Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Da, da, pao i rezervni domen, nadam se da nije ništa ozbiljno, FL mi je omiljeni general tracker, prelagan za održavanje

Jel ima neko možda pozivnicu za neki privatni tracker koji je orijentisan na igrice?

Mislim da ti pored general trakera poput Filelista, Zamunde i Rutrakera i netreba specijalizovan za igre. Imao sam par trakera koji su zaginuli zbog neaktivnosti. Sve je praktično imalo i na general trakerima

Rade Bugari normalno.

Mislio sam da je nesto do mog neta, jer na sajtovima poput IsSiteDown pokazuje da radi, ali malopre sam probao i sa mobilnog neta i ista Cloudflare greska.

ianon vise ne radi :(
Da li ima neko neki invite za neki tracker za mac?

Ima li ko invite za GazelleGames ili PixelCove ?
'fala.

Ima li ko invite za GazelleGames ili PixelCove ?
'fala.

Teska prica..

Ja jurim GGN vec duze vreme, ono sto mogu da ti pomognem je da mozes doci preko OPS-a (zahtev 3 meseca akaunt na OPS-u + elite (100gb uploada, 50 torrenta uploadovanih)). Ja sam ispunio zahtev za elite samo jos 2 meseca da prodju pa cu imati.

Za PixelCove jos teza situacija, jedino ako imas PTP/BHD/AB/MTV ili preko GGN-a.

Preko HDB i PTP može da se udje na GGN.

FNP je otvoren za registraciju par dana.

rutracker nesto zeza u poslednje vreme.
kod vas isto?

1750091612547.png

I meni.
Iako sam i ja primetio probleme u poslednjih medec, dva.

Da, da, nestabilni su u zadnje vreme (.org i .net).

Od kad sam postovao taj problem sve izgleda ponovo radi kako treba. Culi su me xD
Moguce da su radili neko odrzavanje sajta. Ili moja Opera prsla sa poslednjim updateom...

Koga interesuje cgpeers (3d/grafika) trenutno je moguce dobiti pozivnicu preko discorda.. Kanal invite-requests.. Procitajte dobro pinovanu poruku pre apliciranja, smislite kratak tekst (nikako ai).. U koliko ste aktivni na nekim drugim trackerima plus je pomenuti (bez imena, u interviju kada budete pozvani okej je reci na kojim).. Ako treba neka pomoc obratite se poznatom (bivsem) kosarkasu sa brojem 8 ;)

Jel ima neko invite za Crnu Berzu?

ima li neki dobar tracker za programe?

Nazad
Vrh Dno