Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

pretrazi ovde po topicu, postavljao sam ferari, ekstra kupovina. Al jeste da je oko 30e mislim. Ima i super camac na daljinski isto malo jaca cena, al izuva od uzivanja, ako imas neko jezero u blizini. Kucaj RC Boat h100, plavi gliser, ide oko 30km/h kroz vodu i ogroman domet ima
Sećaš li se kada si pisao, pregledao sam sve tvoje postove ovde unazad do negde oko 2024. čini mi se i nisam našao, jedino ako sam nešto preleteo slučajno. Nađoh lego setove, ali to nije to što mi treba.

Sećaš li se kada si pisao, pregledao sam sve tvoje postove ovde unazad do negde oko 2024. čini mi se i nisam našao, jedino ako sam nešto preleteo slučajno. Nađoh lego setove, ali to nije to što mi treba.

Auto sam uzeo sa tog linka, dok camac sam uzeo kod nas na KP, al to je taj model

Opet soonizon flesevi na 95%

Ja sam uzeo jedan i stavio Win na njega da služi kao bootabilni. Instalirao Win pre nwki dan i za sada sve radi kako treba. Jedino što sam naručio 64gb, a oni poslali 32gb ali dobro.

I just found this on AliExpress:
€4.36 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive

Naručio jedan od 32 Gb za 0.96$

Ako može preporuka za AndroidTV box/stick i samo par saveta?

Da li na licenciranim aparatima Google TV može da se skine/zameni drugim launcherom, ili gledati samo AndroidTV boxove/stickove?

Netflix potpuno nebitan, samo da je Android verzija što novija, i da nije neko spy čudo.

U principu sam se maltene odlučio za Xiaomi TV Stick 4k, ali me brine samo 8GB memorije...

Imam specifičnu situaciju, otkazao mi je "nivostat" na samsung veš mašini (zapravo je to analogno merenje sa kalemom al' nebitno). Kod kineza je par $, kod Srba 3500-4000 dinara. Naravno, problem je vreme, pa me zanima ima li smisla platiti ovaj najskuplji šiping sa praćenjem, oće li to stići brže?

1000013713.jpg

Imam specifičnu situaciju, otkazao mi je "nivostat" na samsung veš mašini (zapravo je to analogno merenje sa kalemom al' nebitno). Kod kineza je par $, kod Srba 3500-4000 dinara. Naravno, problem je vreme, pa me zanima ima li smisla platiti ovaj najskuplji šiping sa praćenjem, oće li to stići brže?

Pogledajte prilog 498664
Ako ide preko niške carine, verovatno će stići kasnije nego neregistrovana pošiljka. U zadnje vreme, registrovane čekaju po skoro mesec dana na carini.

Ako može preporuka za AndroidTV box/stick i samo par saveta?

Da li na licenciranim aparatima Google TV može da se skine/zameni drugim launcherom, ili gledati samo AndroidTV boxove/stickove?

Netflix potpuno nebitan, samo da je Android verzija što novija, i da nije neko spy čudo.

U principu sam se maltene odlučio za Xiaomi TV Stick 4k, ali me brine samo 8GB memorije...
Kupi Xiaomi Mi TV Box S (3rd Gen) gde nađeš najjeftinije (7500 din KP) i ne gledaj dalje ;)

Poslednja izmena:
Može, ali imaš temu za to pa će tamo detaljno da ti objasne :)

Kupio sam 2 pakovanja Philips Sonicare nastavaka za pranje zuba, ali su katastrofa. Jedan set je bio definitivno previse grub i sirov, a drugi (ekonomicna proizvodnja) tanka i proredjena vlakna na cetkici. Proizvode sam kupio iz ove 2 prodavnice, ali su ugasili linkove na store, sto ih svakako nije spasilo od negativne

Definitivno neki licni zakljucak, mislim da sam nasao prvo stvar u zivotu koju moram da kupujem original 😂
ja sam jednom uzeo sa ebay i nisu funkcionisale. isto kineske cini mi se.
to je bilo za e-series; ne znam da li je moguce naci nesto sto nije originalno.

mozda su komplikovanije za kopiranje ili to rade nesposobni za taj nivo tehnologije.

Poslao mi kinez Aliexpress standard posiljku kao obicnu UC..HU, a iskreno odlucio sam se za kupovinu bas jer sam mislio da ce biti registrovana, pretpostavljam da moram da cekam da istekne rok za stizanje pa da se zalim tj optvorim dispute, napisao sam mu jednu poruku ali verujem da ce da ignorise ?

Nemaš tu nikakvih garancija da će ti stići brže ako više platiš za isporuku.
Bolje vidi ako ima ista stvar na Temu-u, mislim da oni imaju bržu isporuku ili ako imaš neku perionicu koja bi mogla da posluži dok ne dođe rezervni deo.

@psaras

ja sam tako naručio 4-5 sezora za Samsungov frižider no fronst. Nisam bio siguran koji će da radi. Kod nas i nisam mogao da pronađem taj deo. Čak ni u registrovanom servisu. Jeste zeznuto što mora da se čeka.

Poslednja izmena:
Baš niske cene za prenosni HDD da ne kažem džabe, ali nešto mi je sumnjiv prodavac iako je "silver" (radnja je otvorena u februaru 2025).
US $1.40 | Portable 1TB Hard Drive External Hard Drives 2TB External Hard Disk 4TB Solid State Drive USB 3.1 for Laptop/PC/MAC/Phones 2025

I konkretno vezano za HDD kod bilo kog prodavca da odem svi kao imaju praćenje pošiljke, ali kada stavim proizvod u korpu i odem na plaćanje tada opet odem na pošiljku i pokazuje da nema praćenje.

Prilozi

• Screenshot_20250710_092818_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20250710_092818_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    31.9 KB · Pregleda: 30
  • Screenshot_20250710_092837_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20250710_092837_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    39.3 KB · Pregleda: 31
  • Screenshot_20250710_092831_com.alibaba.aliexpresshd_edit_268661698715255.jpg
    Screenshot_20250710_092831_com.alibaba.aliexpresshd_edit_268661698715255.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 28
Poslednja izmena:
Baš niske cene za prenosni HDD da ne kažem džabe, ali nešto mi je sumnjiv prodavac iako je "silver" (radnja je otvorena u februaru 2025).
US $1.40 | Portable 1TB Hard Drive External Hard Drives 2TB External Hard Disk 4TB Solid State Drive USB 3.1 for Laptop/PC/MAC/Phones 2025

I konkretno vezano za HDD kod bilo kog prodavca da odem svi kao imaju praćenje pošiljke, ali kada stavim proizvod u korpu i odem na plaćanje tada opet odem na pošiljku i pokazuje da nema praćenje.
Nije ti bar malo sumnjivo sto 256TB kosta 60$?
Kucaj fake SSDs from AliExpress na YT, da ne pisem dalje.

Vrh Dno