Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Superman 2025, ovo je toliko zalosno....1/10
Htedoh da nabrojim sve sto mi se ne dopada (trend amer. gluposti) ali me mrzelo jer ih je toliko mnogo, paaa skoro ceo film. Dotakli su dance..

Dangerous animals (2025). Korektan horor , 6.5. Ima par diskutubalnih elemenata, da ne upotrebim grublju rec , ali je gledljivo, pogotovo glavna junakinja

Kiss of the dragon

Nisam neki ljubitelj filmova gde dominiraju borilačke veštine ali nekako volim da gledam filmove sa Jet Lijem pošto kad taba protivnike on to radi nekako sa stilom...

Let's be pals ! :cool:
Iz jednog od najboljih filmova u zanru u najgori.

Sinners
Veliko razočarenje kao mjuzikl da sam gledao, predugo traje, akcije nigde, ne baš sjajna ekipa glumaca
Svidela mi se iskreno samo scenografija u nekim momentima i možda ponekad muzika.

Dugo nisam video ovako loš zombi film...
Znači ovo nema nikakve veze po kvalitetu sa prva dva dela. Očajno, ali očajno. Ocena na IMDB ne da je nerealna, nego...užas.
Ocena je u stvari pokazatelj da veliki broj njih uopšte i ne ocenjuje konkretan film već se umnogome oslanja na kvalitet i ocene delova koji su prethodili tom filmu - ovo uopšte nije neki izuzetak.

Skoro (možda juče) su ga reklamirali negde u medijima (ne sećam se gde) kao primer jednog od filmova sa savršenih 100% na RT.

Mislim da je u pitanju čak B92 gde se svako malo reklamira sadržaj sa Netflixu (naj ovo, naj ono ...).

Mala Tomasin iz tog filma je verovatno trenutno najbolja glumica.

U vezi Leave no Trace

Meni je bio 'nako, sa skromnih 6/10. Da me sad čovek pita zbog čega, ne bih znao jer se skoro uopšte ne sećam radnje, više onako kroz maglu što kažu.
Mislim da mi je bio previše nabijen tim tihim, manipulativnim emo pikovima. I uvek me moje viđenje i više nego pozitivna kritika nekog ostvarenja teraju da ponovo pogledam, ali kod ovog filma ne verujem da bi se nešto promenilo.

U vezi Leave no Trace

Meni je bio 'nako, sa skromnih 6/10. Da me sad čovek pita zbog čega, ne bih znao jer se skoro uopšte ne sećam radnje, više onako kroz maglu što kažu.
Mislim da mi je bio previše nabijen tim tihim, manipulativnim emo pikovima. I uvek me moje viđenje i više nego pozitivna kritika nekog ostvarenja teraju da ponovo pogledam, ali kod ovog filma ne verujem da bi se nešto promenilo.
Vidiš, ja sam prvo mislio da sam gledao film, a onda sam se pitao da li je to bio film sličnog "settinga". U prevodu, tamo neka šuma, otac i ćerka, okolo nema nikoga ili skoro nikoga (ili tako nesto).

Sad sam pogledao trailer. Nije to taj.
Ovaj koji sam ja gledao je koliko se sećam većina radnje se odvija u šumi. Mislim da je mozda neki apokalipticni period. Mozda nije otac i ćerka, mozda je otac i sin ili vec neka rodbinska veza najverovatnije dva lika, ne sećam se. Mislim i da je noviji od ovog.

Pokušao sam sa nadjem na brzaka, ali nisam uspeo. Potražiću kasnije.

28 godina posle uopste nije los film, stavise... ako niste gledali prethodnike...
Ili ste, kao ja gledali, ali zaboravili sve od pre
Preporuka, cista eto da malo iznerviram kolege :)

Vrlo dobar film, iako u istom glumi onaj ultranarcis iz kickass-a.
(trebao je da glumi "Alfu", po meni)
Mada je u ovom filmu mjutovan na max, hvala Kijanu Rivsu...
Ralf Fajns, za svoje godine, se drzi wooow i kao i uvek razvalio... 😮

7/10

Poslednja izmena:
Nikako neko pedra da nagna.

Onda ću da bacim ... oko na film ako nema federisanja

Pedro ne stari, jer ga gledamo svakih 15 dana maltene.
Uskoro ce neko, jako brzo zapravo, otvoriti temu u clubbingu temu "najave filmove u kojima ne glumi Pedro Pascal".

Sad sam pogledao trailer. Nije to taj.
Ovaj koji sam ja gledao je koliko se sećam većina radnje se odvija u šumi. Mislim da je mozda neki apokalipticni period. Mozda nije otac i ćerka, mozda je otac i sin ili vec neka rodbinska veza najverovatnije dva lika, ne sećam se. Mislim i da je noviji od ovog.

Pokušao sam sa nadjem na brzaka, ali nisam uspeo. Potražiću kasnije.
Ja šta sam gledao da je slične tematike, mada su mi oba bila bledunjava su Captain Fantastic iz 2016 (taj nije sigurno) i The Road iz 2009 (postapokaliptična priča o ocu i sinu).

Nazad
Vrh Dno