Gleda se 123456789.Posle,kad repriziraš,uvodiš dodatne filmove i spinoff-ove.Vremenski sled je bitan u početku.Posle Rogue1 kreni 4,5,1,2,3,6 baš smo tako klinac i ja gledali i oduševljenje na maks. 7 odgledali i izgubio sam volju dalje da gledam iako je 7 skroz korektan klasična je kopija prethodnih delova. 8 i 9 su mi u sećanju još gori od 7 ali odgledaću sa njim da zaokruži priču. Na kraju Solo da ispere gorak ukus 8 i 9.
On će polako da krene Clone Wars pa da mi prepričablva 🙂, ne nogu 133 epizode da gledam.
Ako budes gledao dobro dosao u klub. Ja sam inace jedan od fanova Star Wars. Jer sam stariji i secam se redova isped Kozare za kartu.Na nagovore okruženja iako nisam nikakav Star Wars fan završih
![]()
I mogu reći jedinstveno iskustvo. Nisam verovao da mi uopšte može biti ovoliko dobra serija ako pripada franšizi kojom nisam naročito očaran, ali ovo je stvarno bilo uživanje gledati. Priča, likovi, vizuelni momenti, adrenalinske epizode, ne znam šta bih izdvojio pre. Sad mi preostaje Roque One film, a onda ću videti da li će mi cela ova Andor saga ispasti ulaznica da po prvi put revnosno pogledam kompletnu Star Wars priču.
Ne gleda se tako, da se gleda tako tako bi ih i snimio Lucas. Doduše u Machete orderu se 6 prebacuje posle 1,2 i 3.Gleda se 123456789.Posle,kad repriziraš,uvodiš dodatne filmove i spinoff-ove.Vremenski sled je bitan u početku.
Zamisli uvodiš nekog u novi univerzum,pričas mu o džedajima,borbi dobra i zla ,sili,svetlećim mačevima i pustiš mu Rogue1.
Ma daj...
Strip je masterpeace....Tesko je za ocekivati da se ekranizuje na neki dobar nacin...Da dam doprinos. Ja uglavnom gledam samo mini serije. A završih ovu
![]()
Ako sam razumeo, izvorni materijal za ovu seriju je strip koji je u Argentini baš značajna stvar, neka vrsta klasika, međutim meni kao ljubitelju sci-fi apokaliptičnog žanra i nije nešto.
Serija mi deluje da kažem neuverljivo sa svojim motivima i izvedbama. Nisam doživeo neku autentičnost, nikakav adrenalinski dojam, za moj ukus previše iskarikirani motivi.
Prve tri epizode i nekako, drugu polovinu serije sam odgledao jer sam je započeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari