Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

od 28 maja cekam da me prikljuce na opticki net i kablobsku tv u jagodini.....tada sam otkazao jotel.....mislio sam da je jotel najgori ali ovi su ga nadmasili.....zvao kol centar,slao mejl....rekli obavestice me i nista.....pre toga sam kontaktirao njihovog ovlascenog zastupnika za jagodinu....sve pokrenuli i nista....ceo grad izlepljen sbb flajerima a oni ovako.....napominjem da u mojoj zgradi vec je postavljena infrastruktura ali u mom ulazu mora da se ugradi ormaric....obezbedio i potpise stanara i sve je to poslato za kragujevac....ali dzabe......da li je i njima zabranjeno zbog n1 i nova s tv da se sire videcemo....bruka i sramota

od 28 maja cekam da me prikljuce na opticki net i kablobsku tv u jagodini.....tada sam otkazao jotel.....mislio sam da je jotel najgori ali ovi su ga nadmasili.....zvao kol centar,slao mejl....rekli obavestice me i nista.....pre toga sam kontaktirao njihovog ovlascenog zastupnika za jagodinu....sve pokrenuli i nista....ceo grad izlepljen sbb flajerima a oni ovako.....napominjem da u mojoj zgradi vec je postavljena infrastruktura ali u mom ulazu mora da se ugradi ormaric....obezbedio i potpise stanara i sve je to poslato za kragujevac....ali dzabe......da li je i njima zabranjeno zbog n1 i nova s tv da se sire videcemo....bruka i sramota
Zašto bi im bilo zabranjeno?

Nevidim da je neko pisao o ovome,a ako jeste nek admin tim obrise objavu...uglavnom od 29.07.2025g YETTEL i SBB pocinju na obu platforme da emitiju N1 i Nova S tv ,Evo linka sa N1 portala Yettel kaže da će od 29. jula u svoju ponudu uvrstiti N1 i Novu a ovaj,drugi,je link sa YETTEL portara Važan korak u integraciji Yettela i SBB-a: lansiranje ujednačene TV ponude dakle sve zvanicno...dakle ko koristi Hipernet ili SBB od od 29og moze da gleda,sad i pored saopstenja kako ce ispasti videce se
Edit: Link sa Yettel portala,pise objavljen pre 1 dan...
:whistle:

jedino što u tim obaveštenjima ima veze sa SBB-om je što će dobiti Voyo servis
poslednja vest na sajtu SBB-a je ova:
1000008926.png

Polako izbacuju sve inostrane kanale. Kako je krenulo na kraju će ponuda kanala biti krš kao na mts

tačnije, u okviru su jedne kompanije

@Mindseek nije tema o poslovnim politikama, kao što je više puta napomenuto

Biće samo jedan provajder, ali korak po korak.
„Za nas je ovo veliki korak u procesu integracije“, rekao je Majk Mišel, generalni direktor Yettela. „Time što smo izjednačili ponude stvaramo isto korisničko iskustvo i osnovu za dalju integraciju.

Da li to znači da će biti i jedinstvena platforma? Nema više eon ili šta?

U prevodu, korisnici su nadrljalj. I to sa obe strane. Jer s obzirom kako Yettel i Telekom sarađuju verovatno će doći do međusobnog dogovora gde će odrediti neke sumanute sume tako da će biti svejedno kod kog smo provajdera - cenkanje, ako ga i bude, biće čista simbolika.

@mlax37 saznaće se. može ta platforma lako da bude EON

U prevodu, korisnici su nadrljalj. I to sa obe strane. Jer s obzirom kako Yettel i Telekom sarađuju verovatno će doći do međusobnog dogovora gde će odrediti neke sumanute sume tako da će biti svejedno kod kog smo provajdera - cenkanje, ako ga i bude, biće čista simbolika.
Sto da nadrljamo kad je uvek tu alternativa? Iptv

Само код оних где је најбољи интернет за најмање пара, а сад када је ту код мене оптика - лако ће се наћи избор. Док сам био "осуђен/принуђен" на СББ наспрам ADSL/VDSL код телекома, логичан је био избор.
А мислим да ће врло брзо конкуренција морати да пропрати телекомов однос 1:1 за download:upload. Када се јетел појавио са 2:1 било нам је аууууу, а ових СББ 10:1 је смешно.

To je jasno. Dovoljno je pogledati npr. ponudu mtel-a koji drži monopol u RS. Cene su sumanute toliko da samo ADSL košta 20€ bez ikakvih popusta i akcija. A druga opcija ne postoji.

Evo npr eon full je bio 4449, sad će biti 4549.
A jel zna neko da li korisnici ostvaruju pravo raskida ugovora zbog promena cena?

Pa trebalo bi . Jednostrana promena uslova ugovora . Član 131 ZEKa .
Bar je do sada tako bilo , ko je hteo raskid . Samo da znate da nećete moći preći u Yetel , ko je bio manje od 6 meseci pod ugovorom kod SBBa . To sam čuo od akvizitera Yetela .

Da, ovo je valjda samo za nove korisnike. Postojeći ostaju na trenutnim paketima tako da nemaju osnov za raskid ugovora.

N1 i Nova S ponovo ne rade na MTS internetu.

juce sam bio do poslovnice da ih licno pitam za neku ponudu oko produzetka ugovora (sutra mi istice) i zena koja tamo radi mi rece da nema trenutno nista osim 20% na paket koji sada koristim....EON Premium.....ja joj kazem da me je zvao agent iz Yettela i ponudio 24 meseca po 2200 din sto mi je duplo jefitnije.....kaze mi ona da od toga nema nista jer su se sada sjedinili i ta ponuda vise nece moci da se izgura....napisala je da imam ponudu od mts-a pa da sacekam da me neko nazove kada vide u sistemu da sam pokrenuo "razvod braka" i ako ne uspem da dodjem i da cu moci za 30 dana da dobijem akciju koju mi i sada nude.....

Kako može radnica Sbb-a da ti kaže da nema ništa od ponude koju ti je dao Yettel bez obzira na njihovo ujedinjenje? Taj što ti je dao zna zašto je dao, i ako može da se potpiše i ja bih to prihvatio. Osim toga, u tom ujedinjenju Yettel je u malo nadređenom položaju

Vrh Dno