Ne znam za Sitoniju, ali sam ga koristio sredinom juna 7 dana na Kasandri, između Kriopigija i Polihrona i radio mi je odlično, mnogo bolje nego što sam očekivao. Praktično sve vreme 5G, kači se na mrežu Nova (ali mi se i na Cosmote zakačio nekoliko puta), brzina DL stalno iznad 100 Mb/s, a UL varira od 5 do 50 Mb/s. Hotspot bez problema.Kakav je net2go za Grčku? Sitonija?
Na sitoniji nemas 5G mrezu. Net je tamo jako los, Meni su protoci bili max. 10/5 otprilike i to na svim mrezama.Kakav je net2go za Grčku? Sitonija?
Ja sam koristio COSMOTE na Sitoniji i radio je 5GNa sitoniji nemas 5G mrezu. Net je tamo jako los, Meni su protoci bili max. 10/5 otprilike i to na svim mrezama.
Za neko osnovno surfanje je ok.
Kupi se kao drugi sim (dual sim), ne prenosis nigde svoj broj. Tvoja sim kartica ostaje u slotu u kom je bila, i dalje je na tvom operateru.kakva je razlika u prenosu broja? da li dolazi do problema
Ok,kada mi stigne taj QR kod,skeniram ga i onda se ucita,a aktivira se kada se predje granica,jel bi tako trebalo? Dok ne aktiviram ne moze da "tece" paket?Сваки оператер даје упутство (у теорији). У зависности од оперативног система, потребно је урадити 2-3 клика мање или више. Нпр. код мене (у Швајцарској), преко апликације мобилног оператера се добије активациони код или се скенира qr. Користим самсунг телефон. Углавном се на сајту оператера налазе упутстава за android/ios
zavisi od samog operatera i njegovih uslova, da li ce paket poceti da tece cim skeniras QR kod i na taj nacin aktiviras eSIM, ili tek kad se konektujes na mrezu za koju je kupljen paket, trebalo bi da pise u uslovima koriscenja.Ok,kada mi stigne taj QR kod,skeniram ga i onda se ucita,a aktivira se kada se predje granica,jel bi tako trebalo? Dok ne aktiviram ne moze da "tece" paket?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari