dok se ne stabilizuje money flow u btc nema od altova nista, pogotovo ne od bangavog eth118.527 idemoooooo i altovi ce valjda da odrade solidan skok. Srecno nam bilo.
Zlato je za paniku.
Bitcoin je za strukturu.
Institucije ne pitaju „da li je strašno?“ – već „gde je likvidnost?“
Nema spasa za meneŽiva istina, al tu treba još nešto dodati. Institucije tako rade, jer znaju da ako zagusti, spašavaće ih tvojim parama. Ko će tebe tada da spašava?
Moje skromno mišljenje je zbog toga što će se do kraja ciklusa bez problema vratiti na 0.04 BTC.A zbog cega mislis sa eth moze preci 4k?
Pa ovaj skok je od institucionalnih igraca i od ETH ETF-a, FOMO nije jos ni krenuo.
Ono po cemu je ovaj ciklus razlicit je sto ETH/BTC raste uporedo sa BTC rastom, dok smo ranije uvek imali rast BTC-a pa presipanje u ETH i altove. To po meni samo govori o tome koji nivo kapitulacije je ETH doziveo, toliki oversold da su i OG-evi sklonili .eth sufiks na twiterudakle, sad se veliki igraci pune a boranija prodaje cekajuci pad ETH i nazalost ostaju sidelined... a na ETH 10000$ ce da nas zovu drugari/poznanici da pitaju do koliko ce ETH da raste i da li da uloze.
Sve ovo naravno nije 100% sigurno ali verovatnoca za ovaj scenario je tolika da mi ne pada na pamet da prodajem ETH ispod ATH.
Ne znam koliko ljudi uspevaju da isprate, ali trenutni narativ za ETH kod institucija je da je "bolja prilika" za ulaganje jer ima veci potencijalni reward od BTC-a, oformilo se nekoliko treasury kompanija, neke kompanije su krenule da konvertuju BTC u ETH cak, i to sa ogromnim kolicinama. Kada ostale kompanije vide skok akcija ovih prvih kompanija koje su kupile ETH, onda i one krecu da ulazu na isti nacin. Krenuce stampedo.
Regulacija stablecoina u US je posebna prica. Zato sam ja posebno bulish za Defi i RWA (vec sam pominjao AAVE, LINK, CRV kao favorite).
Proslog meseca si isto pisao da velike kompanije/veliki igraci sada masovno kupuju ETH. Iz prethodnih poruka sam zakljucio da si dosta veliki poznavac za ETH (cini mi se da si isao i na one njihove konferencije itd) ali moram da pitam koliko su ova tvoja pisanja o velikoj akumulaciji ETH pouzdane i tacne? Jer po ovome sto pises da (ako stvarno) veliki igraci kupuju ETH to ce svakako u skorijoj buducnosti pogurati cenu na gore a ja samo da pitam koliko su tvoje informacije pouzdane i tacne i sta su ti izvori? Insajderske informacije, zvanicni izvori ili rekla kazala? Hvala unapred na odgovoru.
Ja nemam toliko vremena da pratim sve licno tako da umesto toga pratim ozbiljne kripto i tradfi trejdere, makro ekonomiste, kripto investitore, zvanicne stranice protokola, kompanija itd, sve to sazmem i formiram svoj neki zakljucak. Njihove informacije se baziraju na zvanicnim i proverljivim informacijama, chartovima, blockchain podacima itd. Dakle ne pratim moon boyeve i maxi likove nego ljude koji urade ozbiljno istrazivanje i ulazu sopstveni novac u neki protokol/token.Proslog meseca si isto pisao da velike kompanije/veliki igraci sada masovno kupuju ETH. Iz prethodnih poruka sam zakljucio da si dosta veliki poznavac za ETH (cini mi se da si isao i na one njihove konferencije itd) ali moram da pitam koliko su ova tvoja pisanja o velikoj akumulaciji ETH pouzdane i tacne? Jer po ovome sto pises da (ako stvarno) veliki igraci kupuju ETH to ce svakako u skorijoj buducnosti pogurati cenu na gore a ja samo da pitam koliko su tvoje informacije pouzdane i tacne i sta su ti izvori? Insajderske informacije, zvanicni izvori ili rekla kazala? Hvala unapred na odgovoru.
Neznam za vidovnjake, a ja bi voleo da sada stagnira što duže i pređe volativnost na altove.Probijamo li 120k veceras. Šta vidovnjaci medju nama kažu 😂
Kad se stvore uslovi za full bull run ja ga očekujem na 10k. Dakle ne odmah već treba da krenu kamate dole i da se sve zahukta sa tim gasom.Da li je za Eth max 4000$ ili moze ici vise?
121.300 $ probismoProbijamo li 120k veceras. Šta vidovnjaci medju nama kažu 😂
Znači za jedno 10 god. Ako do tad ne izbije treći svetski rat.Kad se stvore uslovi za full bull run ja ga očekujem na 10k. Dakle ne odmah već treba da krenu kamate dole i da se sve zahukta sa tim gasom.
kupi koliko možeš i ne gledaj cene jedno 4 godine 😜Malo sam se zaigrao i izašao iz BTC na 107k, očekivajući ga da dodje na 100k pa da ponovo udjem. I onda kad je krenuo ka gore, na 111k rekoh ok sad će se vratiti nazad, pa isto na 116k, pa na 119k.
I evo sad već dočekaj 121k.
Razmišljao sam kako se uvek posle ATH, vrati malo dole, ali sad već razmišljam da se pomirim sa gubitkom i vratim se nazad dok nije kasno.
Neki pametan savet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari