Šta je novo?

iOS 26 (Beta)

Dali možda radi NLB mKlik mobilna aplikacija i ako da, koja iOS 26 verzija ?

Jedino može da bude public 1 koja odgovara developer 4 verziji.

Ne znam da li je to iOS ili WatchOS ali me zeza zavrsavanje treninga. Ne reaguje na X u aplikaciji na sati a ni na telefonu.

Na Beti sam primetio da se telefon dosta vise greje dok se koristi-u odnosu na IOS18, baterija neznatno slabija, sto i ocekujem. Ima dodatna opcija za adaptive mode u podedavanjima baterije koji stedi dodatno trajanje. U nekim podesavanjima recimo kod editovanja zakljucanog ekrana mora dva ili tri puta da se tapne i da se pokrene proces. Nekad baguje tastatura u smislu recimo
,ako je dark mode, a idem na svetlije stranice u pretrazivacu, tastatura postaje bela. Kamera isto hoce da dodatno osvetli snimak, kad se salje preko vibera. Dok gledam yt, imam utisak da svetluca glas pozadina van okvira yt itd… Da ne kazem da su tipke tastature zaobljene kao na androidu. Galerija ima malo vise opcija za grupisanje slika prema sadrzaju. Neke aplikacije ne rade, recimo FKCZ 😅 Sto se tice banaka radi mi i OTP i Raiffeisen. Sve u svemu zanimljivo za sada, ocekujem u septembru da se dodatno ispegla sve.

Austrijski Raiffesen ne radi, jel postoji neko resenje za to ili samo cekati novi update aplikacije/iosa? Ili mozda obrisati i aktivirati opet aplikaciju.

AIK i YB rade bez problema

Ovo je prva public beta koja mi katastrofa radi. Telefon uopste ne radi fluidno

Ja sam instalirao probno na rezervnom iPhone 13 i nije fluidno nimalo. Čak i kada uzmem u obzir da mi je glavni pro model sa 120Hz, iOS 26 na 13 se čini usporen i trom.

Sve u svemu, mislim da ću se zadržati na iOS 18 dokle god je to moguće.

Meni radi na telefonu ok jer ga koristim za 3 stvari tako da nema tu nista posebno. Na ipad-u već radi dosta lošije. Par sati dnevno crtam i greje se i baterija se brže prazni al u suštini ništa posebno. Preživeće do konačne verzije.

Meni radi na telefonu ok jer ga koristim za 3 stvari tako da nema tu nista posebno. Na ipad-u već radi dosta lošije. Par sati dnevno crtam i greje se i baterija se brže prazni al u suštini ništa posebno. Preživeće do konačne verzije.
Meni je na iPad 9th Gen toliko lose radilo (iako ga deca koriste za YT i neke decije app) da sam se vratio na 18icu posle par nedelja.

Vrh Dno