Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Da li ste možda primetili da na STB-u zvuk na pojedinim kanalima dođe "metaliziran"? Ne umem da objasnim nekim drugim izrazom, ali deluje kao da je provučen kroz neki filter i ima onaj metalni ton. Sinoć je baš bilo izraženo na Superstar1 kanalu, čini mi se da je bio film Ted.
Da dodam da na WebOs aplikaciji to nisam primetio, niti na android aplikaciji na drugom tv-u. Jedino na STB-u koji sam priključio na Epsonov projektor. Posumnjao sam na zvučnik projektora, ali na drugim multimedijima radi normalno

Društvo, jedno pitanje? Naravno ako može imam yettel internet i yettel takođe mobilnu mrežu. Primetio sam od juče da sajt b92 ne radi ni na telefonu ni na kompu. Da li neko može da proveri radi li kod vas i ko ima broj u drugoj mreži.
Uopšte mi ne otvara ni na wifi ni na mobilnom internetu, takođe ni na kompu.

Prilozi

• Screenshot_2025-07-06-08-12-35-552_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-07-06-08-12-35-552_com.android.chrome.jpg
    36.8 KB · Pregleda: 8
  • Screenshot_2025-07-06-08-12-05-716_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-07-06-08-12-05-716_com.android.chrome.jpg
    36.7 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
Ni kod mene ne radi sad sam probao ni na wifi ni na mobilnim podacima. Sto se mene tice i ne treba mi.

Yettel obaveštenje

Zadnja rečenica drugog pasusa: "Ova zajednička ponuda biće dostupna na nivou postojećih cena SBB-a, kako novim, tako i postojećim korisnicima koji žele da pređu na nove pakete."

Ako su već tako saopštili, ja kao postojeći Yettel korisnik, izaberem da ne pređem na nove pakete.....

Samo mi nije jasno da li ce korisnici SBB da dobiju i ostale kanale koji su u YETTEL ponudi, a nisu dodati u SBB aprila meseca i da li cemo pored VOYO dobiti i SkyShowtime u SBB.

Pitanje za Yettel podršku kad ce biti aplikacija za Hisense vidaa sistem, toliko tv ima u Srbiji, a i dalje se mucimo ili Yettel box ili Orion aplikacija

Molim Yettel podršku da razjasni uslove i decidno odgovori na post:

Zdravo svima,

Sve informacije o integraciji možete pogledati na sledećem linku, gde se nalaze svi detalji ujednačene TV ponude.

Vaš Yettel!
Pitanje za Yettel podršku kad ce biti aplikacija za Hisense vidaa sistem, toliko tv ima u Srbiji, a i dalje se mucimo ili Yettel box ili Orion aplikacija
Hvala ti na ukazanoj sugestiji, prenećemo je na pravu adresu, mišljenje naših korisnika nam je veoma važno, tako da svakim update-om sistema možeš očekivati bolje funkcionalnosti :)

Chat gpt može da se uvredi zbog ovoga. Mislim da bi on smislenije odgovorio, čak i saosećajnije.
To će otprilike da bude, hajde neka ja ne budem u pravu: Novi paketi će butu skuplji za 500-1000 dinara, a na starim paketima neće da imaju ti kanali. :) I eto, oni su omogućili, a ko neće da pređe, šta oni tu mogu. Ponuda je na stolu, oni su ispunili reč.

Ja i sad sbb pratim na yetel optici a koristim drugarovu eon aplikaciju. Dakle uvek ima rešenje. Jedino je što ako budu terali postojeće korisnike na skuplje pakete u toku ugovorne obaveze onda je to legitiman osnov za raskid i povratak na sbb. Mada se sada bukvalno sve pare slivaju u istu kasu

Postoji resenje ako imas nekog da ti da sifru, ili na neki drugi nacin? I Kako povratak na sbb kada je to sada sve yettel? Vrlo brzo sbb ide u istoriju vrlo verovatno.

Ako sam ja dobro racunao najeftiniji duo sbb net i tv je 3600

Nazad
Vrh Dno