Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Kod VPN-a je uvek problem sto Netflix vecinu tih IP adresa koju daju VPN provajderi, prepoznaje i zbog toga ne radi. Ako si dovoljno uporan i nadjes server koji nudi neku adresu iz opsega koji Netflix ne prepoznaje, onda ce ti raditi. Slicna je situacija sa svim streaming servisima.
Moze sa control d. Koji hoces

Taman sam pomislio da sam izbegao ovu secu kad me fiknuse sinoc😂😂🤔.
Jos mi vratili payment metod na staru karticu.
Nista sacekacemo malo da poseku sta mogu pa ispocetka🤣

I mene ugasiše po drugi put, neću više ni uzimati...

Mene šutnuli prvi put, razmišljam da se prebacim na tursku ili našu pretplatu na mesec dana, pa da se posle vratim. Nešto mi govori da će ova seča da se nastavi u nedogled...

Sinoć je kolega pokušavao da gleda seriju, izbacivalo mu houshold poruku posle svake epizode… reko šta su navalili nikad nije bilo tako. Od jutros ukinuto skroz…
Rešili da nas se reše… kako god, oni su na gubitku mi ćemo se snaći ( RD )

Takodje i mene, sacekacu 72h pa cu ponovo aktivirati pretplatu, valjda će biti treća sreća 🥲

Ja sam uplatio standard paket preko Srbije, sačekaću mesec dana da vidim da li će da nastave seču konstantno ili je ovo samo letnji talas 😃

Postoji li sansa da se prebace profili na drugi account ? posto na Nigerijskom nece ni jedna kratica sad da prodje (pokusavam bez vpn normalnu preplatu )

I mene ugasili po drugi put

I mene po drugi put, uplatio sam sad naš basic paket jer najčešće gledam na fonu u prevozu ili kući na tabletu, za 4,99e okej.

I mene drugi put, posle tačno nedelju dana, ali sam odmah ponovo obnovio, a tek sada vidim o čemu se radi :rolleyes:

I mene drugi put isekoše. Evo sad ću ponovo da uplatim
the payment system is unavailable right now
To piše
Zadnja uplata bila 29. Jun

Poslednja izmena:
Apsolutno se slažem sa kolegom @musicman , ako vas već drugi put zaredom izbacuju, zašto biste im opet davali nekoliko evra ni za šta kada su se očigledno nameračili na neko ozbiljnije uklanjanje takvih naloga.

Mene danas prvi put izbaciše u ovom krugu. Ne dam im ni ja 10 evra za domaću pretplatu, čekam malo da vidim razvoj situacije, pa ću videti.

Evo meni refundirali 8500NGN bas su cudni.
Drugi put me kikuju u ovom krugu i vrate novac, sledeci mail me zovu da se vratim.....
Here are 3 great reasons to come back to Netflix:​
•​
Discover brand new TV shows & movies everyone’s talking about. We’ll suggest new titles tailored to your taste.​
•​
Rewatch old favorites. We saved your viewing history so you can pick up where you left off.​
•​
Download and go. That way you can watch Netflix even without WiFi.​
New plans start at ₦2,500. Ready to come back?​

Vrh Dno