Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Takođe sam imao oba, i za mene je bolji bio Magic 7 Pro( svakako ti treba sam da odlučiš koji ćeš uzeti), sad imam Magic 6 Pro.

Predobar ti bio pa si otisao na broj nize :p

Ne, nego nije razlika u novcima opravdavala razliku između ta dva modela, plus baterija je bolja(veća) na šestici. A ostalo neprimetna razlika u realnom radu.

Po meni je jedina konkretna prednost Samsunga taj S Pen i ko je navikao na njega i koristi ga, teško da može na nešto drugo preći. Meni je povremeno služio za potpisivanje a i to kad ga jednom sačuvam više i ne koristim tako da...

Ja sam nazalost prodao 7pro model i kupio S25U (a rekao sam ni u ludilu). Navikao sam se na honorov sistem i sve, najvise na face unlock, i na ergonomiju telefona. Ali je presudila kamera. Sve zivo i nezivo sam iskljucio ali dzabe Honorove kamere imaju previse boja za moj ukus. Nebo je previse plavo, trava previse zelena. To je bio jedini razlog prodaje. Ok i video snimanje. Ne znam sta je Samsung uradio sa posednjim telefonom ali video je fenomenalan.
Svakako oba telefona su zaistaaaa frhunska.
P.S. i da izludjivalo me je sto obavestenja kasne na honoru. A po najvise sto na tri dana prosto prestanu da mi stizu notofikacije na satu pa moram iskuciti/ukljuciti telefon.

Jel to sa notifikacijama generalno problem ili samo tvoje iskustvo?

Ja nemam nikakav problem sa notifikacijama
Za svaku app, za koju želite notifikacije
U app info/power usage details/launch settings isključite Manage automatically i ukljucite ostale 3 opcije
I u Notifications sve ukljucite za zadatu aplikaciju

Meni sve dolazi odmah pa i na cursed viber aplikaciji

Ja sam imao problem sa app za sat fitcloud pro problem, nije mi povezivalo sat i nisu stizala obavestenja na njega, i samo sam zakljucao aplikaciju.
Drugi problem je sa app outlook, nekad se desava da mi ne dodje mail kao obaveste, i onda samo restartujem telefon.
Sve ostalo normalno dolazi i radi.

Ljudi pomagajte malo sam neodlucan za iste pare(600€)imam novu magiju ili s24 ultra 256gb skoro nov sa 1god garancije.Kamera mi je bitna slike, ostalo manje vise ..Dali je 7pro konkuretan u kamerama sa s24ultra?Vidim da je dosta vam imalo s24u pa me interesuje realno mialjenje.

600 e za novu magiju, ako misliš na sedam pro, je odlična cena, ja sam lično nosio i jedan i drugi sada nosim sedam pro i zadovoljan sam... Da ne bude zabune zadovoljan sam i sa s24 ultrom, ali su mi zamenio i uzeo 7 pro

600 e za novu magiju, ako misliš na sedam pro, je odlična cena, ja sam lično nosio i jedan i drugi sada nosim sedam pro i zadovoljan sam... Da ne bude zabune zadovoljan sam i sa s24 ultrom, ali su mi zamenio i uzeo 7 pro
A kamere posto si imao oba?Samsung mi nekako u ruci deluje bas premium magic 7pro paa.. onako nije onaj wow osecaj kao kod S-a.

Druže sve je to subjektivni osećaj... Nekome je lepši jedan a nekome drugi. Po meni oba imaju odlične kamere. Baterije mi guraju oko 6 do 7 sati sota na Magic 7 pro, za mnoge ljude s24 ultra je prevelika, tako da sam siguran da neće da pogrešiš ni jedan ni drugi ako uzmes...

Ako imas za 600e nov magic 7 pro onda njega svakako,ako nije nov to jest polovan kao s24 ultra onda samsung.

Ljudi pomagajte malo sam neodlucan za iste pare(600€)imam novu magiju ili s24 ultra 256gb skoro nov sa 1god garancije.Kamera mi je bitna slike, ostalo manje vise ..Dali je 7pro konkuretan u kamerama sa s24ultra?Vidim da je dosta vam imalo s24u pa me interesuje realno mialjenje.
Ima li još koji komad Honora za te pare? 😁

Pozdrav svima, imam trenutno s25 ultru 256gb, da li mi se isplati preci na m7pro a najvise mi kod telefona bitna baterija i ok fotke

Kolega na poslu ima s25, svaki dan nosi power bank, mislim da je Honor uradio dosta bolji posao i sto se tice brzine punjenja i autonomije

Kolega na poslu ima s25, svaki dan nosi power bank, mislim da je Honor uradio dosta bolji posao i sto se tice brzine punjenja i autonomije
Ultru ili? Najvise me muci pitanje baterije koliko izgura, naravno punjenje ne dovodim u pitanje vise bih voleo da mi se telefon napuni za pola sata nego za sat i 15, ali aki mi izgura isto autonomija onda ne bih menjao samo zbog brzine punjenja izguracu godinu sa tim ali ako ima neke razlike onda bih mozda i pristao na zamenu a kamere koliko sam gledao ne razlikuju se puno mozda fotografije bar kako sam bacio onako pogled

Mozda ti je i malo dosadio, promeni ga.

Treba da se napravi tema gde bi ljudi menjali telefone u istom cenovno rangu. "Glava za glavu" " sa +- 50€.
Dosadi ti svoj, zameniš za sličan.
Isti je ali opet drugačiji.

Mozda ti je i malo dosadio, promeni ga.

Treba da se napravi tema gde bi ljudi menjali telefone u istom cenovno rangu. "Glava za glavu" " sa +- 50€.
Dosadi ti svoj, zameniš za sličan.
Isti je ali opet drugačiji.
Pa i nije iskreno, mislim volim ja kad uzmem nesto novo obradujem se ko dete ali mi trenutno nije nuzno da ga menjam ali sam opterecen uvek da imam dobru bateriju uz to i ok kameru al ko zna, citam forume, gledam yt videe i nikako da se odlucim da li menjati ili ne😅

Nazad
Vrh Dno