Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Za Yettel treba 3 bilo koja uređaja. Pisao sam gore šta sam ja nosio
Neko kaže da je S24FE poskupeo a ja gledam u onoj Tehnomediji sa zvanične Samsung promocije objave 79.990 din. To je odlična cena za 1+ 1poklon .
Na superfon.rs je 69900, proverite o cemu se radi..
U A1 samo 1 stari telefon, u Yettel treba 3, za MTS ne znam
Da li si prilikom registracije morao da kucaš broj telefona ili ga je aplikacija povukla automataki?Uzet danas s24fe u mts,registrovan pa cekam povratni mail.😅
Da li si prilikom registracije morao da kucaš broj telefona ili ga je aplikacija povukla automataki?
Ako se dobro secam, nakon kupovine 25U, trebale su slike dokaza o kupovini(ugovor), screenshot IMEI broja u podesavanjima telefona i slika IMEI na kutiji. E sad, ne znam da li je isto za svaku promociju.Ja sam kucao broj telefona nisam gledao dali je automatski ali mislim da nije.Sami mi nije jasno ona tri odeljka gde seljes slike imei i ugovor i trece dokaz o kupovini.Ja sam u prva dva slikao obe strane ugovora i trece sliku imei broja to je valjda to.
Ako se dobro secam, nakon kupovine 25U, trebale su slike dokaza o kupovini(ugovor), screenshot IMEI broja u podesavanjima telefona i slika IMEI na kutiji. E sad, ne znam da li je isto za svaku promociju.
Za svaku promociju je isti princip prijavljivanja/registracije.Ako se dobro secam, nakon kupovine 25U, trebale su slike dokaza o kupovini(ugovor), screenshot IMEI broja u podesavanjima telefona i slika IMEI na kutiji. E sad, ne znam da li je isto za svaku promociju.
Ne brini, ako nešto nije u redu poslaće ti oni u meil poruci šta da dopuniš.Da li si prilikom registracije morao da kucaš broj telefona ili ga je aplikacija povukla automataki?
Fe ?Meni ne baterija na ovaj Jun update strašno očajna.
Ne mogu ni u battery menadžment da vidim gdje curi.
Rađen je i wipe cashe i wipe data, i clean install i čekao između svega po 7 dana. Čitav Jun prođe u ovome.
Bukvalno baterija na oči curi.
Ne brini, ako nešto nije u redu poslaće ti oni u meil poruci šta da dopuniš.
Ja kada sam kupio bio s24fe oktobra tad bile slušalice i sat i nisam im bio poslao sliku sa datumom kupovine telefona, oni mi to naveli u poruci, poslao naknadno i sve prošlo.
Do 28-29.11?Biće ranije sigurno.
Ako ti traže nešto da dopunoš šalješ na meil, ali vidim da ti je prošla prijava i to je to.A jesi morao opet tamo preko samsung mambers ili ovako sliku na mail?
Ako ti traže nešto da dopunoš šalješ na meil, ali vidim da ti je prošla prijava i to je to.
Stici ce nam tamo nekad duboko u jesen 🤣Pazario i ja S24FE 8/256
Prijavio se na akciju sad čekam da mi potvrde i da pošalju još jedan S24Fe
Jel si dobio povratni mail do kad je zadnji rok kad treba da isporuče drugi S24FEStici ce nam tamo nekad duboko u jesen 🤣
Jesam 30.11 😅Jel si dobio povratni mail do kad je zadnji rok kad treba da isporuče drugi S24FE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari