Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ja sam napisao, ali izgleda da ljudi ne citaju poruke. Svaki agent prodaje daje popust od 50% za prebacivanje broja, ne treba nikakav kupon iz Lidla.

Da li neko zna da li postiji mogucnost raskida ugovora sa A1 pre isteka imam jos godinu dana ali poslednjih jedno mesec dana mreza i kuci je 1 crta u najboljem slucaju. Katastrofa. Znam da mogu da platim sve i da raskinema ali da li postoji neki drugi nacin. Dok sam bio u Yettelu nikakvih problema

Zašto nije ? Neo Super izadje 1500 dinara i može da se uzme telefon po ceni kao da se plaća pun paket. Koja cena treba da bude sa bi pojedinci bili zadovoljni ?

Zašto nije ? Neo Super izadje 1500 dinara i može da se uzme telefon po ceni kao da se plaća pun paket. Koja cena treba da bude sa bi pojedinci bili zadovoljni ?
Pa mislim malo je smesno to sto kazes, vrlo retko kome daju da usme i telefon i tarifu sa 50%

Pa šta da ti kažem, ti se smej. Ima onih koji se i na brašno smeju.
alal ti vera covece, javilo se mozda dvoje da su uspeli i fon i tarifu a ne znam kad je bio zadnji put oko nove godine mozda se neko bio javio, u svakom slucaju da, postoji i to ali skoro niko nije izvukao, ne znam

Evo mene su zvali da mi ponude 3 meseca po dinar za neka dva paketa i ostalih 21 mesec 50%, a trenutno sam na besplatnom Mega planu od 6 meseci.

Mislim da su rekli da to daju za Neo Surf i za još jedan paket (nisam siguran koji).

E da, mislim da se prilikom davanja ovih ponuda gleda struktura koriscenja paketa. Znaci, gde se vecinom telefonira u A1 mrezi veca je verovatnoca da se dobije neki veci popust, agde se telefonira prema drugim mrezama A1 ima vece troskove pa samim tim nude i manje popuste.

Mene malo pre zove neka (zaboravih joj ime) i kaze da moj broj ima 50% popusta,samo treba da predjem na postpejd,tu je prekinuh rekoh hvala ne treba mi.
Jos uvek koristim besplatan mega plan od godinu dana.
Nije mi jasno zbog cega bas meni to nude,siguran sam da imaju uvid u ostvareni saobracaj mog broja.
I od ovog mega plana potrosim mozda do 1gb neta 2-3 sms i mozda nekad do 5 minuta razgovora mesecno.
Niti s kim razgovaram niti trosim sms net koristim kada sam na poslu na pauzi i to je to.

Krece nova runda maltretiranja... Prepaid sa malom/nikakvom potrosnjom.

Prilozi

• 0-02-05-3a1f448f8f859c59542511c2dc9c8865889e04c32a02ff45643563ebd15597ad_c2f5def4966d8d14.jpg
    0-02-05-3a1f448f8f859c59542511c2dc9c8865889e04c32a02ff45643563ebd15597ad_c2f5def4966d8d14.jpg
    78.9 KB · Pregleda: 138
Sto maltretiranje, u startu im kazi sta hoces i da ne pristajes ispod toga i ako pristanu ok, ako ne pristanu nece vise da te zovu.

Iskljucen marketing/obrada podataka u app, nekoliko puta ih odbio i opet zovu na skoro svakih 6 meseci...

Mene malo pre zove neka (zaboravih joj ime) i kaze da moj broj ima 50% popusta,samo treba da predjem na postpejd,tu je prekinuh rekoh hvala ne treba mi.
Jos uvek koristim besplatan mega plan od godinu dana.
Nije mi jasno zbog cega bas meni to nude,siguran sam da imaju uvid u ostvareni saobracaj mog broja.
I od ovog mega plana potrosim mozda do 1gb neta 2-3 sms i mozda nekad do 5 minuta razgovora mesecno.
Niti s kim razgovaram niti trosim sms net koristim kada sam na poslu na pauzi i to je to.
Zato sto im je bolje da dobijaju 1000 din. mesecno za nikakvu potrosnju nego 200 din. na 3 meseca 🤷

Ima li neko problema sa mrezom? Cesto nisam dostupan, dobijem por samo da propusten poziv, Net ne prelazi 2-3mb. Vranje grad. Pozdrav

Trenutno stanje kod mene, u Nišu.

1000102022.jpg

Ima li neko problema sa mrezom? Cesto nisam dostupan, dobijem por samo da propusten poziv, Net ne prelazi 2-3mb. Vranje grad. Pozdrav
Jako cesto nisam dostupan. Gde je ikona za karticu često se pojavi kružić kao da uopšte i nema kartice u telefonu. Skoro menjao karticu u A1 i opet se to desava i već počinje da polako iritira. Niš je u pitanju. Ne znam kako moze samo da se pojavi kružić kao da uopšte nema kartice u telefonu.

Verovatno njihovo pametovanje sa gasenjem 3g mreze a nisu u stanju ni ovako da opsluze korisnike.

Isti problem, ali nije od skoro, nego od prosle godine to traje, isao nekoliko puta i kazu da je kod njih sve ok, a imam 3 broja i na sva se desava isto. Reko da nije samo kod mene posto mi kazu da je sve ok sa njihove strane :)

Ja se ne sećam kad sam imao ispadanje iz mreže ili da budem bez signala. Doduše ja sam u NS.

Ispadanje iz mreze ne, ali gubitak 4G na 2G jako cesto u delovima u BG. Maltene kao da nisam na mrezi kad sam na 2G.

U celom paracinu je 4g+ jedino sam u univerexportu primetio da je pao na 2g, na otvorenom ima u ogromnom delu gradica

Nazad
Vrh Dno