Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Nisu zarobljene pare, nego dobiješ kredit za dalju kupovinu kod njih.
credit≠novac
Svako ima svoj biznis model i Temu ima svoj.

Kad mi ponude takav claimcredit, verotno ću i tu pazariti. Ima žena puno ideja šta treba da se kupi :)
Ovaj wincredit mi se sviđa zato što nema zezancije da svaki put dolaziš i potražuješ deo kredita. Nego, čim ti pošalju poručeno, odmah ti ubace ceo obećani iznos kredita, bez da bilo šta dodatno radiš.
Mana wincredita je da moraš ponovno nešto da kupiš, evo meni stoji mesecima, sa onim kuponima od ~20000, odmah dobiješ popust i gotovo.

A kada vratim ove stvari koje mi ne odgovaraju da li mi vracaju novac na kartici? Nisam nesto cesto kupovala, pa ne znam kako funkcionisu, posto vidim pominjete kredite za narednu kupovinu.

Možeš da izabereš da li hoćeš da ti vrate na karticu sa koje si platila ili kao kredit.

Hoću ženi da kupim nešto što je želela, ali da ona to ne zna. Da li postoji način da se sakrije porudžbina, bar dok ne stigne? Oboje koristimo isti nalog za kupovinu, pošto je tako isplativije, nego da imamo odvojene naloge. Ne bih sad da kreiram nov nalog samo zbog ove kupovine.
Ne nalazim nikavu opciju da može da se sakrije ili izbriše iz liste.

Koliko znam, ne, čak ni refundirane porudžbine ne nestaju volšebno sa liste.

Hoću ženi da kupim nešto što je želela, ali da ona to ne zna. Da li postoji način da se sakrije porudžbina, bar dok ne stigne? Oboje koristimo isti nalog za kupovinu, pošto je tako isplativije, nego da imamo odvojene naloge. Ne bih sad da kreiram nov nalog samo zbog ove kupovine.
Ne nalazim nikavu opciju da može da se sakrije ili izbriše iz liste.
otvori novi nalog na tvom telefonu :p :censored:

Pa ne moraš da trošiš dodatne pare da bi te "zarobljene" iskoristio.

Ako ti je ovo toliko komplikovano najbolje da obrišeš aplikaciju i kupuješ kod lokalnih kineza
Nije nista komplikovano ali su pare zarobljene i mozes da pricas sta oces,svakako temu nije za vise od 2-3 kupovine,kvalitet smece.
I kako ne moras kad svaki put moras da dodas tih potrosenih 1000-1500🤣

Temu ima svoje mesto, kao i Aliexpress, kao i kupujemprodajem, kao i kupovina u prodavnici.
Ako je tebi 2-3 kupovine, onda OK. Probao si, video si da nije za tebe.
Meni odgovara što mi donose na kućnu adresu i što je relativno brza isporuka. Što se tiče kvaliteta, neke stvari su loše, neke bolje. Mogu ti nabrojati dosta stvari koje sam kupio i koje mislim da vrede svakog dinara koje sam im dao. I dosta stvari sam kupio ponovo nakon što sam video da mi odgovara.

Zainatio sam se pa sam izvukao kompletnu istoriju kupovina.
Prva kupovina mi je bila pre godinu dana, i od tada sam poručio 58 puta. Ukupno 273 stavki. Dinara: 202.263,00.
Potrošio bih dosta više da sam te stvari kupovao po prodavnicama, a sigurno bi mi trebalo i mnogo više vremena.

Obrati paznju kad kupujes sa tim kreditom, obicno su stvari duplo skuplje, sve na Temu je navlakusa.
Ja s vremena na vreme udjem u aplikaciju, iako sam rekao da necu, da vidim kako navlace narod i evo na primer kad dobijem kao nekih par besplatnih poklona ali samo onih koji ti oni nametnu, na primer dve led glinerice kostaju preko 1000 dinara, a kad ih ne uzimas kao poklon jedna kosta oko 250 dinara. I onda se desava kad ljudi uzmu te poklone i sabere se sve pa ispadne da su dobili poklone u vrednosti nekoliko hiljada dinara i moraju potrositi minimum 3-4 hiljade dinara ali po njihovim uvecanim cenama da bi to dobili ali posto ljudi ne prate cene onda se navuku pa se hvale kako su dobili neki poklon i kako im se neki kredit vratio.
Nije se dobio nikakav poklon i nikakve povoljnosti sa tim kreditom dobio nisi, sve si ti to platio.
I ja sam ovo primetio ali ne kod svih proizvoda. Oni maltene nemaju nigde neku stalnu cenu, non stop su proizvodi pod nekom vrstom akcije koja je vremenski ograničena pa ni ne znaš koja je stvarna cena. Ali pre mislim da je glavna svrha claimcredita kada iskoči prozor sa artiklima iz korpe, da te spreči da browsuješ da li neki ima jeftiniju alternativu, pri čemu ti otkucava vreme i požuruje te, zato i važi samo preko mbilne app :)

Kad se već pominje “claimcredit”, zanima me da li ikad kredit koji se dobije istekne ili može da stoji duže vreme?
Vidim da svaki dan treba da se pokupi deo kredita, ali nigde ne piše koliko on važi. Do sada sam naručivao sve bez korišćenja promocija ali sad vidim da možda one i imaju nekog smisla.

Kad se već pominje “claimcredit”, zanima me da li ikad kredit koji se dobije istekne ili može da stoji duže vreme?
Vidim da svaki dan treba da se pokupi deo kredita, ali nigde ne piše koliko on važi. Do sada sam naručivao sve bez korišćenja promocija ali sad vidim da možda one i imaju nekog smisla.
ne moze da istekne

Ali mogu stvari da poskupe, pa da vremenom možeš da kupiš manje nego ranije.

Opet ja sa istim pitanjem :D Za nekog ko je koristio i taj claimcredit i one poklon kupone u vrednosti 23 ili 28 hiljada.

Posto planiram ovih dana da kupim nesto skuplje (predmet od oko 14-15.000 dinara) hteo sam da vidim koliko mogu najvise da ustedim jer mislim da ne vredi te pare (po mom misljenju vredi max.5000 ali su oni tu morali uracunati i carinu i sve ostalo), ali kod nas nema nigde da se kupi pa bih probao ipak sa temuom, mozda ce posluziti ako me izadje malo jeftinije.

Ovako, ako uzmem taj kupon od 23 hiljade sto nude, moram da kupim 2 stvari po izboru od onih koje mi oni ponude u roku od pola sata (sve stvari mi nude koja sam gledao ranije, ali po nesto skupljim cenama). Kad kupim 2 stvari, onda dobijem kupone i njih mogu iskoristiti u roku 2 dana. Kuponi su npr. kupis za 14000 dobijes 4000 din popust, znaci placam 10.000 ili kupon od 3500 dinara ako kupim za 10.800, znaci placam 7.300.

Mene zanima kako funkcionise claimcredit? Ako ja kupim predmet od 14.000 dinara, da li oni meni vracaju svih 14.000 u temu kreditu? Da li vracaju procentualno svaki dan neki iznos i da li onda moram tako da trosim ili nema vremenski rok da iskorstim? Ako moze pojasnjenje. Necu da se zeznem jer znam da ne vredi tolike pare pa da mi sve propadne, u slucaju sa kuponima bi platio 10k sto mi je donekle ok, ali ako je claimcreedit bolji probao bi to.

+ pitanje nesto mi se pojavilo na instagramu sa njihove zvanicne stranice ako kliknes na ovaj link dobijas tablet koji vredi ko zna koliko npr. samo za 99 dinara.. Da li to vazi samo za nove koristnike ili za sve ili je to neka zamka? Kakav je to tablet za 99 i im se to isplati.... Nije mi jasno.

Ne možeš da kombinuješ promocije. Više puta je pisano kako funkcioniše claimcredit u temi.

I za te stvari od 99din je više puta pisano temi, baš nedavno.

Koristite pretragu, pa tek onda pitajte ako nešto nije jasno. Ovako se vrtimo u krug i onda tema nema smisla.

Opet ja sa istim pitanjem :D Za nekog ko je koristio i taj claimcredit i one poklon kupone u vrednosti 23 ili 28 hiljada.

Posto planiram ovih dana da kupim nesto skuplje (predmet od oko 14-15.000 dinara) hteo sam da vidim koliko mogu najvise da ustedim jer mislim da ne vredi te pare (po mom misljenju vredi max.5000 ali su oni tu morali uracunati i carinu i sve ostalo), ali kod nas nema nigde da se kupi pa bih probao ipak sa temuom, mozda ce posluziti ako me izadje malo jeftinije.

Ovako, ako uzmem taj kupon od 23 hiljade sto nude, moram da kupim 2 stvari po izboru od onih koje mi oni ponude u roku od pola sata (sve stvari mi nude koja sam gledao ranije, ali po nesto skupljim cenama). Kad kupim 2 stvari, onda dobijem kupone i njih mogu iskoristiti u roku 2 dana. Kuponi su npr. kupis za 14000 dobijes 4000 din popust, znaci placam 10.000 ili kupon od 3500 dinara ako kupim za 10.800, znaci placam 7.300.

Mene zanima kako funkcionise claimcredit? Ako ja kupim predmet od 14.000 dinara, da li oni meni vracaju svih 14.000 u temu kreditu? Da li vracaju procentualno svaki dan neki iznos i da li onda moram tako da trosim ili nema vremenski rok da iskorstim? Ako moze pojasnjenje. Necu da se zeznem jer znam da ne vredi tolike pare pa da mi sve propadne, u slucaju sa kuponima bi platio 10k sto mi je donekle ok, ali ako je claimcreedit bolji probao bi to.

+ pitanje nesto mi se pojavilo na instagramu sa njihove zvanicne stranice ako kliknes na ovaj link dobijas tablet koji vredi ko zna koliko npr. samo za 99 dinara.. Da li to vazi samo za nove koristnike ili za sve ili je to neka zamka? Kakav je to tablet za 99 i im se to isplati.... Nije mi jasno.
Claimcredit dobices negde povrata 3500 u vidu kredita moras narednih 7 dana da ulazis i vracas kredit,ako je jedan predmet za 15000 mislim da se vise isplati uzeti taj popust od 4000 na 15000 i ne bakces se sa claimcreditom,da imas vise predmeta zbirno 15000 onda bi se isplatio claim credit posto bi podelio na tri porudzbine po 5000 i ma svakoj dobio nazad 3500.

Pošto misliš da je po tvom vrednost 5000 umesto 15000 promeniš platformu i kupiš tamo gde nadješ za 5k a ne pitanje bez čitanja teme.

Marko83

Imaš claimcredit i wincredit.

Claim credit su manji iznosi gde potrošiš, npr. 4000 din, da ti omogući da skupiš kredite u vrednostiod 2500 din. Konkretni iznosi tj. procenti su prikazani u kupunu za claimcredit koji si aktivirao. Stvar je u tome što ne dobiješ taj kredit odjednom, nego ga podele na nekoliko dana i moraš svaki dan da dolaziš u Temu aplikaciju na telefonu i da potražuješ kredit za taj dan. Ako propustiš, nećeš dobiti iznos predviđen za taj dan.
Win credit je kupovina samo onoga što se nudi na wincredit strani. Dakle nema pretrage pa da biraš šta ti treba. Obično ti na startu "poklone" gomilu novčića, a fali ti samo još 200. Ali da bi skupio tih 200 moraš da potrošiš oko 40.000-50.000 dinara. Ali postoji caka:
Ako za 8 minuta uradiš kupovinu od 2000 dinara dobiješ dodatnih 50 kredita i sledećih pola sta ti poveća procenat novčića koje dobijaš kupovinama. Tako da, ne računajući onih inicijalnih 2000 din, treba da potrošiš još "samo" 14.000-15.500 dinara da bi skupio preostale novčiće. Kad ih skupiš osvojio si 10.000 ili 11.000 kredita. Nema potrebe da dolaziš svaki dan i potražuješ kredit, nego ti se automatski zaračuna čim ti pošalju porudžbine.

Ako nije tajna, šta pokušavaš da kupiš za 14-15.000 dinara? Ako uspeš da aktivraš win credit i to ti bude ponuđeno u listi, možda je to najisplativija opcija? Bundle kuponi mislim da će ti dati manji popust, pogotovo što je jedna stvar u pitanju i nemaš baš tačan kupon na toliko.

Ali da bi skupio tih 200 moraš da potrošiš oko 40.000-50.000 dinara. Ali postoji caka:
Ako za 8 minuta uradiš kupovinu od 2000 dinara dobiješ dodatnih 50 kredita i sledećih pola sta ti poveća procenat novčića koje dobijaš kupovinama.

Ne mora u roku od 8 minuta. "Wincredit" traje 72 sata.

ono sto sam jasno video je da ako kupujem proizvode A B C D oni se nude od vise "prodavaca" tj svakog od tih proizvoda ima cesto na desetine, tako da postoji proizvod A u ponudi A1 A2 A3.... A20 i tako za svaki proizvod. Ako ja nadjem proizvod A za 4500din a vecina se nudi za 5500 do 7000 din taj proizvod po ceni od 4500 nikada se nece pojaviti u korpi iz koje, inace, temu nudi da se uzmu proizvodi ako neko zeli da igra potrazivanje kredita. jednostavno nema ga tj temu ga izopsti iz igre potrazivanja kredita. taj proizvod postoji u korpi i dalje ali ga za claim nema. zanimljivo je da taj proizvod po toj ceni od 4500 postoji ako se igra sa kuponima. tako da moj zakljucak je, s obzirom da 90% kupujem proizvode od 4,5,6,7,8 hiljada meni je kupon bolji neuporedivo isplatljiviji a jos ako dobijem limited time popust na to od 1000din pa na sve kupon to meni nema alternativu. sada, vecini clanova je claim bolji... i taj faq bi u sustini trebao da ima bas te sitne cake i fore a pitanje je koliko bi to proverljivo od strane drugih clanova i aktivno bilo tj da li temu menja i u kom vremenskom okviru pravila pa je pitanje da li bi se isplatilo pravljenje faq ako vazi kratko. ali bi u svakom slucaju pomogao da se opredelimo za sta je bolje...

jel uspeo neko da se izbori sa hattrick promocijom? ako ste za razmenu koda, pustite mi dm. Kucam ja vaš, kucate vi moj :)

A da li neko zna kod za pretragu od promocije gde se odaberu besplatni predmeti pa nakon toga moras da ubacis u korpu tipa 4000-5000 dinara da bi ti sve to poslali.
Ovaj hattrick deluje kao to ali trebas da zoves nove ljude i verujem da je tesko to dobiti.

A da li neko zna kod za pretragu od promocije gde se odaberu besplatni predmeti pa nakon toga moras da ubacis u korpu tipa 4000-5000 dinara da bi ti sve to poslali.
Ovaj hattrick deluje kao to ali trebas da zoves nove ljude i verujem da je tesko to dobiti.
za hattrick ne moraju novi ljudi. Dobija se vise poena za nove ali mogu i redovni korisnici

Isto i meni. Ali ima i ona igra sa free gifts. Meni tu fali 0.20 dinara pa ako je neko zainteresovan da posaljem da klikne. Tu mogu i novi i stari da se pozivaju.

Ima li neka dobra ponuda SSD Drive-ova kao ona Kodakova sa početka godine?

Vrh Dno