Ja u bc group platio 67kGde kupiti najpovoljnije od 256gb a da moze promocija? Moze i na pp da odgovori neko da ne bude reklama. Ja videh negde gde je jeftinije, pozvah čisto da proverim da li vazi promocija kad ce lik vazi ali onda je cena ta i ta (tipa 15k veća). Pa reko piše vam jedna cena na sajtu. Kaže da, ali ti uredjaji ne učestvuju u promociji. Ovi koji učestvuju za njih je druga cena. Jesu realni? Na Samsung stranici jasno piše kupovinom telefona od tog do tog datuma učestvujete u promociji...bla bla bla. Nikakve dodatne klauzule, nikakve specijalne serije nisu napomenute. Sta li mute ovi naši hohštapleri od trgovaca Boga pitaj. Zato mi se najviše i ne kupuje...ne znam da li imam živaca da se mlatim pa posle da vraćam...pa i sa tim povratom može da bude zezancija ako naletiš na neke prevarante. Jednom sam tako televizor jedva vratio. I to ga ne bih ni vratio da nisam kontaktirao tržišnu inspekciju.
A generalno ovaj telefon ne da ne vredi po ovoj ceni za koju ga prodaju. Pa digli su mu cenu za 128gb veću nego pravi s24 256gb. Smehotres. Jedino ako se iskoristi ova promocija...
Od 256gb za te pare?Ja u bc group platio 67k
Bilo kako bilo upropasteno je sve sa ONE UI.7 ali bukvalno.
Odatle sto je baterija katastrofa. I sto saada OS ne lici na samsungov. Eto odatle.Odakle ti to?
Odatle sto je baterija katastrofa. I sto saada OS ne lici na samsungov. Eto odatle.
Daleko je losija baterija. Nemam rzloga da preterujem. Ali je razlika ogromna.Ne znam ja sam ubacio odavno na s22 ultra snapdragom i prezadovoljan sam.Cak sta vise mi odgovara sto se moze podeliti notifikacija a moze i da se vrati na staro sve zajedno.Sad ne znam drugar mi se zalio na s24U da mu se telefon mnogo vise greje a baterija mu je cak i bolja.On bas dosta koristi telefon tako da eto to je njegovo iskustvo.
Prosle godine u ovo vreme nakon update-a prestao fast charging na 24u, zavrsilo se zamenom porta u promobiju.Kod mene od kad je stigao 7.0 neradi fast charging
Proveri da nisu masna stakla od kamera nazad. Kad nisu cista, izvor svetlosti razvuce one crte na sve strane..Na zeninom 24 ultri, kada nocu slika pojavljuje se odsjaj od izvora scetlosti. I to se razvuce da bas sljasti, na mom s25 + ista slika normalna. Da nije neki update zeznuo, cak sam i menjao kamere...
256gb sa akcijom 1+1 si uzeo?Ja u bc group platio 67k
Evo kod mene na Huawei starom preko 3 godine ista prica. Ne secam se da je ovako bilo, i ja msm da je mozda update, ma da ta stakla nazad bas privlace odsjaj. Ne znam, nisam cistio, moracu da proverim sta je jer ovo pre nije biloProsle godine u ovo vreme nakon update-a prestao fast charging na 24u, zavrsilo se zamenom porta u promobiju.
Kad kliknem na registraciju preko samaung membera izbaci mi ovo...
Da.Za s24fe?
Ma i mojoj ženi nije dao ispravku s devojačkog prezimena (koje nije promenila na tom google nalogu) na novo. Retardirana im je aplikacija.Da.
Uspeo sam jutros.
Naravno sistem ne da ispravku c u ć u prezimenu.
Uvek neka *******cija.
Čekam potvrdni mejl da je prihvaćena registracija
Ma i mojoj ženi nije dao ispravku s devojačkog prezimena (koje nije promenila na tom google nalogu) na novo. Retardirana im je aplikacija.
Još uvek se kuriri ne javljaju, prošlo je 10 dana od onog "complete" maila i roka od 30 dana
spektar. rsGde kupiti najpovoljnije od 256gb a da moze promocija? Moze i na pp da odgovori neko da ne bude reklama. Ja videh negde gde je jeftinije, pozvah čisto da proverim da li vazi promocija kad ce lik vazi ali onda je cena ta i ta (tipa 15k veća). Pa reko piše vam jedna cena na sajtu. Kaže da, ali ti uredjaji ne učestvuju u promociji. Ovi koji učestvuju za njih je druga cena. Jesu realni? Na Samsung stranici jasno piše kupovinom telefona od tog do tog datuma učestvujete u promociji...bla bla bla. Nikakve dodatne klauzule, nikakve specijalne serije nisu napomenute. Sta li mute ovi naši hohštapleri od trgovaca Boga pitaj. Zato mi se najviše i ne kupuje...ne znam da li imam živaca da se mlatim pa posle da vraćam...pa i sa tim povratom može da bude zezancija ako naletiš na neke prevarante. Jednom sam tako televizor jedva vratio. I to ga ne bih ni vratio da nisam kontaktirao tržišnu inspekciju.
A generalno ovaj telefon ne da ne vredi po ovoj ceni za koju ga prodaju. Pa digli su mu cenu za 128gb veću nego pravi s24 256gb. Smehotres. Jedino ako se iskoristi ova promocija...
Da, u polju sam tražio manju cenu i dobio na mejl, ali 2. Jula ne znam koliko je sada256gb sa akcijom 1+1 si uzeo?
Sada nema 256, ali mislim da je bio 80000 sad je ova cena za 128😂Da, u polju sam tražio manju cenu i dobio na mejl, ali 2. Jula ne znam koliko je sada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari