Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ni mene nisu dirali, a ja takođe isključivo koristim Netflix za lične (porodične) potrebe. Od kada koristim nigerijski Netflix, domaćinstvo mi je registrovano na jednom TV-u i na nalogu imam registrovan naš broj telefona.

Mislim da nije problem u deljenju, vec u tome sto je pretplata kupljena karticom koja je izdata u drugoj zemlji od zemlje u kojoj je pretplata aktivirana. Takodje mozda gledaju da li je nekada pokrenut stream iz zemlje odakle je pretplata kupljena, mozda i zbog nedostaka broja telefona ili svih tih faktora zajedno. Za deljenja naloga se ne prekida pretplata vec izbacuje poruku da niste deo domacinstva.

Mene su cepili..koliko dana traju čistke?posle koliko krećemo da obnavljamo?

Ja nisam razmišljao da traje par dana, pa sam odmah to jutro obnovio. Zanimalo me može li i prošlo kao i drugima iz trećeg pokušaja.

Mene su ugasili a nisam delio nalog , tako da deljenje nema veze sa Egiptom….

Takođe otkazali mi pretplatu. Ne bih ni primjetio da nisam ovdje vidio da se piše. Generalno u zadnje vrijeme nisam ništa ni gledao, pa sam prebacio na najnižu pretplatu za mobilne. Tako sam i ranije radio, pa kad hoću da gledam prebacim se na višu pretplatu. Nalog nisam ni djelio, ni sada ni ranije. Tako da je vjerovatno razlog kartica sa koje se plaća...

Uplaćeno ponovo preko Nigerije. Na stari nalog, ista kartica, preko Ipada.
Larva VPN ima 3 dana free trial, ne treba nikakav nalog da se pravi (samo izaberite Streaming varijantu, ona druga “Core” baca IP adresu u JAR umesto u Nigeriju).

E sad da se nadamo da će potrajati.

P.S. posle prijave ne zaboravite da otkažete VPN subscription, da ne bude skuplja dara nego mera😉

znaci plan je da sacekamo par dana da se ciscenje zavrsi pa opet obnoviti pretplatu jel?

Bas tako, ni deljenje ni kako ste platili(|Apple) nema veze samo odakle je kartica.
Ja sam sutradan obnovio na isti account stavio drugu virtuel karticu i cao.
Dok traje traje....

Uspeo sam opet da uplatim.
Android telefon, Tunnelbear (Nigerija), Raiffeisen kartica.
Edit: Android a ne iPhone

Vi koji još pišete da vam je otkazalo, to je bilo ono kad je svima ili naknadno?

Uplatio u utorak (pisao sam gore) ponovo… prvo na 480p (najjeftinija varijanta). Skinuto sa kartice 1,4€… pa se odmah prebacio na 4k. Sledeća naplata treba da bude 25og. Ako do tada ponovo dobijem pedalu i nije neki trošak tih 165 dinara.
U svakom slučaju, ako me opet nogiraju pravim dužu pauzu sa ovom platformom.

Uplatio u utorak (pisao sam gore) ponovo… prvo na 480p (najjeftinija varijanta). Skinuto sa kartice 1,4€… pa se odmah prebacio na 4k. Sledeća naplata treba da bude 25og. Ako do tada ponovo dobijem pedalu i nije neki trošak tih 165 dinara.
U svakom slučaju, ako me opet nogiraju pravim dužu pauzu sa ovom platformom.

Cekaju 25i da te pociste 😆😆😆

I ja odmah sutradan prebacio, radi ok, primetih samo da kad probah vpn na Nemačku da mi je izbacio poruku da ne može da se koristi na toj lokaciji, ali vratih na Srbiju i radi.

I ja odmah sutradan prebacio, radi ok, primetih samo da kad probah vpn na Nemačku da mi je izbacio poruku da ne može da se koristi na toj lokaciji, ali vratih na Srbiju i radi.
Kod VPN-a je uvek problem sto Netflix vecinu tih IP adresa koju daju VPN provajderi, prepoznaje i zbog toga ne radi. Ako si dovoljno uporan i nadjes server koji nudi neku adresu iz opsega koji Netflix ne prepoznaje, onda ce ti raditi. Slicna je situacija sa svim streaming servisima.

Kod VPN-a je uvek problem sto Netflix vecinu tih IP adresa koju daju VPN provajderi, prepoznaje i zbog toga ne radi. Ako si dovoljno uporan i nadjes server koji nudi neku adresu iz opsega koji Netflix ne prepoznaje, onda ce ti raditi. Slicna je situacija sa svim streaming servisima.
Stvar je u tome što se nigerijski i TR nalozi ne mogu koristiti u Zapadnoj Evropi, Americi i Aziji tokom prvih 30 dana od kupovine pretplate. Nije do VPN-a.

Da li je moguce da serija Bloodline na netflixu prve dve sezone ima " nase " titlove dok za trecu istih nema ? Kakva im je to j***** politika ?

Evo mene kikovali u ovoj turi drugi put.
Zavrsio sam sa njima.

Iskreno se nisam nadao da će se čistka nastaviti… no šta je, tu je… kad izbace “arrivederci”.

Da li je moguce da serija Bloodline na netflixu prve dve sezone ima " nase " titlove dok za trecu istih nema ? Kakva im je to j***** politika ?
Дешава се то, зависи за шта плате титлове.

Ево нпр. филмови Праведник и Праведник 2 имају хр титлове док за последњи део нису имали. Аквамен исто први део имао, овај последњи нема. Зависи можда је нешто на неком другом сервису типа ХБО па онда нема. Сваки филм нпр. који је из WB-a а налази се у исто време на Нетфликсу и ХБО-у неће имати титлове на Нетфликсу. Као овај нови Кинг Конг или како се већ зове филм.

Нетфликс нема проблема за наслове који долазе из Universala i Paramounta. Не битно да ли се налази у исто време на сервису СкајШоутајм, за њих увек има титлова. Док за WB, Sony i Fox Searchlight зависи.

Али што се тиче ове серије колико видим она је Нетфликсов оригинал тако да је велика глупост што за две сезоне има а за последњу не.

Nazad
Vrh Dno