Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

I bez te napomene, koju možda nije tako lako naći, svugde je jasno naznačeno (npr. na onoj kao tabeli koja ilustruje plan) da se 500 odnosi na minute i SMS ka drugim mrežama.

• Like
Reagovanja: fiy
I bez te napomene, koju možda nije tako lako naći, svugde je jasno naznačeno (npr. na onoj kao tabeli koja ilustruje plan) da se 500 odnosi na minute i SMS ka drugim mrežama.
Ne SMS se ne odnosi na druge mreže vec na sve mreže. Minuti se jedino odbose samo na A1 da su besplatni. SMS se skida iz kvote 500 jedinica cak i kad saljes ka A1

Znam, nezgrapna im je formulacija, ali ozbiljno piše tako, i u tabeli, a i u dodatnom objašnjenju koje iskoči kad se stavi kursor na taj red. Prilažem snimak ekrana.

Prilozi

• mega_plan.png
    mega_plan.png
    51.2 KB · Pregleda: 128
Znam, nezgrapna im je formulacija, ali ozbiljno piše tako, i u tabeli, a i u dodatnom objašnjenju koje iskoči kad se stavi kursor na taj red. Prilažem snimak ekrana.
Nek neko proba da pošalje u A1 poruku da proveri. Ako nešto nisu menjali ovo je nepotpuna informacija. Jer sms nije samo za druge mreže vec i A1 odnosno za sve mreže.

Nek neko proba da pošalje u A1 poruku da proveri. Ako nešto nisu menjali ovo je nepotpuna informacija. Jer sms nije samo za druge mreže vec i A1 odnosno za sve mreže.
Skida. Ja sam poslao jednu poruku na A1, a jednu na MTS i skinulo je za obe.

Prilozi

• Screenshot_2025-06-27-22-48-37-082_rs.vipmobile.mojvip2.png
    Screenshot_2025-06-27-22-48-37-082_rs.vipmobile.mojvip2.png
    70.7 KB · Pregleda: 53
  • Screenshot_2025-06-27-22-57-41-712_rs.vipmobile.mojvip2.png
    Screenshot_2025-06-27-22-57-41-712_rs.vipmobile.mojvip2.png
    66.7 KB · Pregleda: 57
Da li se dobro secam da sam cital o pojavi da se razgovor random "prekida" odnosno da se sagovornik iz nekog razluga ne cuje po nekoliko sekundi tokom razgovora (npr ja sam u yettlel mrezi pricam sa sestrom ona je u a1, i tokom razgovora se ona "utisa" svako malo na po nekoliko sekundi). Sta moze biti uzrok i ima li resenja? Isao sam na pretragu teme nisam uspeo da nadjem...

Meni se to dešavalo na mts mreži. Kad sam zamenio 10+ god staru karticu za eSIM, nemam više tih problema.

Sestra je skoro presla u a1 tako da je kartica nova, ako ima veze mozda da zameni za esim...

Slao sam im mejl za prelazak u A1 rečeno mi je za prenos u pogodnosti isključivo preko Virtuelne prodavnice, da li je u pitanju video ili audio poziv i iskustva? Mislio sam da izvučem nešto bolje uslove za Neo Super od onih iz Lidl-a, i da prenesem kućni net mada mi je rečeno da kućni net paketi ne mogu da se prenesu?

Slao sam im mejl za prelazak u A1 rečeno mi je za prenos u pogodnosti isključivo preko Virtuelne prodavnice, da li je u pitanju video ili audio poziv i iskustva? Mislio sam da izvučem nešto bolje uslove za Neo Super od onih iz Lidl-a, i da prenesem kućni net mada mi je rečeno da kućni net paketi ne mogu da se prenesu?
Samo ovde započneš razgovor i ono te pozovu. Mogu da daju ponude koje nisu nigde objavljene.

Prebacio sam jedan broj na pripejd. Razmisljam da uzmem drugi broj za koji bih dobio pretplatu upola cene i telefon po tarifi. E sad, da li mogu da dobijem neku akciju od A1 ako pripejd broj posle 60 dana vratim na postpejd ?

Možeš i pre. Majka dobila 50% popusta na pretplatu bila 20tak dana na prepaidu.

A da li uz 50% pretplate moze da se uzme i telefon ?

Ne odgovara mi, hocu da uzmem telefon sa 50% popust ana racun :)

To možeš da dobiješ samo ako imaš nekoga bliskog ko radi u A1 jer godišnje njihovi radnici dobiju po 3 takva "vaučera".

Pitanje za net surf tarifu dali internet 50gb po punoj brzini moze da se seruje preko hotspota ili tetheringa ili je ogranicen samo na telefon, i sta se desava posle trosenja tog brzog interneta dali se i sporiji moze serovati

Nisam baš najbolje shvatio ovaj novitet za gigabajte u Evropi.
Konkretno u NEO Super tarifi jesu li ukinuli onih 15 GB u romingu i umesto toga dali 6 GB?
Jer koliko vidim jutros mi se obnovio sav saobraćaj osim tih 15 GB rominga,tj piše 13,40 koliko mi je ostalo pre obračunskog perioda.

Da li neko zna da li trenutno postoje neke promocije u A1 za kućni internet 50/10?
Kako doći do terenskog agenta?

U temi za agente prodaje :)

Kakav je A1 u odnosu na MTS sto se tice brzine prenosa podataka? Oni se reklamiraju kao najbrza mreza ali me zanima da li neko ima iskustva iz prve ruke?

15GB je ukupno za ceo period ugovorne obaveze, ne obnavlja se. Ovih 6GB je mesečno i obnavlja se svakog meseca.
Meni su rekli da je mesečno baš sam i podneo zahtev za prenos broja..., da li je neko proverio?

Vrh Dno