Alternativa n1 stream, youtube premium, i da se podeli par servisa, stremio i radio
Za sada je 0 ali kad prođe UO ili nastavljaš po skupljoj ceni ili se seliš (selimo) negde drugde.Broj korisnika yettela koji gleda nove arene, N1, novu.. Verovatno nula 😀
To se zove unapređenje usluge
Ja imam "yettel kod kuće L" nema novih kanala ukoliko želim da ih imam moram na drugi paket koji je skuplji što mi savršeno ne pada na pamet da su ubacili CineStar možda bi i prošli ovako JOK. Em su i novu aplikaciju za stb uređaj zeznuli "nema opcije snimi" tako da...Jel ima neko ko ima paket kod kuće L da ima nove kanale ? (N1,Nova itd...)
Pa nije još dobio ažurne informacije ... Sad će on, za dva, tri dana, dok pokupi vesti sa sajta 🤣🤣🤣🤣Toliko je ponuda dobra, da se Yettel GPT nije javio danas. Kamo fanfare?
Ja samo problem vidim u bućki koju su koristili da navuku korisnike "e imaćemo Novu i N1" - ali su oni to vrlo pametno govorili "imaćemo", a ne "imaćete" i to je kvaka u kojoj su oni zakonski i ugovorno čisti.A sada ozbiljno. Da li mislite da su smeli da puste svima N1 i Novu S?
Da su smeli, pustili bi još na početku.
Evo iz Yettela kažu da rade na uvođenju dodatka, verovatno za svega 3-4 meseca će i postojeći korisnici moći da doplate bez novog ugovora.
Navodno za Yettel novi ugovor, tj. aneks za skuplji paket ne menja ugovornu obavezu.
Videćemo da li ovo važi i za SBB.
Kako si došao do tih 2100 za premium, jel si ih zvao pa ti poslali mailom ili išao u poslovnicu ?Ja sam pre tri meseca potpisao ugovor sa akcijom, L po ceni M minus 50%, dakle 1600 na 2 godine, sad sam samo potpisao anex, popust ostaje tako da cu placati PREMIUM 2100 do kraja ugovorene obaveze.
Najzad jedna prava, korisna informacija..Ja sam pre tri meseca potpisao ugovor sa akcijom, L po ceni M minus 50%, dakle 1600 na 2 godine, sad sam samo potpisao anex, popust ostaje tako da cu placati PREMIUM 2100 do kraja ugovorene obaveze.
Da li si iz starog paketa zadrzao HBO/Cinemax kanale i aplikacije po izboru Deezer, Max its.?Rekli su mi da ugovorena obaveza ostaje nepromenjena( akcija po kojoj si potpisao ugovor) samo se menja paket. Dakle uzeo sam premium, a placam ga po ceni basic sa popustom od 50%... Isao sam u poslovnicu, informaciju sam prvo proverio sa call centrom
JesamDa li si iz starog paketa zadrzao HBO/Cinemax kanale i aplikacije po izboru Deezer, Max its.?
Ljudi, jel ima neko napismeno od Yettel-a obećano da će da dobije Novu i N1 u svom paketu? Ili ima samo "proverene" informacije i lagarije akvizitera?
Ako ima, neka pokaže, pa da im se ozbiljno sedne na kičmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari