Dobar, KETA nisko modulira i odrzavace fino temperaturu.
Ja sam danas u 25 kvadrata ubacio Mideu breezeless. Primarno ce joj biti hladjenje, a mozda i grijanje ove sezone, mada ne zivim tu i ne zavisi od mene. Ako bude grijala, saljem utiske i modulaciju.
Ugradjena je po PS-u,nakon svadje sa majstorom, koji je odbio da mi je ugradi jer sam trazio 3 metra instalacije koje je moralo biti kod mene jer je tolika duzina izmedju unutrasnje i spoljasnje, ali vakumiranje nece da odradi. Kaze ne treba vakumiranje, jer ih postavlja 40 godina i nakada mu nijedna nije crkla zbog toga. Ono sto me je “iznenadilo” je da moze da mi je “odzraci” - ispusti malo freona.
Bio sam uslovljen dodatnom garanciom da mora samo kod jednog, koji nije ovlascen, ali ga je sama prodavnica “ovlastila” i nemam dodatnu garanciju tri godine, vec samo zakonske dvije.
Nakon svega i rasprave, fino sam zvao drugog koji radi sve i koji ju je ugradio.
Nijesam kuci i nijesam ispratio ugradnju. Klima se morala staviti ovako jer je za 13cm veca od stare, koju je makao, a za koji dan dolazi moler i da se makne ova garnisla i sredi sve.