stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
I ja cekam slusalice, Kefine Delci AE.
Rekao sam glupost za njihovo obrazloženje. Naravno da nije tačno, samo zavlače ljude nekim nesuvislim objašnjenjima. Kasne zbog nesposobnosti pošte, a onda svaljuju na carinu. Daleko od toga da je i carina revnosna ali teško da su moj paket izvukli preko reda i ocarinili a one koji stoje 15 dana pre toga nisuimao si srece ne mozes govoriti da su gluposti kada ljudima masovno kasni po mesec dana
Hvala na i informaciji nisam znao da je za inostrane 20 dana.5 dana je rok za domaće pošiljke. Za one iz inostranstva je 20 dana ako ti to nesto znači.
I ja od 05.06. čekam LR-NL pošiljku. Teško je pretpostaviti, ali mislim da će taj datum stići na red u narednih nedelju dana.Meni stoji posiljka, od 05.6.
LR-NL, videcemo, da li ce, i kada ce proci.
To mi je jedna "skuplja" posiljka, ukupno 70e.
Ostale sitne, koje sam narucio posle ove, sve su skoro stigle.
Onda imaš broj poštarastigao mi je i viber da mogu danas da očekujem
UPDATE: danas se obrađuju pošiljke od 07.06 i meni se upravo promenio status po[iljke u "61200 ЦАРИНА ГПЦ БЕОГРАД Отпремa".I ja od 05.06. čekam LR-NL pošiljku. Teško je pretpostaviti, ali mislim da će taj datum stići na red u narednih nedelju dana.
I kod mene se danas promenilo pa i mene to isto zanima. Stajalo je "Za carinu" od 17.06.UPDATE: danas se obrađuju pošiljke od 07.06 i meni se upravo promenio status po[iljke u "61200 ЦАРИНА ГПЦ БЕОГРАД Отпремa".
Koliko otprilike treba vremena nakon ovoga da stigne paket na adresu ili lokalnu poštu?
Čekaj, juče si imao status "otprema" i već danas ti je stigao paket na kućnu adresu?Stigao paket.
Nisam kod kuce, da vidim, da li je sve kako treba.
Placeno je oko 1300 dinara, dodatno.
Moras staviti zvezdicu, jer neko to nema ili ima onaj manji povrat 2500 na 4000.@MilanBre
Ali je za "sitnice" , a na Temu mozes da nakupujes gomilu stvari za 1000-1500 dinara
uz CLAIM CREDIT ( na oko 4500-5000 imas 3500 povrat )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari