Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Sada nema 256, ali mislim da je bio 80000 sad je ova cena za 128😂
1000070686.jpg
Ovo je bilo tada...
Da, iz aplikacije i pokrecem promociju.

Nakon pritiska na Registruj se vodi na link koji izbacuje gresku iznad.
Meni je isto bagovalo, svašta sam pokušao, mobilna mreza, wifi, jedan drugi, mislim da je uspelo sasvim slucajno, kada sam se kliknuo u members app preko moilnog neta i pre nego sto se ucita stranica u browseru prebacio na wifi. Ne znam zasto je to uspelo ali nakon toga sam se prijavio i sve je prihvaceno.

Pogledajte prilog 499493
Ovo je bilo tada...

Meni je isto bagovalo, svašta sam pokušao, mobilna mreza, wifi, jedan drugi, mislim da je uspelo sasvim slucajno, kada sam se kliknuo u members app preko moilnog neta i pre nego sto se ucita stranica u browseru prebacio na wifi. Ne znam zasto je to uspelo ali nakon toga sam se prijavio i sve je prihvac

Pogledajte prilog 499493
Ovo je bilo tada...

Meni je isto bagovalo, svašta sam pokušao, mobilna mreza, wifi, jedan drugi, mislim da je uspelo sasvim slucajno, kada sam se kliknuo u members app preko moilnog neta i pre nego sto se ucita stranica u browseru prebacio na wifi. Ne znam zasto je to uspelo ali nakon toga sam se prijavio i sve je prihvaceno.
Ekstra. A koliko je tada bio 128gb najjeftiniji? Izgleda su se oni zeznuli nisu povecali cene tada 😂

Probaj
Da, iz aplikacije i pokrecem promociju.

Nakon pritiska na Registruj se vodi na link koji izbacuje gresku iznad
Probao sada preko mts wifi- neće.
Isključio wifi-yettel mreža,hoće svaki put.

Kakav je ovo *****...
Možda pomogne nekom...
Verovatno sam ovako rešio problem pre neko jutro.
Stigao potvrdni mejl,da je registracija prihvaćena...

Radim kod uvoznika za Samsung i druge brednove, receno mi je da postoji problem sa aplikacijom i samim tim i registracijom. Rade na resenju.
Svakako treba da kontaktirate firmu/agenciju koja je zaduzena za poklone, dostavite im sve od podataka za registraciju i to je to.

Radim kod uvoznika za Samsung i druge brednove, receno mi je da postoji problem sa aplikacijom i samim tim i registracijom. Rade na resenju.
Svakako treba da kontaktirate firmu/agenciju koja je zaduzena za poklone, dostavite im sve od podataka za registraciju i to je to.
Ma jel si ti spremio dovoljnu količinu telefona i prosledio ih dalje? 😄

Jel dobio još neko drugi mail da mu je "completed" i da se javi ako ne dobije telefon u roku od 30 dana?

Ma jel si ti spremio dovoljnu količinu telefona i prosledio ih dalje? 😄

Jel dobio još neko drugi mail da mu je "completed" i da se javi ako ne dobije telefon u roku od 30 dana?
Meni je samo approved, kupio sam online, verovatno čekaju da prođe 15 da ne bih vratio ovaj telefon 😂

Ovih dana sam merio koliko wati vuče S24+ pri punjenju sa punjačem fabričkim od 45w.
U startu povuče najveću snagu, skoro 45w , i u zavisnosti koliko je baterija potrošena, zavisi i koliko će držqti tu dnagu. Dakle ako je baterija na 10% , duže će se puniti većom snagom i kako se baterija puni, tako se snaga smanjuje. Pa negde na 80% baterije vuče ispod 10w.
Tako da ne plašite se da će punjenje preko noći štetiti bateriji, pogotovo ako podesite da se puni do 80 ili95%.
Ova fotka je kad je baterija na 85% ali je punjenje skočilo na 13w jer sam uključio kameru.

PS kqpirqm kqf bi sve vreme.punio na 45w da bi punjenje baterije trqjqlo manje od pola sata. Ne znam kako je kod kineza sa duplo jačim punjačima, nemam trenutno ni jedan kod sebe, dal.imaju sličan algoritam ili cepaju punom snagom do kraja.

Prilozi

• 20250719_135432.jpg
    20250719_135432.jpg
    148.1 KB · Pregleda: 64
Pa dobro, normalno je da se baterija brže puni kad je prazna a sporije na iznad 80%. Ne može punom snagom da puni iznad jer bi to dovelo do ekstremnog zagrevanja baterije i verovatno bi se ista upalila.

Kao kad ljudi ulaze u autobus, prvih par uleti u prazan bus, ali onih zadnjih par mora lepo da se pogura :D

BTW. Ja sam dobio prvi mail da je odobrena registracija i drugi mail da je "završena" s napomenom da im se javim ako u roku od 30 dana ne stigne telefon. To je bilo pre 11 dana. Telefona još nema

Prvi dan nakon julskog update.
Ja sam šokiran.

100 minuta korišćenja ekrana, 21% baterije potrošeno. To je za S24 Classic top baterija.

Prilozi

• Screenshot_20250719_142536_Device care.png
    Screenshot_20250719_142536_Device care.png
    85.9 KB · Pregleda: 58
Pa dobro, normalno je da se baterija brže puni kad je prazna a sporije na iznad 80%. Ne može punom snagom da puni iznad jer bi to dovelo do ekstremnog zagrevanja baterije i verovatno bi se ista upalila.

Kao kad ljudi ulaze u autobus, prvih par uleti u prazan bus, ali onih zadnjih par mora lepo da se pogura :D

BTW. Ja sam dobio prvi mail da je odobrena registracija i drugi mail da je "završena" s napomenom da im se javim ako u roku od 30 dana ne stigne telefon. To je bilo pre 11 dana. Telefona još nema

Koliki je bio razmak između prvog i drugog maila? Ja sam dobio prvi pre jedno 6 dana (doduše u jedno 5-6 primeraka... Izgleda da im send taster glavi).

Prvi dan nakon julskog update.
Ja sam šokiran.

100 minuta korišćenja ekrana, 21% baterije potrošeno. To je za S24 Classic top baterija.
Update
Potrošeno 49% baterije za 200 minuta (3 sata i 30 minuta).

Prilozi

• Screenshot_20250719_182338_Device care.png
    Screenshot_20250719_182338_Device care.png
    86.1 KB · Pregleda: 32
Meni je status vraćen sa "completed" na "approved". Ko zna šta muljaju sa telefonima. Treba čovek celo leto da bude kod kuće gledajući u pasulj kada će da se pojavi kurir..

Meni je stigla samo da je odobrena i sad sam proverio status isto pise approved(odobrena),s tim sto je meni taj potrvrdni mejl gde pise da ce mi uredjaj biti dostavljen najkasnije do 30.11

Како некима стиже порука са роком од 30 дана, а некима до 30. новембра (како и пише у правилима), то ми је некако невероватно.

Ја сам узео телефо нпрвих дана јула, на сајту Темпо техника је верзија са 256 GB била 68,000 дин. После неколико дана добио сам имејл да ми је поклон одобрен и да ћу га добити до 30. 11. На оном линку је статус Approved. Ово о 30 дана нисам добио.

Како некима стиже порука са роком од 30 дана, а некима до 30. новембра (како и пише у правилима), то ми је некако невероватно.

Ја сам узео телефо нпрвих дана јула, на сајту Темпо техника је верзија са 256 GB била 68,000 дин. После неколико дана добио сам имејл да ми је поклон одобрен и да ћу га добити до 30. 11. На оном линку је статус Approved. Ово о 30 дана нисам добио.
4635.jpgkod mene je ovako, kupio sam online telefon 2. Jula

Nikad do sad mi pokloni nisi stigli za vreme trajanja promocije. Prosle godine 24u kupljen na samom pocetku promocije, negde pocetkom aprila kad sam ga i registrovao, a promocija je trajala do 8. maja ako se dobro secam. Pokloni su stigli krajem maja.
Ove godine sam 25u kupio pred istek promocije, početkom maja, i evo i dalje cekam poklone.

Prilozi

• Screenshot_20250720_111823_Chrome.jpg
    Screenshot_20250720_111823_Chrome.jpg
    38.1 KB · Pregleda: 28
Nikad do sad mi pokloni nisi stigli za vreme trajanja promocije. Prosle godine 24u kupljen na samom pocetku promocije, negde pocetkom aprila kad sam ga i registrovao, a promocija je trajala do 8. maja ako se dobro secam. Pokloni su stigli krajem maja.
Ove godine sam 25u kupio pred istek promocije, početkom maja, i evo i dalje cekam poklone.

Pa to jeste malo bezobrazno.

Nazad
Vrh Dno