Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Srbije nema na ponuđenoj listi zemalja, a koristeći steamdb vidim da nema cene za Rusiju, što znači da je locked out iz tog regiona. Postoji šansa da ti ključ neće raditi.

Obraćaju mi se ljudi sa takvim ključevima kad ne mogu ili neće da traže refund, ja im dam neki svoj ključ da ne budu na šteti, pa trampim ključ posle sa nekim za nešto što ja želim. Tako da imaš mene kao poslednju opciju ako pođe po zlu.
Treba RoW ključ, evo iz mog Steama, sve Residenti kupljeni na Humble

Prilozi

• Screenshot 2025-07-16 174758.png
    Screenshot 2025-07-16 174758.png
    72.2 KB · Pregleda: 110
Srbije nema na ponuđenoj listi zemalja, a koristeći steamdb vidim da nema cene za Rusiju, što znači da je locked out iz tog regiona. Postoji šansa da ti ključ neće raditi.

Obraćaju mi se ljudi sa takvim ključevima kad ne mogu ili neće da traže refund, ja im dam neki svoj ključ da ne budu na šteti, pa trampim ključ posle sa nekim za nešto što ja želim. Tako da imaš mene kao poslednju opciju ako pođe po zlu.
Hmm, meni pokazuje da je Srbija podrzana. Nebitno, nisam uzeo ipak cu traziti kljuc za global, ali svakako hvala. Nikako da Humble napravi ponovo neki bundle za resident evil

Prilozi

• Screenshot 2025-07-17 133832.jpg
    Screenshot 2025-07-17 133832.jpg
    229.5 KB · Pregleda: 55
Meni proslo lagano, obicno baguje kad su neki veci naslovi

Prilozi

• Screenshot 2025-07-17 172110.jpg
    Screenshot 2025-07-17 172110.jpg
    35.1 KB · Pregleda: 40
Hmm, meni pokazuje da je Srbija podrzana. Nebitno, nisam uzeo ipak cu traziti kljuc za global, ali svakako hvala. Nikako da Humble napravi ponovo neki bundle za resident evil
Samo steamdb je relevantan, ovi preprodavci su često netačni a uostalom lepo sam ti okačio da za Srbiju treba RoW ključ

Samo steamdb je relevantan, ovi preprodavci su često netačni a uostalom lepo sam ti okačio da za Srbiju treba RoW ključ
Humble je davao ROW kljuceve, sto ne znaci da neki drugi key kao Global,Europe... nece raditi. Video sam ro na fanaticalu, ne isplati se toliko, Humble je imao bolje ponude, gde ukljuci tipa sve za 25-30e (RE0 pa fo RE Village)

Evo proverio sam, EU ne radi 100% a GreenManGaming kaže da global radi, Prva slika je EU ključ na steamdb, druga je GMG, on uvek dobro detektuje, očigledno je global

Screenshot 2025-07-17 at 19-07-32 Steam Sub 589551 (SubID 589551) · SteamDB.pngScreenshot 2025-07-17 at 19-06-06 Resident Evil Village Gold Edition PC - STEAM Game Keys.png

Nazad
Vrh Dno