Ja sam se prijavio kod njih za tag 20.6. a jutros mi je stigao mail sa papirima za potpis. To sam danas odštampao, pa potpisao sve i vratio pa ćemo videti.Opel Meriva A ima neki premaz na šoferki i ne može da radi tag gde god da se postavi. Otac svaki put gura ruku kroz prozor.
Do sada nisam zaglavljivao na naplatnim rampama u Grčkoj pošto putujemo u ranim jutarnjim časovima u oba smera. Ali videh u više navrata u FB grupama da su gužve razmišljam se da poručim.
Da li je realno da do početka avgusta stigne TAG pošto je sada sezona?
Ja cu sipati gorivo na Kosovu.Kakve su cene ove godine u Albaniji? I oni su poleteli u nebo sa cenama prošle godine u odnosu na 2023 godinu i godine pre. 2022. i 2023. sam letovao u Albaniji ali sada ja njih bojkotujem zbog cena.
Tako sam i ja, ali sam morao da sipam i u Albaniji, pošto sam išao na jug u Ksamil, a od mene je to skoro 1000km puta.Ja cu sipati gorivo na Kosovu.
Zato postoji filter goriva.Smrt za motor ako vozite na rezervi jer tad u motor ulazi sva prljavština koja je zakucana za dno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari