Morava S, ima taj neki roming u CG, koji kao da i nije Roming, jer postoji i drugi roming. U app, je aktiviran roming. Sad sam joj rekao da restartuje telefon, pa da vidi, inače , samo net ne radi, poruke i pozivi rade.da li je prepaid ili postpaid kartica?
da li joj je na telefonu ukljucen prenos podataka u romingu?
mozes u mts aplikaciji da pogledas da li je usluga rominga aktivna
neka proba rucno da izabere mrezu
Ako već imaš mogućnost za SBB, rasformiraj box i prebaci u sbb fiksni (ako ti treba), internet i tv, raspitaj se u odgovarajućoj temi šta tamo možeš da dobiješ, trebalo bi 9 ili 12 meseci po dinar. Ostaje ti 4 mobilna broja, trebalo bi da možeš da dobiješ soko lite 50% popusta u odnosu na cenu sa sajta, prvih godinu dana 1000din, ostatak oko 1700din. Ako imaš maloletnu decu možeš da dobiješ za 1200din isti paket koji koristiš i ti (mada je ovo praktično isto kao i da uzmeš ovaj popust za soko lite). Svakako, prvo zahtev za prenos (ali obavezno na A1), oni zovu da nude nešto za ostanak, slobodno direktno traži ovo iznad, 50% popusta na cene sa sajta za bilo koju tarifu, ali mislim da je soko lite realno najbolja varijanta.МОлим за савет :
имам:
3х Оморика С
1 х БОКС 4 ЦРВЕНИ
(интернет адсл 8/4 , Нови Сад је али није у згради уведена оптика)
истиче ми све крајем августа
Питао сам већ за БОКС на форуму и требало би да може да се добије када хоће да дају 24мес по 50% попуста.
Што се тиче ова три броја што имам под Омориком С . Шта ту може дасе добије ?
и ту би 24месеца по 50 % попуста.
Одлазим у Јетел за телефоне и сбб за интерент ако то не добијем, јел могу да очекујем да ми то уопште понуде ?
Која је разлика ако се оде у Yettel , код њих би ја ставно и отишао, повољније ми од А1Odes u A1, trazis da prebacis broj, zove MTS, dobijes 24m po 50%.
Dal mora da je istekao ugovor ili moze pred istek ?Odes u A1, trazis da prebacis broj, zove MTS, dobijes 24m po 50%.
СББ тренутно само 3 месеца по 1 дин. Kaže mi sbb agent"znam bilo 1 godina 50%, ako bude opet bilo zvaću vas..."Ako već imaš mogućnost za SBB, rasformiraj box i prebaci u sbb fiksni (ako ti treba), internet i tv, raspitaj se u odgovarajućoj temi šta tamo možeš da dobiješ, trebalo bi 9 ili 12 meseci po dinar. Ostaje ti 4 mobilna broja, trebalo bi da možeš da dobiješ soko lite 50% popusta u odnosu na cenu sa sajta, prvih godinu dana 1000din, ostatak oko 1700din. Ako imaš maloletnu decu možeš da dobiješ za 1200din isti paket koji koristiš i ti (mada je ovo praktično isto kao i da uzmeš ovaj popust za soko lite). Svakako, prvo zahtev za prenos (ali obavezno na A1), oni zovu da nude nešto za ostanak, slobodno direktno traži ovo iznad, 50% popusta na cene sa sajta za bilo koju tarifu, ali mislim da je soko lite realno najbolja varijanta.
ne znam kako da proverim A1 signal. Kupio karticu ali kažu nije isto signal u telefonu i kućni net modem/router....Prelistaj par stranica unazad, baš to se dobija, 50% na cenu sa sajta. Soko lite na sajtu stoji 1999 din prvih godinu dana, 3749 druge godine, ti plaćaš valjda 950 prve godine (neka me neko ispravi ako grešim, cena je zapravo 2099 - 100din za eračun, ti plaćaš 1050 - 100din za eračun), i na isti način oko 1800 druge godine. Razlika između omorika i sokola je par stotina dinara na ovaj način, pa je po mnogima ovaj paket stvarno najbolji.
Što se neta tiče, razmotri A1 kućni net, oko 2000din mesečno (ako imaš od koga da pozajmiš TV slot).
Da istekne UO, ne mozes da prebacis broj dok si pod UODal mora da je istekao ugovor ili moze pred istek ?
Ne radi ni pristup 4G mrezi uopste prvenstveno, a kamoli VoLTE 😂😂U MTS ne radi VoLTE ako ne uplatis kredit?☹️ To su mi odgovorili,posle 2 prijave i njihovih odgovora da je sve u redu. Ja mislim da me zezaju a?
U principj može, ali plaziš razliku, jedino što verujem ne prolazi je ponuda za ostanak.Da istekne UO, ne mozes da prebacis broj dok si pod UO
Pa sad sam u promotivnom,posle prelaska. Ima 4g,za sada a necu da im uplatim nista iz principa. U pitanju je sekundarni br.Ne radi ni pristup 4G mrezi uopste prvenstveno, a kamoli VoLTE 😂😂
Cim istekne kredit prebacuje na 3G/2G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari