Ocena je u stvari pokazatelj da veliki broj njih uopšte i ne ocenjuje konkretan film već se umnogome oslanja na kvalitet i ocene delova koji su prethodili tom filmu - ovo uopšte nije neki izuzetak.![]()
Dugo nisam video ovako loš zombi film...
Znači ovo nema nikakve veze po kvalitetu sa prva dva dela. Očajno, ali očajno. Ocena na IMDB ne da je nerealna, nego...užas.
Да, то сам и ја прочитао, и свидела ми се тематика, па рекох да погледам, и одушевих се.Skoro (možda juče) su ga reklamirali negde u medijima (ne sećam se gde) kao primer jednog od filmova sa savršenih 100% na RT.
Vidiš, ja sam prvo mislio da sam gledao film, a onda sam se pitao da li je to bio film sličnog "settinga". U prevodu, tamo neka šuma, otac i ćerka, okolo nema nikoga ili skoro nikoga (ili tako nesto).U vezi Leave no Trace
Meni je bio 'nako, sa skromnih 6/10. Da me sad čovek pita zbog čega, ne bih znao jer se skoro uopšte ne sećam radnje, više onako kroz maglu što kažu.
Mislim da mi je bio previše nabijen tim tihim, manipulativnim emo pikovima. I uvek me moje viđenje i više nego pozitivna kritika nekog ostvarenja teraju da ponovo pogledam, ali kod ovog filma ne verujem da bi se nešto promenilo.
![]()
Ajde da pogledam čisto jer gotivim Pedra, ali jedva odgledah film, jer ne gotivim Dakotu, njena gluma mi je oduvek isprazna, a i sam film nije bog zna šta. Učitavanje vrednosti modernih veza, razvodnjeno pomalo rom-com fazonom. Predugo je dva sata za ovakav film.
Sad sam pogledao trailer. Nije to taj.@nikornla
Jeste, to je taj.
jel ima gay momenata u filmu?
Ja šta sam gledao da je slične tematike, mada su mi oba bila bledunjava su Captain Fantastic iz 2016 (taj nije sigurno) i The Road iz 2009 (postapokaliptična priča o ocu i sinu).Sad sam pogledao trailer. Nije to taj.
Ovaj koji sam ja gledao je koliko se sećam većina radnje se odvija u šumi. Mislim da je mozda neki apokalipticni period. Mozda nije otac i ćerka, mozda je otac i sin ili vec neka rodbinska veza najverovatnije dva lika, ne sećam se. Mislim i da je noviji od ovog.
Pokušao sam sa nadjem na brzaka, ali nisam uspeo. Potražiću kasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari