioniše, ali ako pokušaš, budi oprezan jer radis to na svoj rizik.Na koj nacin se aktiviraju kartice stigo mi sledeci email:
Pogledajte prilog 500931
Medjutim opcija da aktiviram karticu nemam nigde al iste vidim kao neaktivne i mogu da vidim detalje. Generalno me zanima jel mogu da aktiviram iste iako mi nisu stigle, posto bi krenuo da trosim pare online.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari