Kupio pre 20-ak dana na Nis/Gazprom pumpi na ulasku u Obrenovac iz pravca Valjeva. MIslim da je bilo 180 din, reče mi radnica da dobijaju povremeno ali se brzo rasproda.Hvala, neverovatno mi je da nema Nis/Gazprom na spisku nigde...
Kupio pre 20-ak dana na Nis/Gazprom pumpi na ulasku u Obrenovac iz pravca Valjeva. MIslim da je bilo 180 din, reče mi radnica da dobijaju povremeno ali se brzo rasproda.Hvala, neverovatno mi je da nema Nis/Gazprom na spisku nigde...
Narucis grcki tag od Egnatie, i besplatno ti stigne sa nosacem koji je identican nasemBtw gde mogu da povoljno kupim nosac za tag? Ne daje mi se 500 din + postarina za online porucivanje sa tipa Ananasa..
Narucis grcki tag od Egnatie, i besplatno ti stigne sa nosacem koji je identican nasem![]()
Pazi da ti ne stigne nakon što odeš na put. Ja sam naručio krajem juna, stigao mail sa dokumentacijom 3.7. a 11.7. mi napisali da je procedura zavšrena i od tad ništa. Pisao, pitao da li su poslali tag, nikakvog odgovora nema. Za neki dan će tačno mesec dana od prijave na sajtu.Да се надовежем на питање у вези ТАГ-а и носача, наручио сам грчки ТАГ, знам да ће он стићи са својим носачем али да проверим да ли се он може качити на носач од српског ТАГ-а? Питам јер ми је безвезе да стављам два носача на стакло, наравно ставићу ако будем морао.
Izgleda da će tako i biti, bolje da vozim +pola sata nego da idem kroz neka sela i planinčine... FalaZašto ne bi išao obilaznicom oko Soluna? Jesu gužve u nekim momentima, ali ako ispratiš situaciju, možeš da se prebaciš da prodješ kroz grad.
Pozdrav
HvalaDa, dve su do Halkidikija, idi slobodno obilaznicom, usporen je saobraćaj, ali većih zastoja do sad nije bilo.
Btw gde mogu da povoljno kupim nosac za tag? Ne daje mi se 500 din + postarina za online porucivanje sa tipa Ananasa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari