Još samo da uvedu online otvaranje dodatnog deviznog u nekoj drugoj valuti, i sve top.
Iskreno nisam probao da pustim sa tekućeg neku probnu uplatu na štedni, mada pretpostavljam da ne bi bio problem, ali stvarno je upitno šta bi bilo ako bi pristigla uplata na deviznom.@uji znam, ali na te račune niko sa strane ništa ne može da mi uplaćuje. Ili možda nisam u pravu.
Ponovljena je akcija za 10k uz online otvaranje preko linka, ali uz sva pomenuta ograničenja (minimalni iznos 20k), dodatno ne priznaju ni preduzetnike knjigaše na ličnoj zaradi:
![]()
Prenesi zaradu u OTP banku uz 10.000 dinara za dobrodošlicu
www.otpbanka.rs
Trebaju im klijenti, pogotovo klijenti koji ce aktivno koristiti racun (sto se i desi kada se prenese zarada). Svakako ce oni tih 10k vratiti kroz provizije, naknade ili kreditne proizvode.Kako im se isplati 10k da poklone?
@Laki_Srb Da li je leglo 10.000 din tvojoj majci?Upravo leglo 10000 din, opis "Knjiženje novčanih nagrada". To je ona prošla tura, gde treba da uplate do 15.07.
Čekam da vidim da li će i majka dobiti, prenela je penziju.
Javljam ako stigne.
Ja sam isto 13.maja otvorio račun i plata mi je legla 5.juna i ništa mi još uvek nisu uplatili.Još uvek nije.
Sad baš gledam, to je bila akcija čini mi se od 22. aprila do 22. maja. Ja sam otvorio račun 13. maja a majka 22. maja. Meni je odmah do kraja maja legla plata a njoj je oko 10. juna penzija.
Rok je bio prenos zarade do 30. juna.
Sve nešto mislim da neće biti para za prenos penzije.
Teško da nece isplatiti, samo ce se verovatno odužitiNeverovatno mi je da privlače nove klijente reklamiranjem da daju 10.000 din za prebacivanje plate i online otvaranje računa i onda se prave ludi kad trebaju da ih isplate. Ako zamišljaju da će takvim tretmanom novih klijenata nešto da postignu i da ih zadrže žive u zabludi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari