ima i auto koji "sam" smanjuje na dolje a ima klasicne 4 brzine. mogu ti baciti sc iz aplikacije.Ja kolko znam, Fujitsu ima automatski menjac!
ima i auto koji "sam" smanjuje na dolje a ima klasicne 4 brzine. mogu ti baciti sc iz aplikacije.Ja kolko znam, Fujitsu ima automatski menjac!
Volim bas nisku temp. u kucuna koliko si ih podesio? laganica. ova moja je "pojacano" radila juce i prekjuce. bilo je bolesno vruce i 90%+ vlaznosti. vidim da joj je trebalo snage. nikako da uzmem uticnicu![]()
Mislim da viola nema quiet nego samo low med hi i turbo🤷♂️Viola nema, samo 5
I to isto 3 skala, quiet i turbo na posebnim dugmicima.
I koliko pokazuje termometar kad radi na 27-28c?drze po ceo dan na 27-28,
Pa dobro svi smo razliciti, i svaki ima svoje navike itd.Digitalni termometar pokazuje u dnevnoj 26-27 kad je napolju ovaj vrelac od 35-40°c! Ja im kazem sto ne spuste jos temp, al nece, pocinju da kaslju i kijaju..
Ti si lud! Meni bi pingvini šetali po kuci!Pa dobro svi smo razliciti, i svaki ima svoje navike itd.
Ja volim bas nisku 22-23c
Evo na 7m od Amber
Pogledajte prilog 497972
Juce dosao komsija ulazi i krene: sunce ti pa ovde bre kao u kapelu![]()
kod mene je isto,obje na 23.Ti si lud! Meni bi pingvini šetali po kuci!
*** isto i zimi mi ne treba bas velika temp.Ti si lud! Meni bi pingvini šetali po kuci!
kod mene je isto,obje na 23.
Jedno je da ti je klima na 23, a drugo je sta klima postize sa tim 23 sto pise na displeju, ako me razumeskod mene je isto,obje na 23.
tacno. 9-10 ce izbaciti racune kod mene pa da vidimo. isprobavam neke variante,realno sa ove 2 12naestice imam i vise snage nego sto mi treba. no,da vidim par kombinacija. trenutno gledam sto bih stavio u kanc,pod plocom i bez izolacije,gore je crijep ... nekih 24kv. gledacu neku clivia. to mi je parametar. u stanu nemam problem ako obje rade.Jedno je da ti je klima na 23, a drugo je sta klima postize sa tim 23 sto pise na displeju, ako me razumes
midea forest 12. odraduju posoa lagano.Koju klimu imas jos pored Fuji?
Mislim na trenutni asortiman, a osim toga bese Viola neki Mid range, ne high end uređajViola nema, samo 4
I to isto 3 skala i turbo na posebnom dugmicu.
Takođe i lomo ima samo tri, plus turbo. Taj turbo ne znam da li sam 2 puta koristio za 6 godina. Na prvoj je baš tiho. Ima i neki slip režim,ali to nikada nisam proverio o čemu se radi. Uključim, namestim temp i to radi brate.Viola nema, samo 4
I to isto 3 skala i turbo na posebnom dugmicu.
Oni i moji tast i tašta bi mogli noću sam prebace na grejanje leti. 🥴Digitalni termometar pokazuje u dnevnoj 26-27 kad je napolju ovaj vrelac od 35-40°c! Ja im kazem sto ne spuste jos temp, al nece, pocinju da kaslju i kijaju..
Sve zavisi do modela itd.Jel zna neko po cemu se razlikuje velicina cevi za klimu? Gledam da kupim set za montazu posto uz klimu ne idu cevke. Znam da je jedna veca a druga manja ali ima razlicitih velicina
Npr 6.35 sa 9.52mm ili 6.35 sa 12.7
Da li to zavisi od koliko je BTU ili svaka klima je za sebe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari