Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

imao si srece ne mozes govoriti da su gluposti kada ljudima masovno kasni po mesec dana
Rekao sam glupost za njihovo obrazloženje. Naravno da nije tačno, samo zavlače ljude nekim nesuvislim objašnjenjima. Kasne zbog nesposobnosti pošte, a onda svaljuju na carinu. Daleko od toga da je i carina revnosna ali teško da su moj paket izvukli preko reda i ocarinili a one koji stoje 15 dana pre toga nisu

Pa jesi li platio carinu/PDV ili barem otvaranje? Ako nisi, onda nije ni išlo na carinu. Druga opcija je da je EMS pošiljka a one prolaze za dan-dva. Inače danas su pustili pošiljke koje su na carini od 2.6., što se slaže sa procenama.

Za jednu je pisalo samo (4.6.2025): "import customs clearance started", pa nakon 2 dana (6.6.2025): "import customs clearance completed", a za drugu se ne sećam ali isto nešto slično, čak koji dan kasnije i za nju su mi naplatili. Zaboravih da kažem da je Bg carina.
Nego jedno pitanje, šta se dešava ako mi ostave paket u paketomat a ja ga ne podignem u roku od dva dana? Osttavljali su mi neke UCHU pakete već tako i slali poruku da mogu da podignem u roku od dva dana. Sad idem na neki put i ako mi baš tad ostave pitam se šta će biti

šta da radim kad piše na praćenju na sajtu pošte da je uručena a nema je
zvaću sutra svakako da vidim

Pa to radi samo city express koliko znam , pise urucena posiljka i kao da je maja primila i kad ih zoves izvinjavaju se i posle isporuce za par dana.

Mene temu izvozao za posiljku.Porucio 07 juna i na carini je bilo od 17 juna.Pise ako do 01 jula ne stigne do mene da ce mi dati 220 dinara na kreditni bilans.
Kad danas odmah vratili sav iznos posiljke od 2280 dinara a da ja to nisam ni trazio.Kao kurir nije mogao da me nadje zbog netacne adrese a adresa je bila dobra.Posiljka je stajala dve nedelje na carini i nije mrdnula sa carine barem po broju za pracenje.
Kaze porucite ponovo posto se ova posiljka vraca u njihov magacin.Reko hvala pa da opet cekam metar dana i tako ukrug.
Kao izvinjavamo se i dodelicemo vam 20 posto popusta u sledecih 7 dana da se iskoristi koja ne sme preci 2000 dinara.Znaci mogu poruciti nesto do plafon 10 soma i onda ispadne popust tih maksimalnih 2 soma.
Poceli su mnogo da fusare sto se tice rokova i svega ostalog.

Ako je post expres pošiljka nije joj mesto u ovoj temi, kurirske službe su na drugoj adresi.

I ja od 05.06. čekam LR-NL pošiljku. Teško je pretpostaviti, ali mislim da će taj datum stići na red u narednih nedelju dana.
UPDATE: danas se obrađuju pošiljke od 07.06 i meni se upravo promenio status po[iljke u "61200 ЦАРИНА ГПЦ БЕОГРАД Отпремa".

Koliko otprilike treba vremena nakon ovoga da stigne paket na adresu ili lokalnu poštu?

UPDATE: danas se obrađuju pošiljke od 07.06 i meni se upravo promenio status po[iljke u "61200 ЦАРИНА ГПЦ БЕОГРАД Отпремa".

Koliko otprilike treba vremena nakon ovoga da stigne paket na adresu ili lokalnu poštu?
I kod mene se danas promenilo pa i mene to isto zanima. Stajalo je "Za carinu" od 17.06.

Stigao paket.
Nisam kod kuce, da vidim, da li je sve kako treba.
Placeno je oko 1300 dinara, dodatno.

Meni relativno brzo stižu paketi iz Kine sa Alija.

Ja msm da nisam naručio ništa sa temu jer su dosadni sa njihovim glupim točkovima sreće. Odem lepo na aliexpress koja je klasična prodavnica pa biraš šta želiš.

@MilanBre

Ali je za "sitnice" , a na Temu mozes da nakupujes gomilu stvari za 1000-1500 dinara
uz CLAIM CREDIT ( na oko 4500-5000 imas 3500 povrat )

4X LA...HU pošiljke stigle na adresu 14/15/16 dana od naručivanja, lepo.

Sad čekam gomilu UC...HU koje će u talasima da stižu do Septembra verovatno.

@sasa022 No me interesa nada. :)

Sitnice ne naručujem. Sada uzeo sve sa alija krupnije stvari. Naočare za 35 evra, sportska zimska odeća za bicikliste 45 evra.

Temu me iskreno spamuje glupostima, sitnicama koji meni zaista ne trebaju.

Poslednja izmena:
3 UC_HU posiljke, porucene 10.05, 12.05 i 14.05.
Sve 3 28.05 dobile status "Package arrived at local carrier facility".
12.06 stize poruka da imam posiljku u paketomat.
Ocekivao sve 3 zajedno, jer su mi do sada tako stizale UC_HU kada imam vise posiljki.
Otvaram, samo ova poslednja narucena 14.05 unutar, ostale 2 nema na vidiku ni dan danas (03.07).

10.05 - kabl placen 1.91$
12.05 - Essager 30W punjac placen 0.96$
14.05 - Sonizoon crveni USB od 32GB placen 0.95$

Gde su nestale, ne znam. Mozdaaa su zavrsile na carinjenju, ali sumnjam.
Da li su nekako zaturene negde, mozda.
Da li je neko kabl i punjac stavio u svoj dzep, mozda.

Mada nije za ovu temu - postavicu i ovde

TEMU
cc1.jpg

( 2000x30% + 1000x60% + 1526x150% + 50 za placanje u roku od 5 minuta )

Za porudzbine do 2000 povracaj je 30% - max 600 dinara , od 2000-3000 ,
na tih 1000 je 60 ili 70% tj. jos max 600 ili 700 ,
i na cifru preko 3000 vracaju 90/100/150/200% ,
uz to da je max. povracaj od 2200 do 3500

Kredit se skuplja 7 dana

Nazad
Vrh Dno