Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Iskreno ne znam ko ce im potpisivati ugovore ako bude ta cena, dok sam bio na sbb-u 4200 mi je bilo van pameti.
Na kraju cu ih sve ......i uzeti listu kod kineza

Samo ima jedna sitnica i za listu ti treba net...a to treba da se plati 5000
:)

Jedina nada nam je da A1 ojača mada sumnjam da će mu dozvoliti, sada kada su toliko para uložili i stvorili monopol
A1 kako posluje, jedno sedamdeset puta je neprofesionalniji od svih drugih - kakvih smo mi problema imali na poslovnom A1, to nije ni za forum, to je za sud. Na kraju se sa advokatima i rešavalo, kompletni i****.

S druge strane, biće daj šta daš od konkurencije... Mislim da gledamo u veliko povećanje cena u svakom slučaju, gde će i osnovni paketi da doguraju do 5000 kod svih operatera, a ovi ostali i preko...

3600 je najjeftiniji sbb duo paket sada. Yettel 3300. Znaci 300rsd poskupljenje ako sam dobro shvatio.

3600 je najjeftiniji sbb duo paket sada. Yettel 3300. Znaci 300rsd poskupljenje ako sam dobro shvatio.
Ako je 300 dinara to onda nije puno, ja sam još u promo periodu za dinar tako da i dalje se isplati ako tako bude :D

Jedno pitanje u vezi SBB paketa. Kada u google otkucam SBB paketi, izbacije mi samo EON pakete? Da li je to to ili negde grešim?

Pa to su paketi kod sbb. Kao npr box paketi kod mts.

Ima ovde na forumu tema o Yunetu pa prolistaj, koliko znam koriste infrastrukturu Telekoma pa i oni guraju optiku.

Da, videh da im je centrala u mts-u, dakle samo su njihova ispostava, ista priča

Pa u principu da, s tim sto kod njih mozes uzeti samo net u odnosu na ostale (Yettel, Mts, SBB)

Yettel pitanje, posto je neverovatno da jos nemate aplikaciju za Hisense Vidaa sistem, da li od29. jula mi koji imamo Yettel hypernet i TV, mozemo da uzmemo EON SBB za Hisense TV uz neki popust, jednostavno ne zelim da imam boxove ispod TV, ili napravite aplikaciju za Amazon, kako RTS, SBB mogu a Vi ne , javite u centralu, inace Vidaa direkcija mi je odgovorila jos u aprilu da ce Yettel aplikacija biti spremna u drugom kvartalu ali očigledno nista od toga

Evo info iz prve ruke, uglavnom kako smo i pretpostavljali

"Svi korisnici yettel-a su već trebali da dobiju ta dva kanala ali ih telekom ucenjuje i sabotira pošto oni rade preko njihove optike... I oni ne smeju da puste ta dva kanala, pošto će Telekom raskinuti saradnju sa njima..."

Verovatno znaci da ce moci da se oslone na sbb i njihove kablove/optiku umesto mts.

Nazad
Vrh Dno