Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Da li si prilikom registracije morao da kucaš broj telefona ili ga je aplikacija povukla automataki?

Ja sam kucao broj telefona nisam gledao dali je automatski ali mislim da nije.Sami mi nije jasno ona tri odeljka gde seljes slike imei i ugovor i trece dokaz o kupovini.Ja sam u prva dva slikao obe strane ugovora i trece sliku imei broja to je valjda to.

Ja sam kucao broj telefona nisam gledao dali je automatski ali mislim da nije.Sami mi nije jasno ona tri odeljka gde seljes slike imei i ugovor i trece dokaz o kupovini.Ja sam u prva dva slikao obe strane ugovora i trece sliku imei broja to je valjda to.
Ako se dobro secam, nakon kupovine 25U, trebale su slike dokaza o kupovini(ugovor), screenshot IMEI broja u podesavanjima telefona i slika IMEI na kutiji. E sad, ne znam da li je isto za svaku promociju.

Ako se dobro secam, nakon kupovine 25U, trebale su slike dokaza o kupovini(ugovor), screenshot IMEI broja u podesavanjima telefona i slika IMEI na kutiji. E sad, ne znam da li je isto za svaku promociju.

Ja nisam poslao screenshoot imei broj telefona,svakako cu dobiti odgovor od njih kroz par dana pa ako ne bude potvrdan poslacu opet.

Za svaku promociju je isti princip prijavljivanja/registracije.

Da li si prilikom registracije morao da kucaš broj telefona ili ga je aplikacija povukla automataki?
Ne brini, ako nešto nije u redu poslaće ti oni u meil poruci šta da dopuniš.
Ja kada sam kupio bio s24fe oktobra tad bile slušalice i sat i nisam im bio poslao sliku sa datumom kupovine telefona, oni mi to naveli u poruci, poslao naknadno i sve prošlo.

Meni ne baterija na ovaj Jun update strašno očajna.

Ne mogu ni u battery menadžment da vidim gdje curi.

Rađen je i wipe cashe i wipe data, i clean install i čekao između svega po 7 dana. Čitav Jun prođe u ovome.

Bukvalno baterija na oči curi.

Ne brini, ako nešto nije u redu poslaće ti oni u meil poruci šta da dopuniš.
Ja kada sam kupio bio s24fe oktobra tad bile slušalice i sat i nisam im bio poslao sliku sa datumom kupovine telefona, oni mi to naveli u poruci, poslao naknadno i sve prošlo.

A jesi morao opet tamo preko samsung mambers ili ovako sliku na mail?

Klasičan S24.
FE mi je prevelik.

Koliko se drndam sa ovim, mislio sam preći na s25, ali ispada da i ti korisnici imaju identične probleme 😀

Nemam konkretne informacije na žalost, ali tako je bilo onda kada je bila promocija uz kupovinu S24/24+/ultra, pokloni su došli dosta pre krajnjeg roka.

Kako kome, meni su dosli pred kraj sam, i to posto sam slao mail, nisam dobio odgovor, samo su poslali obavestenje da su poslati i da ocekujem kurira.

Pazario i ja S24FE 8/256
Prijavio se na akciju sad čekam da mi potvrde i da pošalju još jedan S24Fe

Gde kupiti najpovoljnije od 256gb a da moze promocija? Moze i na pp da odgovori neko da ne bude reklama. Ja videh negde gde je jeftinije, pozvah čisto da proverim da li vazi promocija kad ce lik vazi ali onda je cena ta i ta (tipa 15k veća). Pa reko piše vam jedna cena na sajtu. Kaže da, ali ti uredjaji ne učestvuju u promociji. Ovi koji učestvuju za njih je druga cena. Jesu realni? Na Samsung stranici jasno piše kupovinom telefona od tog do tog datuma učestvujete u promociji...bla bla bla. Nikakve dodatne klauzule, nikakve specijalne serije nisu napomenute. Sta li mute ovi naši hohštapleri od trgovaca Boga pitaj. Zato mi se najviše i ne kupuje...ne znam da li imam živaca da se mlatim pa posle da vraćam...pa i sa tim povratom može da bude zezancija ako naletiš na neke prevarante. Jednom sam tako televizor jedva vratio. I to ga ne bih ni vratio da nisam kontaktirao tržišnu inspekciju.
A generalno ovaj telefon ne da ne vredi po ovoj ceni za koju ga prodaju. Pa digli su mu cenu za 128gb veću nego pravi s24 256gb. Smehotres. Jedino ako se iskoristi ova promocija...

Mene ce izaći 36 hiljada po telefonu (256 i ovaj 128). Iskoristio sam bodove i popust 2% u GT.

I da znate.
Samsung members aplikacija povlači ime i prezime iz google naloga i broj telefona koji je trenutno u telefonu :D i nisam mogao da editujem/menjam

Nazad
Vrh Dno