Šta je novo?

Periferni uređaji Treba mi jeftin Type C punjač za laptop.

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

stex

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2002
Poena
630
Jel probao neko Gembird NPA-AC8D?

Zaboravih, uslov je da ima da se kupi kod nas. laptop sam platio 3K dinara, popravio, pa ne bi da bacam puno pra za punjač. Potreban je onaj od 65W.

Meni Xiaomi gan 65w puni macbook (i sve ostalo sto imam na C) savrseno

Zaboravih, uslov je da ima da se kupi kod nas. laptop sam platio 3K dinara, popravio, pa ne bi da bacam puno pra za punjač. Potreban je onaj od 65W.
Znači punjač da je dostupan kod nas, sa cenom od 500-1000 dinara i da je 65w type C.
Kad si već prošao povoljno za laptop uloži još malo i plati 20-30 dolara koliko košta kršten 65w punjač.
Moći ćeš ga koristiti i za naredne/druge laptopove i telefone.

Kupi xiaomi punjac nemoj te cigle da kupujes.

Polovni original idu po 15-20e, nema to jeftino. Najjeftinije a novo ti je ZEUS ZUS-NB65 PDC USB-C 65W, od 2300din pa navise, vidi da li ima u nekoj radnji kod tebe da ne placas isporuku.
Prodao sam par komada, ok su se pokazali.

Ja sam prepar dana kupio univerzalni Gembird punjac za laptop ali ne ne usb-c vec klasicni sa dodacima za svaki brend laptopova oko 2000 din. Radi super.
Gembird svaka preporuka.
Inace pre nje ga imao sam od iste firme 15 godina takodje univerzijalac, to jest imam ga i sada radi takodje super, ali tehnologija napredovala a takodje i promenili su se prikljucci za nove laptopove pa sam se ponovio.

Vrh Dno