Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Da dam doprinos. Ja uglavnom gledam samo mini serije. A završih ovu

Ako sam razumeo, izvorni materijal za ovu seriju je strip koji je u Argentini baš značajna stvar, neka vrsta klasika, međutim meni kao ljubitelju sci-fi apokaliptičnog žanra i nije nešto.

Serija mi deluje da kažem neuverljivo sa svojim motivima i izvedbama. Nisam doživeo neku autentičnost, nikakav adrenalinski dojam, za moj ukus previše iskarikirani motivi.
Prve tri epizode i nekako, drugu polovinu serije sam odgledao jer sam je započeo.

Homicide

Posle nekog vremena sam nastavio negde od druge polovine 4 sezone. Prvih par sezona je serija sirova i kako vreme odmiče vidi se da su radili na implementiranju želja publike ili studija. Uvodjenjem odredjenih likova i izbacivanje drugih. I serija iz sezone u sezonu evolvira.

E sad 5 sezonu sam krenuo i mogu reći da ne mogu da se odlepim od TV. Ubacivanje dodatne drame donosi produbljivanje karaktera nekolicine likova kakvo nisam očekivao. Masno puno sadržaja i fantastično, nadam se da ide u ovom smeru do kraja.

Odgledao 3 epizode i ne znam da li ću da nastavim. Priča je nekako baš naivna.

Na nagovore okruženja iako nisam nikakav Star Wars fan završih

I mogu reći jedinstveno iskustvo. Nisam verovao da mi uopšte može biti ovoliko dobra serija ako pripada franšizi kojom nisam naročito očaran, ali ovo je stvarno bilo uživanje gledati. Priča, likovi, vizuelni momenti, adrenalinske epizode, ne znam šta bih izdvojio pre. Sad mi preostaje Roque One film, a onda ću videti da li će mi cela ova Andor saga ispasti ulaznica da po prvi put revnosno pogledam kompletnu Star Wars priču.

Posle Rogue1 kreni 4,5,1,2,3,6 baš smo tako klinac i ja gledali i oduševljenje na maks. 7 odgledali i izgubio sam volju dalje da gledam iako je 7 skroz korektan klasična je kopija prethodnih delova. 8 i 9 su mi u sećanju još gori od 7 ali odgledaću sa njim da zaokruži priču. Na kraju Solo da ispere gorak ukus 8 i 9.
On će polako da krene Clone Wars pa da mi prepričablva 🙂, ne nogu 133 epizode da gledam.

nemam nista za kazat samo 1/10

videh sad da je mini series znaci znali su da je smece tesko

Marvel uglavnom mini-serije štanca

Sve mi je jasno kad sam ukucao ime i prezime glavne junakinje i video drugo pitanje u "people also ask".

Ocena je toliko losa, da i vreme koje sam utrosio na trailer je previse.

Posle Rogue1 kreni 4,5,1,2,3,6 baš smo tako klinac i ja gledali i oduševljenje na maks. 7 odgledali i izgubio sam volju dalje da gledam iako je 7 skroz korektan klasična je kopija prethodnih delova. 8 i 9 su mi u sećanju još gori od 7 ali odgledaću sa njim da zaokruži priču. Na kraju Solo da ispere gorak ukus 8 i 9.
On će polako da krene Clone Wars pa da mi prepričablva 🙂, ne nogu 133 epizode da gledam.
Gleda se 123456789.Posle,kad repriziraš,uvodiš dodatne filmove i spinoff-ove.Vremenski sled je bitan u početku.
Zamisli uvodiš nekog u novi univerzum,pričas mu o džedajima,borbi dobra i zla ,sili,svetlećim mačevima i pustiš mu Rogue1.
Ma daj...

Covek je vec odgledao Andora, a posle Andora je najlogicnije odgledati Rouge One, otud i preporuka za tako nesto.

Gledaću ovako kako je Mare predložio, tako sam pročitao i po netu. Hronološki. Kod Andora mi se dopada što te u celu priču uvodi da kažem realnije, suptilnije kroz prezentaciju politike, shvataš prirodu tog galaktičkog poretka i odnosa kao nešto prepoznatljivo stanju stvari u realnosti... To me je odvraćalo od standardne SW priče, ta borba dobra i zla kao prenaglašena epska borba, međutim Andor sad otvara drugačiju perspektivu, s obzirom da popunjava dubinu tog antagonizma.

Na nagovore okruženja iako nisam nikakav Star Wars fan završih

I mogu reći jedinstveno iskustvo. Nisam verovao da mi uopšte može biti ovoliko dobra serija ako pripada franšizi kojom nisam naročito očaran, ali ovo je stvarno bilo uživanje gledati. Priča, likovi, vizuelni momenti, adrenalinske epizode, ne znam šta bih izdvojio pre. Sad mi preostaje Roque One film, a onda ću videti da li će mi cela ova Andor saga ispasti ulaznica da po prvi put revnosno pogledam kompletnu Star Wars priču.
Ako budes gledao dobro dosao u klub. Ja sam inace jedan od fanova Star Wars. Jer sam stariji i secam se redova isped Kozare za kartu.
Upravo to Andor uvodi u pricu zasto je uopste doslo do pobune. Ali opet sa druge strane treba pogledati kako je u opste doslo do toga da nastane pobuna. Tako da je to za one koji nisu u SW prici malo zbunjujuce.

Nije mi jasno zašto komplikujete sa Star Wars, gleda se redom kojim su izlazili, osim kod Clone Wars serije u kojoj su totalno istumbane epizode. Inače uopšte ne preporučujem da se gleda 7,8 i 9 jer su totalno upropastili originalne likove.

Gleda se 123456789.Posle,kad repriziraš,uvodiš dodatne filmove i spinoff-ove.Vremenski sled je bitan u početku.
Zamisli uvodiš nekog u novi univerzum,pričas mu o džedajima,borbi dobra i zla ,sili,svetlećim mačevima i pustiš mu Rogue1.
Ma daj...
Ne gleda se tako, da se gleda tako tako bi ih i snimio Lucas. Doduše u Machete orderu se 6 prebacuje posle 1,2 i 3.

Počeh da gledam Volju sinovljevu. Iz nekog razloga serije nema na IMDB, samo film je u bazi, ali ona definitivno postoji i ima osam epizoda. Odgledao sam prvu i svidela mi se, potpuno je drugačija od svega što je u našoj zemlji dosad snimljeno i iako u solidnoj meri liči na neke čuvene strane radove, ovo treba pogledati.

Jedan domaći scenarista mi je objasnio da je prvo snimljena serija, pa je napravljen film od delova serije i to ne na najsrećniji način. Zbog toga treba gledati samo seriju.

Bila je skoro na TV-u. Odgledao je do kraja. Jako dug period snimanja je bio u pitanju, pa samim tim i jako veliki pad kvaliteta u drugoj polovini serije. Sve u svemu, ako gledamo kao celinu može da prođe.

MobLand
Odličan, odavno nisam ništa izbindžovao kao ovo! Drži pažnju čitavo vrijeme, nema praznih hodova! Tomiju baš leže ovakve uloge! A Pirs i Helen :D kakvi ludaci...
E sad šta očekivati u drugoj sezoni, nadati se da neće biti veliki pad!

Uze mi rec iz usta. Tom fenomenalan a "ludaci" sta tek za njih reci. Isto se nadam da nece doci do pada. Ovo je do dzadza serija. (y)

MobLand topla preporuka

Da dam doprinos. Ja uglavnom gledam samo mini serije. A završih ovu

Ako sam razumeo, izvorni materijal za ovu seriju je strip koji je u Argentini baš značajna stvar, neka vrsta klasika, međutim meni kao ljubitelju sci-fi apokaliptičnog žanra i nije nešto.

Serija mi deluje da kažem neuverljivo sa svojim motivima i izvedbama. Nisam doživeo neku autentičnost, nikakav adrenalinski dojam, za moj ukus previše iskarikirani motivi.
Prve tri epizode i nekako, drugu polovinu serije sam odgledao jer sam je započeo.
Strip je masterpeace....Tesko je za ocekivati da se ekranizuje na neki dobar nacin...

Neću mnogo komentarisati treću sezonu Squid Game da ne zađem u spojlere, u suštini je okej ali CGI je ove sezone jako loš. Sećam se da ni u prvoj sezoni nije bio baš sjajan oko igre na staklenom mostu, ali u ovoj trećoj sezoni je baš baš loš. U jednoj sceni su ubacili psa pravo iz GTA 4. Takođe, scene sa VIP osobama su katastrofa. Prvo dijalozi su im kao da gledamo Igru sudbine, a drugo engleski je sinhronizonavan iz nekog razloga(?). Odgledao sa originalnim korejskim zvukom, ali delovi gde VIP pričaju na engleskom su sinhronizovani i to mi baš narušava imerziju. Sve u svemu ova treća sezona ne može da nadmaši prvu sezonu, što je i očekivano, ali je okej, nije lošija od druge sezone.

Odgledao mentalist za mesec dana,
The Bear 4 sezona,nije lose nastavili gde su stali,ne znam da li ce biti peta,ali verovatno hoce.

Harley Quinn (2019-)
5. sezona
u elementu serije. dobra sezona. mada, oseća se zamor što se tiče scenarija, kao da više ne znaju šta da smisle. a i zamara 2 sezone pa 1 godina pauze. aj tokom ove druge pauze tu je bila 1. sezona Kite Man: Hell Yeah! da nadomesti prazninu.

Bitten (2014-2016)
1. sezona
serija na temu vukodlaka. dokaz kako se može napraviti solidna serija a da se nema ogroman budžet. CGI čak i može da prođe jer je ovde bitna priča. čak je i koreografija borbi solidno urađena (da se razumemo, nije savršena). seriju posebno izvlači glavna glumica, i to ne samo zbog svoje lepote

Squid game s03.
Onako, sta znam, uz semenke moze da prodje. Gluma VIP ljudi UZAS, Ostalo okej 6/10

Ubice mog oca s07, odgledao 3 epizode za sad... Mlako ali ajde ako sam do sad gledao i od sad cu :)

Joe Pickett (2021-2023)
sezona 1
Ono... prelepa priroda, sume, planine, sa malim gradicem u blizini i misterijom koju treba resiti... pravi rendzerski film. Prva sezona po meni odlicna, zaplet veoma dobro napisan, likovi interesantni, gluma isto dobra... Cak bih rekao da mi je legla mnogo vise nego neke visokobudzetne serije.
Preporuka za prvu sezonu, uskoro cu pogledati i drugu.

Nazad
Vrh Dno