Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Kako naci one stvari sto su na najjacem popustu sa novcicima kad si u sekciji zalivanja? Ko za inat nema nista sto je sada 30-40 din u coins super discount sekciji.
.*** ipak ne daju ovaj hub za 0.36$ u sekciji zalivanja 😢
I just found this on AliExpress:
US $3.69 | 4 Ports USB 3.0 HUB TYPE-C HUB Multi USB Splitter Type-C 5Gbps High Data Transmission USB 3.0 OTG Adapter for PC Macbook Pro
U zalivanju kosta 2.4$.

Poslednja izmena:
Ima li neka preporuka za autiće na daljinski, sinčina od 4g izrazio želju da to dobije za rođendan? Ne mora da budu preveliki, niti prebrzi, da se nas dvojica ponekad poigramo :) Ok je da budu na 18650 litijumske baterija (čak i poželjno), pošto ih imam više komada pa taman da ih uposlim mimo letovanja.

Kako naci one stvari sto su na najjacem popustu sa novcicima kad si u sekciji zalivanja? Ko za inat nema nista sto je sada 30-40 din u coins super discount sekciji.
US $3.69 | 4 Ports USB 3.0 HUB TYPE-C HUB Multi USB Splitter Type-C 5Gbps High Data Transmission USB 3.0 OTG Adapter for PC Macbook Pro
U zalivanju kosta 2.4$.
Ja ga pre neki dan uzeo kroz coins za 0.11$, tako da budi strpljiv

Za divno cudo, oni 1$ kuponi od alija kada prodavac ne posalje na vreme, rade kod nas i traju 2 meseca

Ima li neka preporuka za autiće na daljinski, sinčina od 4g izrazio želju da to dobije za rođendan? Ne mora da budu preveliki, niti prebrzi, da se nas dvojica ponekad poigramo :) Ok je da budu na 18650 litijumske baterija (čak i poželjno), pošto ih imam više komada pa taman da ih uposlim mimo letovanja.
pretrazi ovde po topicu, postavljao sam ferari, ekstra kupovina. Al jeste da je oko 30e mislim. Ima i super camac na daljinski isto malo jaca cena, al izuva od uzivanja, ako imas neko jezero u blizini. Kucaj RC Boat h100, plavi gliser, ide oko 30km/h kroz vodu i ogroman domet ima

Naručio sam Anker soundcore 2 i izgleda će da mi ga carine koliko vidim po trackingu? Da li je neko imao već iskustva?

Za divno cudo, oni 1$ kuponi od alija kada prodavac ne posalje na vreme, rade kod nas i traju 2 meseca
Nisam te sreće 😀, meni bi više odgovaralo nešto kad ne pošalje uopšte ili ne stigne 😠

Nisam te sreće 😀, meni bi više odgovaralo nešto kad ne pošalje uopšte ili ne stigne 😠
Od 4 narudzbine po 2 predmeta prodavac obelezio kao poslato ali samo po 1. Posle 10 dana automatski otkazano i vracen mi je novac. A mozes i lagano da trazis refund ako je posiljka i dalje "arrived at local courier" vise od mesec dana. Do sada mi je svaki put uspevalo iako se prodavci nekad zale

Na MKD nalogu četiri nove igre koje rade (ako nisam nešto propustio), samo ne znam da li ima neke koristi od njih
Screenshot_2025-07-08-17-55-47-521_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg

Kolege forumasi, sta vam pise za rok dostave Toocki power bank?
Meni stoji kod za pracenje, bez naziva preko koga je poslato, i pise od 4 do 19 avgusta.
Nekako mi dosta dugacak rok, i ako su poslate 21 juna.

Edit:

Uspravo sam proverio preko par sajtova za pracenje, pise da je stiglo u moj grad (mozda je lose napisano, pa misle na zemlju).

Da li neko od vas ovde zna da li sva kineska roba koja se poruči preko AliExpress-a dolazi iz magacina koji je navodno u Mađarskoj?

Pa jedino ako vrate prvo za kinu iz madjarske, pa onda posalju opet.
Makar po trackingu za stvari koje sam do sad narucivao.

Kad pratis posiljku preko iole detaljnijeg trackera vidis odakle salju, najvecim delom iz zdruzenih magacina u Kini.

@Burgija gde si video da je stiglo do nas, koji tracker?

Ok ali što na kraju broja za praćenje pošiljke stoji oznaka HU?

Zar to nije međunarodna oznaka za Mađarsku?

Izgleda da samo seizmos i ja imamo problem ili nam je poslao necim sto ne moze nikako da se prati :D

Taj je, medjutim nismo uzeli iste PB i iz nekog razloga jos ne salje

U zalivanju kosta 2.4$.
Meni su na ovom habu riknula 2 porta, jeste davno kupljen ali se ne koristi baš tako često.
Само занимација, Shelf Shuffle и CapyBistro
су игриве, Rush Hour а посебно Otters Treasure тешке, барем мени.
Ova Rush Hour je tako zarazna, proletelo mi sat vremena da nisam primetio, baš je dobra (i beskorisna nažalost).

Ima li ko viška novćića da će mu propasti :)? Kod mene presušilo... Našao neke dobre RCA, šteta da se ne pokupe.
MKD, kupovati 3 kom maks, nakon toga skače shipping.

US $1.85 | REAN Gold-plated Copper RCA Jack Plug NYS367A HIFI Terminals Banana Plug CMC Female Socket Adapter AV Audio Terminal Connector
https://a.aliexpress.com/_EHCVsqe

Voliš dobar zvuk, na šta želih da ih uradiš ? Ja isto volim da dosta toga radim sam .

Nazad
Vrh Dno