Ja nemam broj telefona registriran...Ni mene nisu dirali, a ja takođe isključivo koristim Netflix za lične (porodične) potrebe. Od kada koristim nigerijski Netflix, domaćinstvo mi je registrovano na jednom TV-u i na nalogu imam registrovan naš broj telefona.
A ja se ponadao da Apple TV znači nešto😁I mene su izbacili, gledao sam samo preko Apple TV-a.
Pa znaci da delenje naloga.A ja se ponadao da Apple TV znači nešto😁
Ima neko koga su drugi put isključili u ovih par dana?
Uplatio u utorak (pisao sam gore) ponovo… prvo na 480p (najjeftinija varijanta). Skinuto sa kartice 1,4€… pa se odmah prebacio na 4k. Sledeća naplata treba da bude 25og. Ako do tada ponovo dobijem pedalu i nije neki trošak tih 165 dinara.
U svakom slučaju, ako me opet nogiraju pravim dužu pauzu sa ovom platformom.
Kod VPN-a je uvek problem sto Netflix vecinu tih IP adresa koju daju VPN provajderi, prepoznaje i zbog toga ne radi. Ako si dovoljno uporan i nadjes server koji nudi neku adresu iz opsega koji Netflix ne prepoznaje, onda ce ti raditi. Slicna je situacija sa svim streaming servisima.I ja odmah sutradan prebacio, radi ok, primetih samo da kad probah vpn na Nemačku da mi je izbacio poruku da ne može da se koristi na toj lokaciji, ali vratih na Srbiju i radi.
Stvar je u tome što se nigerijski i TR nalozi ne mogu koristiti u Zapadnoj Evropi, Americi i Aziji tokom prvih 30 dana od kupovine pretplate. Nije do VPN-a.Kod VPN-a je uvek problem sto Netflix vecinu tih IP adresa koju daju VPN provajderi, prepoznaje i zbog toga ne radi. Ako si dovoljno uporan i nadjes server koji nudi neku adresu iz opsega koji Netflix ne prepoznaje, onda ce ti raditi. Slicna je situacija sa svim streaming servisima.
“Stara” serija. Ti titlovi su ostali jos od 2017. godine, a tek su poceli sa lokalizacijom ozbiljno 2020.Da li je moguce da serija Bloodline na netflixu prve dve sezone ima " nase " titlove dok za trecu istih nema ? Kakva im je to j***** politika ?
Čekaj dva puta u par dana ti prekinuli pretplatu?Evo mene kikovali u ovoj turi drugi put.
Zavrsio sam sa njima.
Дешава се то, зависи за шта плате титлове.Da li je moguce da serija Bloodline na netflixu prve dve sezone ima " nase " titlove dok za trecu istih nema ? Kakva im je to j***** politika ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari