Šta je novo?

PlayStation VR2 (PSVR2) - Opšta diskusija

To je zaštitni premaz na sočivima koji se lako guli. Meni su uradili zamenu ali generalno može da se skine ceo premaz. Dešava sw kada koristi neko ko nosi naočare pa dodje do kontakta staklo o staklo. Kod mene niko ne nosi naočare ali kolikp se sećam kum je jednom probao koji nosi naočare i to je bulo dovoljno.
a kome treba da pisem da mi zamenw, zavrsio sam half life alyx znacio odusevljen sam, gledam sta jos da igram al da ne pucam pare na igrice

Jedino ako ti toliko smeta da je za zamenu. Roaming u Andija Vorhola u BG je servis gde su meni odobrili zamenu. Posle zamenu dogovaraš tamo gde si kupio ali orvo proveri s anjima da li im je Roaming servis.

a kome treba da pisem da mi zamenw, zavrsio sam half life alyx znacio odusevljen sam, gledam sta jos da igram al da ne pucam pare na igrice
Ako voliš flipere preporučujem Virtual Pinball X, odličan simulator flipera sa podrškom za VR, velikom zajednicom i isto tako velikim brojem tabli.

Jedino ako ti toliko smeta da je za zamenu. Roaming u Andija Vorhola u BG je servis gde su meni odobrili zamenu. Posle zamenu dogovaraš tamo gde si kupio ali orvo proveri s anjima da li im je Roaming servis.
pa ne vidi se kad se stavi samo kad se skine vr pa se vidi a ovako nista

Znaci bio sam ubedjen da je re4 bio namps plus free, al prc, nema sanse sad da kupujem i to🤣

Završih Alien Rogue Incursion, i utisci su mi onako ali više pozitivni. Napeta atmosfera konstantno, par dobrih momenata, Xenomorphi i audio dizajn jako dobri. Sa druge strane, nije baš najoštrije PSVR2 iskustvo i primeti se da ne koriste foveated rendering, takođe nema nikakvog patcha za PS5 Pro. Bilo je par bagova, dva puta morao da izađem skroz i kako nema auto save-a, izgubio sam malo progresa pa morao da ponavljam delove. Sve u svemu, okej deal na akciji za 20$, radi se i part 2 pa će ovo verovatno jednog dana i u katalog.
Kako vreme prolazi, i pogotovo sad nakon Aliena, imam mnogo više respecta za Arken Age i preporučujem je još više nego prošlog puta, baš mi je prirasla.

Vrh Dno