Ako si sa zenama kao sa kupovinom guma, decu imati neces... Udavi brate
Tigar mi ok ali mi Hankook od 7 god sulud...
Javi se kada kupis nesto
Koji si ti kralj. Tako si me slatko nasmejao, cerekao sam se 10 min. 😁👍👍👍
Jeste upravu si, mnogo sam komplikovan kad se uhvatim necega idem u istrazivanje i sitna crevca priznajem.
@Oswajac Slazem se sa tobom, ali lose iskustvo sa all season. Ipak bih leto - zima (narocito zbog planinskih uslova). Odlaganje i montaza nija nikakav problem.
@MiloshBg E ovo su odgovori koje trazim od pocetka. Neko ko je probao i jedno i drugo ili zna nekog iz price ko je probao.
Hvala na odgovoru. Ne zato sto si rekao da je Hankook \Kumho isto u normalnoj voznji (pa meni sad odgovara kao sto kolega rece jer zelim da ubedim sebe da ne kupim premium) isto bi mi odgovaralo da si rekao Hankook 30-50% bolji. Onda bih rekao ok Hankook vredi to je to.
I da dodam da se neckam oko premiuma, samo zato sto sam video na ozbiljnim kolima vise komada nov premium gotov za 2 godine, a mid izdrzi 3,4 godine bez problema. Opet nije stvar kesa jer ljudi imaju na pretek, ali su isto popizdeli jer plate nesto 2 -2.5 puta vise i nije ni za q...c. Na kraju predju na mid i nikakav problem pricam o ozbiljnim SUV vozilima od preko 120 000 eur.
Sve mi vise lici da je sav taj premium kao bolji 10-20% u performansama, a ostalo kvalitet = globalizacija, cena = marketing.
Mozda gresim ali to je moj zakljucak na osnovu onog sto sam video. Ocigledno je bitno sam konkretan model gume i gde je tacno ta guma proizvedena i za koje trziste.
Da sam video u praksi da je premium top, ne bih ni postavio ovde pitanje i vec bi gume bile na autu. To je razlog zasto sam trazio savet i ovoliko udavio sa temom.
Hvala na razumevanju i strpljenju svima, i izvinjavam se na davljenju (kolega je potpuno upravu).
Ako neko bude imao jos neki predlog savet direktan kao
@MiloshBg do petka bice mi drago da cujem, a ja necu dalje da sirim.
Sve najbolje svima i srecna i bezbedna voznja 😉