Šta je novo?

Yettel Hipernet

Raskines ugovor bez penala ako hoćeš N1 i potpišeš EON i stvar rešena , i tako mnogi kukaju na Orion , pogledajte samo forum .
Bar ja tako to vidim , da ne idemo u politiku .
Moja , kao i vaša pretpostavka , dok je ova vladajuća struktura , N1 neće biti na Yetelu , da se ne nadamo čudu .
da samo sto ja mislim ako svi predju na EON da ce supernova mts i sada jel po novome yettel i sbb zabranit konekcije ka EON nece bit dozvoljen kao GEO ,
ako pitate sto sbb i yettel pa i oni rade sada sa ovim sabanima.

yettel sigurno nece dodati n1
Ljudi imate puno naših ljudi u UAE koji su konzumenti usluga Etisalat-a vlasnika Yettela - tamo su pola internet sajtova blokirani, ko postuje nešto na društvenima mrežama tipa "u Dubai-ju se teško živi, nema poslova kao ranije npr" odmah dobije nalog za deportaciju, ljudi su tamo čak izmislili i "ministarstvo sreće":

I šta sad vi očekujete ovde kod nas, nije to iznenađenje već potez Amera i lokalnih prilepaka da naše lokalce ostave na nemilost njima prodajom.

Kada je Orvel pisao 1984 svi su mislili da se radi o SSSR ali ne radi se...a radi se sve više o sadašnhem stanju sveta....i tamo ima pandan ministarstvu sreće...i tamo kelner može da bude kancelar, a vlasnik čudne kose premijer ili predsednik...

29. jula ( nadamo se ove godine :ROFLMAO: ) se prelazi na novu platformu i dodaje se hrpa kanala uz N1 i Nova S... za sada je nova platofma bagovita poprilicno ali mi se svidja testirali smo je danas ( ne mogu da kacim slike i pisem vise detalja nazalost...

Pa to je sjajno!

Drugi pasus tog Yettel obaveštenja glasi:
"Po prvi put, sav relevantan informativni, dečji, zabavni i premijum sportski sadržaj biće dostupan korisnicima i Yettela i SBB-a u okviru novih tarifnih paketa. Yettel uvodi 25 novih TV kanala, uključujući i N1 i Nova u sve svoje nove pakete, što znači i u osnovni novi paket, dok će SBB korisnicima biti ponuđen Voyo servis, uz postojećih 270 kanala. To će doneti više sadržaja za još više korisnika nego do sad. Ova zajednička ponuda biće dostupna na nivou postojećih cena SBB-a, kako novim, tako i postojećim korisnicima koji žele da pređu na nove pakete."

Obratiti pažnju na celu poslednju rečenicu. I ja recimo rešim, kao postojeći Yettel korisnik, da ne pređem na te nove pakete....

Pa da li je iko stvarno očekivao da neće poskupeti? Sad kad bi ih pitao, bila bi priča o modernizaciji i unapređenju platforme, uvođenju 25 novih kanala bla bla... I ja sam postojeći Yetel korisnik koji je pre nedelju dana prešao pola ugovorne obaveze, ističe 29/06/2026. Ne verujem da će biti promene cena u toku UO ali kad ugovor istekne, važe novi uslovi

Poslednja izmena:
Nije to poenta te rečenice već da ako ne želiš da počneš da plaćaš skuplje SBB cene nećeš dobiti "novi osnovni paket", tj. ako ostaneš pri cenama iz tekućeg ugovora nećeš dobiti N1 i Novu, već ostaješ na "starom osnovnom paketu".
Ispravite me ako grešim.

Mislim da nije tako, jer kao i inače, stari paketi će prestati da postoje i moći ćeš da potpišeš samo nove. Ako ne želiš, imaš mts/supernovu ili kako se već zove

@Belgrade.
Tako sam i ja razumeo.

@Amortizzer
Zadnja rečenica tog pasusa je sasvim jasna. "Ova zajednička ponuda biće dostupna na nivou postojećih cena SBB-a, kako novim, tako i postojećim korisnicima koji žele da pređu na nove pakete."

Mada, mogu oni, Yettel, i da promene to obaveštenje.......

Mislim da nije tako, jer kao i inače, stari paketi će prestati da postoje i moći ćeš da potpišeš samo nove. Ako ne želiš, imaš mts/supernovu ili kako se već zove
Da li to onda znači da do 29-tog imamo rok da se pozovemo na član 131 ZEK-a jer će u suprotnom da nam automatski fakturišu 3x veće SBB cene u toku postojeće ugovorne obaveze?

Samo mi nije jasno da li ce korisnici SBB da dobiju i ostale kanale koji su u YETTEL ponudi, a nisu dodati u SBB aprila meseca i da li cemo pored VOYO dobiti i SkyShowtime u SBB.

Rok je 30 dana od dana obaveštenja. Obaveštenje je objavljeno 07.07.2025. dakle rok je do 06.08.2025.
Neko tih 30 dana računa drugačije, ali radi sigurnosti je bolje računati do 06.08.2025. a zahtev za raskid podneti najkasnije 05.08.2025.

Ja mislim da nikako ne mogu da uvećaju cenu tokom trajanja ugovorne obaveze. Godinu dana već imam Yettel, a već 20 godina kod njih imam telefonski broj. Pre Yettela sam bio u SBB-u isto deceniju. Paketi su se gasili i pravili su nove, ali se ne sećam da mi je iko povisio cenu u toku ugovorne obaveze

Upravo informacija iz Yettel poslovnice, 29. mi postojeći korisnici dobijamo nove kanale bez ptomene cene

Da li to znaci da ce onda i sbb izjednaciti brzine interneta sa yettel optikom? Jer ako nece onda je i sa poskupljenjem yettel i dalje bolja opcija.

Samo da Vas obavestim , čuo sam se sa čovekom iz Yetela .
Ko bude hteo da gleda N1 i Novu moraće da plaća kao dodatni paket .
Meni reko da se cene neće menjati , ali cu ovih dana poslati mail da se ne slažem sa povećanjem cena , pa da vidim šta će reći . Ovo što su rekli u poslovnici je možda tačno a možda i netačno . Na mailu imaš zvanični info .

Samo da Vas obavestim , čuo sam se sa čovekom iz Yetela .
Ko bude hteo da gleda N1 i Novu moraće da plaća kao dodatni paket .
Meni reko da se cene neće menjati , ali cu ovih dana poslati mail da se ne slažem sa povećanjem cena , pa da vidim šta će reći . Ovo što su rekli u poslovnici je možda tačno a možda i netačno . Na mailu imaš zvanični info .
U zvaničnom obaveštenju na njihovom sajtu pise da ce N1 i Nova biti u novom osnovnom paketu?

U "novom osnovnom". Nejasna je sudbina "starog osnovnog" i cenovna politika u odnosu na korisnike pod postojećom ugovornom obavezom.
Pozivanje na član 131 ZEK-a je uvek opcija samo treba da se razbistri mutna voda i da se razume šta je pisac hteo time da kaže.

U pravu si... Ne bi me cudilo da onda i urade tako nesto, to jest da naplacuju korisnicima koji nisu na novim paketima..

Nazad
Vrh Dno