Kod mene ista situacija. Samo mi nudi pojedinacne popuste na odredjene artikle.Drustvo jedno pitanje. Narucio 3 puta preko claim credita uzastopno i sad evo vec nedelju dana nikakva ponuda a ranije claim credit non stop, kakva je situacija kod vas?
Mada nije za ovu temu - postavicu i ovde
TEMU
( 2000x30% + 1000x60% + 1526x150% + 50 za placanje u roku od 5 minuta )
Za porudzbine do 2000 povracaj je 30% - max 600 dinara , od 2000-3000 ,
na tih 1000 je 60 ili 70% tj. jos max 600 ili 700 ,
i na cifru preko 3000 vracaju 90/100/150/200% ,
uz to da je max. povracaj od 2200 do 3500
Kredit se skuplja 7 dana
Da li si vracao mozda nesto?Ako jesi do toga je,cak se spominjalo ovde da oce i ako trazis onu razliku cene kad pojeftini.Drustvo jedno pitanje. Narucio 3 puta preko claim credita uzastopno i sad evo vec nedelju dana nikakva ponuda a ranije claim credit non stop, kakva je situacija kod vas?
Ne, nikad nisam vracao ni trazio povracaj, sem ono kad kupis pa nivelacija cena ako budeDa li si vracao mozda nesto?Ako jesi do toga je,cak se spominjalo ovde da oce i ako trazis onu razliku cene kad pojeftini.
TakodjeMa nema pravila, ja stalno koristim price adjustment i svaki dan mi daje 150% claim credit.
Koliko para toliko i muzikeNa Bmax tabletu otišlo ono najbitnije za šta ga i uzeh - GPS 😔
29 juna narucio novcanik sa temu-a pisalo da ce ici preko poste , evo danas 8 jula to jest 10 dana kasnije pise da ce ici preko city express cim prodje carinu , to se desilo do sada 10-ak puta kakve veze ima posta sa City Expressom ali ocigledno da saradjuju.
Za tako nešto kupi Xiaomi Mi Stick 4K imaš ga i u našim prodavnicama za 50€ i na KPIma li neki provereni android box na Temu treba mi za Iris tv, da malo pojasnim dao mi je drug njegove podatke ali mi tv nije smart pa preko tog uredjaja da se povezem. Da li je to izvodljivo? Hvala
Kuponi su iluzija povoljnosti. Dva puta sam dobio i oba puta iskoristio samo po jedan. Potpuno beskorisno.Temu mnogo smara s ovim njihovim sistemom beskonačnih popusta.
Izabrao sam proizvode do oko 5K din, da li može na to da se dobije popust ili da se neki proizvodi dobiju free a ostale da platim, znači da se "popust" iskoristi odma?
Ne trebaju mi 33 kupona za sledećih 17 kupovina u ukupnoj vrednosti od 88.000 din. Sad uzimam i ko zna kad ću ponovo.
Kakva smaračka platforma 🤦♂️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari